Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
tibby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: tibby »

A telefon szerint szoftverfrissítés érhető el. Jelenleg Custom FW van a készüléken, jelenthet gondot ha letöltöm őket?
Elvileg csak programok: közösségi, naptárfrissítés, microsoft apps 2.0, nokia térképek.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

tibby írta:A telefon szerint szoftverfrissítés érhető el. Jelenleg Custom FW van a készüléken, jelenthet gondot ha letöltöm őket?
Elvileg csak programok: közösségi, naptárfrissítés, microsoft apps 2.0, nokia térképek.
Szia, az ilyen frissítéseket le lehet tölteni.
These users thanked the author nokiae668 for the post:
tibby (2012-06-27 szer. 18:43:41)
Rating: 2.63%
pelyhe67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia lumia 920
Has thanked: 40 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: pelyhe67 »

Sziasztok.Az lenne a tiszteletteljes kérdésem,hogy ha hívok vkit a telefonról és hogyha a hívott fél mondjuk éppen mással beszél az én telefonom úgy kicsörgést jelez mintha szabad lenne a hívott fél telefonja.Hogyan lehet beállítani a telón azt hogy nálam ne azt jelezze,hogy szabad a másik fél telefonja és simán hívhatom, hanem mondjuk foglaltat jelezzen nekem arra az időre mig a másik fél mással beszél.Volt egy E52-em és az úgy jelezte ki a szóban forgó helyzetet hogy a kijelzőmön azt írta ki hogy VÁRAKOZÁS,miközben csörgette a hívott fél (akkor ép foglalt)telefonját.Ez a helyzet sokszor kellemetlen nekem a hosszant tartó csörgetés miatt és annak is akit éppen hívok mivel nyomulósnak tűnök... :wacko: Nagyon várom válaszotokat.üdv. :sad:
pelyhe67
1. szint
1. szint

pelyhe67 írta:Sziasztok.Az lenne a tiszteletteljes kérdésem,hogy ha hívok vkit a telefonról és hogyha a hívott fél mondjuk éppen mással beszél az én telefonom úgy kicsörgést jelez mintha szabad lenne a hívott fél telefonja.Hogyan lehet beállítani a telón azt hogy nálam ne azt jelezze,hogy szabad a másik fél telefonja és simán hívhatom, hanem mondjuk foglaltat jelezzen nekem arra az időre mig a másik fél mással beszél.Volt egy E52-em és az úgy jelezte ki a szóban forgó helyzetet hogy a kijelzőmön azt írta ki hogy VÁRAKOZÁS,miközben csörgette a hívott fél (akkor ép foglalt)telefonját.Ez a helyzet sokszor kellemetlen nekem a hosszant tartó csörgetés miatt és annak is akit éppen hívok mivel nyomulósnak tűnök... :wacko: Nagyon várom válaszotokat.üdv. :sad:
kérem aki tud választ a kérdésemre válaszoljon.köszönettel.. :sad: :confused2: :cry:
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

pelyhe67 írta:
pelyhe67 írta:Sziasztok.Az lenne a tiszteletteljes kérdésem,hogy ha hívok vkit a telefonról és hogyha a hívott fél mondjuk éppen mással beszél az én telefonom úgy kicsörgést jelez mintha szabad lenne a hívott fél telefonja.Hogyan lehet beállítani a telón azt hogy nálam ne azt jelezze,hogy szabad a másik fél telefonja és simán hívhatom, hanem mondjuk foglaltat jelezzen nekem arra az időre mig a másik fél mással beszél.Volt egy E52-em és az úgy jelezte ki a szóban forgó helyzetet hogy a kijelzőmön azt írta ki hogy VÁRAKOZÁS,miközben csörgette a hívott fél (akkor ép foglalt)telefonját.Ez a helyzet sokszor kellemetlen nekem a hosszant tartó csörgetés miatt és annak is akit éppen hívok mivel nyomulósnak tűnök... :wacko: Nagyon várom válaszotokat.üdv. :sad:
kérem aki tud választ a kérdésemre válaszoljon.köszönettel.. :sad: :confused2: :cry:
Ha te hívsz valakit akkor foglaltat fog jelezni, ha a hívott fél beszél valakivel éppen. ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
pelyhe67 (2012-07-01 vas. 19:38:56)
pelyhe67
1. szint
1. szint

nokiae668 írta:
pelyhe67 írta:
Ha te hívsz valakit akkor foglaltat fog jelezni, ha a hívott fél beszél valakivel éppen. ;)
Szia.Sajnos pont az a problémám,hogy nem jelez foglaltat hanem kicsörgést jelez a telefonom és más semmit.És ez a helyzet egész pontosan az én C7.em és a feleségem samsung galaxy ace tipusu telefonja közt van így.Az Ő telefonja viszont, ha én beszélek mással szintén kicsörgést jelez neki,de a kijelzőn viszont kiírja hogy VÁRAKOZÁS.Lehet,hogy nem tudtam megfogalmazni elég egyértelműen a gondomat de azért ha tudsz(vagy tudtok)vmi segítséget érdeklődve várom még.Amúgy köszönöm a hozzászólásod.Üdv :shifty:
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

pelyhe67 írta:Sziasztok.Az lenne a tiszteletteljes kérdésem,hogy ha hívok vkit a telefonról és hogyha a hívott fél mondjuk éppen mással beszél az én telefonom úgy kicsörgést jelez mintha szabad lenne a hívott fél telefonja.Hogyan lehet beállítani a telón azt hogy nálam ne azt jelezze,hogy szabad a másik fél telefonja és simán hívhatom, hanem mondjuk foglaltat jelezzen nekem arra az időre mig a másik fél mással beszél.
Nem a hívó félnél hanem a hívott félnél van a probléma. Javasold neki hogyha nem tudja használni a hívásvárakoztatás szolgáltatást akkor kapcsolja ki a telefonján..
vagy fogadja a hívást, hiszen 2emberrel tud felváltva vagy konferenciában beszélgetni..
nem véletlenül jelzi hogy fel tudná venni. mert attól hogy mással beszél még fel tudná venni, ilyenkor a másik fél tartásba kerülne. De ezt a hívó félnek is jelezve van a csörgés elején egy kis sípszóval...
These users thanked the author Doky586 for the post:
pelyhe67 (2012-07-02 hétf. 20:42:26)
nokiasj
1. szint
1. szint
Készüléktípus: c7
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nokiasj »

ati.spider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-N9-Iphone 4-Lumia 920
Has thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: ati.spider »

nekem mar az uj belle van,hat vannak vele gondok...magyar nyelven mikor jon ki?
pelyhe67
1. szint
1. szint

Doky586 írta:
pelyhe67 írta:Sziasztok.Az lenne a tiszteletteljes kérdésem,hogy ha hívok vkit a telefonról és hogyha a hívott fél mondjuk éppen mással beszél az én telefonom úgy kicsörgést jelez mintha szabad lenne a hívott fél telefonja.Hogyan lehet beállítani a telón azt hogy nálam ne azt jelezze,hogy szabad a másik fél telefonja és simán hívhatom, hanem mondjuk foglaltat jelezzen nekem arra az időre mig a másik fél mással beszél.
Nem a hívó félnél hanem a hívott félnél van a probléma. Javasold neki hogyha nem tudja használni a hívásvárakoztatás szolgáltatást akkor kapcsolja ki a telefonján..
vagy fogadja a hívást, hiszen 2emberrel tud felváltva vagy konferenciában beszélgetni..
nem véletlenül jelzi hogy fel tudná venni. mert attól hogy mással beszél még fel tudná venni, ilyenkor a másik fél tartásba kerülne. De ezt a hívó félnek is jelezve van a csörgés elején egy kis sípszóval...
Hát valóban nem az én telefonommal volt a gond és tényleg úgy volt ahogy leírtad .Sikerült tisztázni és a másik telón a hívásvárakoztatás ki lett kapcsolva.Nagyon szépen köszönöm nektek a segítséget.Üdv:) :taps1: :Notworty:
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”