Full reset volt már?molly1102 írta:Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, (őszintén: lusta vagyok elolvasni az összes hozzászólást, és már lehet, h volt ilyen ....)
Már régebben feltelepítettem az fmms - és tavaly nov elején még működött, és a hó végére megadta magát, először jelezte, h kaptam mms - t de nem lehetett megnyitni, már azt sem jelzi, h kaptam, és ha megpróbálom megnyitni lefagy. Szerintetek mi a teendőm? Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszi: Helga
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: A nagy szervizes topik
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! Van egy Nokia 5130c-2 (v 07.91 29-10-09 RM-495) telefonom. Telefonálás közben egy ideje egyre halkabban szól a hangszóró. Tömegközlekedési eszközön már esélytelen telefonálni, annyira nem hallom a másikat. Ez esetleg széria hiba, javítható? Elegendő csupán a hangszórót kicserélni, vagy más alkatrész mehetett tönkre?
- Macika
- 6. szint
Nem lehet, hogy egyszerűen csak a hangszóró szűrője tömődött el mindenféle kosszal?Csiga-biga írta:Sziasztok! Van egy Nokia 5130c-2 (v 07.91 29-10-09 RM-495) telefonom. Telefonálás közben egy ideje egyre halkabban szól a hangszóró. Tömegközlekedési eszközön már esélytelen telefonálni, annyira nem hallom a másikat. Ez esetleg széria hiba, javítható? Elegendő csupán a hangszórót kicserélni, vagy más alkatrész mehetett tönkre?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Macika
- 6. szint
Kipucolni csak úgy lehet, ha leszeded az előlapot. Isopropil alkohollal fel lehet oldani a trutymót, ami benne szokott lenni. Utána átfújod sűrített levegővel és akkor jó, ha átlátsz rajta teljesen.Csiga-biga írta:Sajnos nem, megpróbáltam kipucolni.
A hangszórók nem szoktak elhalkulni, azért kardoskodok. Egy esetben szokott a hangszóró hibás lenni, ha a tulajdonos fém(vas)forgács, vasreszelék közelében dolgozik. Akkor begyűjti a hihetetlenül erős hangszórómágnes a vasreszeléket és megnémul szinte. De az is simán gyógyítható egy szál cellux-szal.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6220c
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok.
meghalt az e52-m. egy darabig rezgett a bekapcs gomb megnyomásakos, de mostmár azt sem. semmit nem csinál.
ha vki aki ért hozzá, és van ideje, megköszönném a segítségét. mondták h lehet h phoenix-el meglehet csinálni, de nekem ez már magas.
előre is köszönöm.
üdv. N
meghalt az e52-m. egy darabig rezgett a bekapcs gomb megnyomásakos, de mostmár azt sem. semmit nem csinál.
ha vki aki ért hozzá, és van ideje, megköszönném a segítségét. mondták h lehet h phoenix-el meglehet csinálni, de nekem ez már magas.
előre is köszönöm.
üdv. N
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Üdvtrialnor írta:Sziasztok.
előre is köszönöm.
üdv. N
Egy kérdést csak egy topicba tegyél fel légyszi! (fórumszabályzat)
Próbálkozz meg egy hard resettel, ez mindent töröl a telóról, olyan lesz mint újkorában.
- Macika
- 6. szint
Sajnos az E52-k közel 30%-a(!!!) gyári hibás, a Nokia szégyen-szériája. Pedig a zseniális E51 után egészen mást várt volna el az ember a Nokiától. Sajnos a hanyatlás már akkor kezdődött..trialnor írta:Sziasztok.
előre is köszönöm.
üdv. N

Ugyanaz a szériahiba van az E52-ben, az E55-ben, az E72-ben és az E75-ben is, tervezési hibás a mikrofonok panelre rögzítése, nyíró irányú kisebb esés estén is leugrik a panelről.
Ezen kívül a flashchip (ami a készülékek lelke) panelra szerelése is tervezési hibás.
Szinte hetente hoznak hozzám E52-t, amit az FBUS-os szervizpontokon keresztül sem lát a szervizbox. Ez pedig egyet jelent: végleges halál...
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem egy N82-vel lenne egy kis problémám. Nagyon kopott volt a külseje ezért lecseréltem a házat, de a gombsort nem tudom hogyan lehetne. Tettem fel képet mert így érthetőbben el tudom magyarázni.
http://kepfeltoltes.hu/120730/20120730_ ... es.hu_.jpg
Eddig szét tudtam szedni, de ugye a baloldalra menne rá az új bill. és úgy vissza a telefonba, de a régi egy kábellel hozzá van kötve ami a két rész között látható. Rápantitottam az újat és tökéletesen használható, de nem tudom a régit hogy kellene leszedni teljesen róla.
Remélem tud valaki segíteni.
Eddig szét tudtam szedni, de ugye a baloldalra menne rá az új bill. és úgy vissza a telefonba, de a régi egy kábellel hozzá van kötve ami a két rész között látható. Rápantitottam az újat és tökéletesen használható, de nem tudom a régit hogy kellene leszedni teljesen róla.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Nézd meg ezt a videót! Talán segít.minihoopi írta:Nekem egy N82-vel lenne egy kis problémám. Nagyon kopott volt a külseje ezért lecseréltem a házat, de a gombsort nem tudom hogyan lehetne. Tettem fel képet mert így érthetőbben el tudom magyarázni.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.