Bocsi,de hirtelen ennyi jut eszembe,de hátha nálam képzettebb fórumtárs segit!ssgt írta:Köszi, de valami egyszerűbb és gyorsabb megoldás nincs?
Vagy még annyit tehetsz,hogy euro3-ast teszel fel azt hiszem abban nincsenek

Bocsi,de hirtelen ennyi jut eszembe,de hátha nálam képzettebb fórumtárs segit!ssgt írta:Köszi, de valami egyszerűbb és gyorsabb megoldás nincs?
Vissza bizony az egyik spanom mondta,T-nél melózik és elég sok Samut vissza kellett "tapsolni"apaszka írta:http://www.telefonguru.hu/hir/Tovabb_ny ... n_2011-6-2 Nesze samu! Vissza nyalt a fagyi??? N8 ra is elnyomták a szar kijelzőt!
apaszka írta:Nekem nem jelzett!
béta fw-re lehet hogy soha nem is fogja jelezni, nektek meg ha jól sejtem az van.MrAngelo írta:Még nekem sem ajánlotta fel. Várjunk pár órát/napot, majd meglesz az.
nem, ez nem az a skydrive kliens. ez nokia féle és mint írtam csak a fotózott képet tölti fel.apaszka írta:De nekem SkyDrive már régóta fenn van,ezt frissült? Új verza?
Na akkor ez hogyan is működik, frissítettem én is! és ennek nincsen valami ikonja vagy ahol belehet állítani?bladehu2 írta:apaszka írta:Nekem nem jelzett!béta fw-re lehet hogy soha nem is fogja jelezni, nektek meg ha jól sejtem az van.MrAngelo írta:Még nekem sem ajánlotta fel. Várjunk pár órát/napot, majd meglesz az.nem, ez nem az a skydrive kliens. ez nokia féle és mint írtam csak a fotózott képet tölti fel.apaszka írta:De nekem SkyDrive már régóta fenn van,ezt frissült? Új verza?
nekem van egy skydrive app a menüben, azt megnyitva lehet pl kikapcsolni az auto feltöltést.nokiae668 írta:Na akkor ez hogyan is működik, frissítettem én is! és ennek nincsen valami ikonja vagy ahol belehet állítani?
Nincs még viberzolika00 írta:Sziasztok! Symbianra nem létezik még mindig Viber app?vagy kijön egyáltalán?mert röppentek fel hírek ezzel kapcsolatban! létezik olyan alkalmazás ami kompatibilis a viberrel? pl a wahtsapp messenger?
Skype nem alternatíva! ! Már a zsidóké!-Dr-Strust- írta:Nincs még viberzolika00 írta:Sziasztok! Symbianra nem létezik még mindig Viber app?vagy kijön egyáltalán?mert röppentek fel hírek ezzel kapcsolatban! létezik olyan alkalmazás ami kompatibilis a viberrel? pl a wahtsapp messenger?
alternatíva: