Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: sadboy »

Hello mindenki az én kijelzőm 4. szerviztúra után így néz ki néha kis elszíneződés észlelhető de egyébként jó a kijelző :taps2: Kép
nincs lilulás!
Chief_
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Chief_ »

Sziasztok,
Most tervezek beszerezni egy ilyen telefont, használtan. A lilulás mennyire általános jelenség, és mennyire észrevehető, zavaró? Ezen felül van neki más jellemző hibája is amire érdemes odafigyelni? 40k jelenleg reális összeg egy független változatért? A válaszaitokat előre is köszönöm!
nuskingb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800

Hozzászólás Szerző: nuskingb »

Üdv!

Találkoztatok ilyen hibával már? Egyszerűen nem nyit ki az optika. Fényképeznék, és kiirja hogy indítsam újra a programot, vagy a telefont ha kell, persze ezekre semmit se reagál, de nem nyitja ki a kis reteszt. Más programmal is próbáltam, semmi. Telefon szoftvert is újra tettem, nem használt, hardveresen lenne gond?
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Chief_ írta:Sziasztok,
Most tervezek beszerezni egy ilyen telefont, használtan. A lilulás mennyire általános jelenség, és mennyire észrevehető, zavaró? Ezen felül van neki más jellemző hibája is amire érdemes odafigyelni? 40k jelenleg reális összeg egy független változatért? A válaszaitokat előre is köszönöm!
Más nincs vele! 40 jó érte szerintem,és a tesztképet ráteszed meglátod,hogy jó e a kijelző! http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-kijelzohiba/ Ha ezt elolvasod,tuti érted miről van szó! De Bazy is csinált frankó kutatást! http://www.mediafire.com/?oaj5nu7od7my6kx
Chief_
Újonc
Újonc

apaszka írta:
Más nincs vele! 40 jó érte szerintem,és a tesztképet ráteszed meglátod,hogy jó e a kijelző! http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-kijelzohiba/ Ha ezt elolvasod,tuti érted miről van szó! De Bazy is csinált frankó kutatást! http://www.mediafire.com/?oaj5nu7od7my6kx
Köszönöm a választ! Ahogy látom ez nagyon általános jelenség, így használtan venni könnyen bele lehet futni egy hibás készülékbe. Pedig nagyon tetszene, de ez azért picit eltántorít.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Chief_ írta:
apaszka írta:
Köszönöm a választ! Ahogy látom ez nagyon általános jelenség, így használtan venni könnyen bele lehet futni egy hibás készülékbe. Pedig nagyon tetszene, de ez azért picit eltántorít.
Miért??? Ha tuti jó,akkor nincs vala gond! Ha meg garis,é gyári fggetlen akkor még él is a gari,akkor meg kicserélteted a kijelzőt,és új is , szép is,és jó is! :taps2: Az enyém is lila volt de már 100%os minden rajta! Én nem is adnám oda 40 ért tuti! :taps2: :yes:
Chief_
Újonc
Újonc

Ha sikerül eladnih pár dolgomat és találok egy nem liluló példányt akkor ez lesz a befutó. Ha nem akkor egy használt 500-as.
crane
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGSII N82
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: crane »

Sziasztok, Google fiókból lehet névjegyeket szinkronizálni? Előr :) e is kösz
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Chief_ írta:Ha sikerül eladnih pár dolgomat és találok egy nem liluló példányt akkor ez lesz a befutó. Ha nem akkor egy használt 500-as.
Szia!
Igaza van apaszkának nem kell be....i,ha jó amit javasolt,hogy nézd meg akkor bátran!Nem fogsz csalódni-meghackolod vagy teszel rá egy Taylor v7.2-őt és olyan szuper dolgokat tudsz kihozni belőle,hogy csak tátod a szád ;) Komolyra forditva a szót, a múltkor beszélgettem egy T-s haverommal és azt mondta,hogy elég sok SGS 3-at kellett kivonni a "forgalomból" kijelző hiba miatt akkor miről beszélünk :mrgreen: Pedig árban a kettő nem u.a.
Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

nuskingb írta:Üdv!

Találkoztatok ilyen hibával már? Egyszerűen nem nyit ki az optika. Fényképeznék, és kiirja hogy indítsam újra a programot, vagy a telefont ha kell, persze ezekre semmit se reagál, de nem nyitja ki a kis reteszt. Más programmal is próbáltam, semmi. Telefon szoftvert is újra tettem, nem használt, hardveresen lenne gond?
Üdv
Abból ítélve amit írtál, szinte 100% hogy hardveres a gond. Sajnos marad a szerviz. :(
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”