HTC ONE X
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC ONE X
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Re: HTC ONE X
Köszönöm, viszont itt nekem igazából csak annyi a problémám, hogy elég gyanúsnak tartom, hogy Hong Kong ból jön... Tehát kínai szar műanyag és nem az az anyag ami eredetileg is. Ezért nem akarok ebayről és főleg nem látatlanban rendelni.
Meg még annyit kérdeznék, hogy hogyan lehet rootolni a telefont? Z4Root jó hozzá? Vagy esetleg a rootot inkább hagyjam?
Meg még annyit kérdeznék, hogy hogyan lehet rootolni a telefont? Z4Root jó hozzá? Vagy esetleg a rootot inkább hagyjam?
- atesszan
- 2. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 9 times
Az hogy Hong Kongból jön, nem egyenlő azzal hogy szar! A fickónak közel 25000 tranzakciója van, és 99.5 %-os a feedback-je. Ettől tuti meg merném venni, de te tudod.rezer írta:Köszönöm, viszont itt nekem igazából csak annyi a problémám, hogy elég gyanúsnak tartom, hogy Hong Kong ból jön... Tehát kínai szar műanyag és nem az az anyag ami eredetileg is. Ezért nem akarok ebayről és főleg nem látatlanban rendelni.
A root-ról a 2. oldalom már írtam. Olvasd el.
-
- 1. szint
Nem az a bajom, hogy hong-kong ból jön, meg nem is az, hogy az eladó megbízható e vagy sem, hanem, hogy megkapom e ugyan azt a minőséget egy ebayes után gyártott cucctól mint az eredeti HTC től. Persze nem zárom ki, hogy az eredeti is valami kínai szar de amit megtapasztaltam az 5800 Nokia nál után gyártott hátlapot drágább volt mint egy gyári de megvettem mert az volt amelyik tetszett és sorjás volt, gagyi műanyag volt stb. Rendben, hogy közel 15 ezer egy ilyen ház az eszközeivel együtt, de bizonytalan vagyok.atesszan írta: Az hogy Hong Kongból jön, nem egyenlő azzal hogy szar! A fickónak közel 25000 tranzakciója van, és 99.5 %-os a feedback-je. Ettől tuti meg merném venni, de te tudod.
A másik meg. Ugye tudjuk, hogy rohadt módon merül az akkumulátor... Megéri e venni egy 2000 mah s után gyártott kínai betűs arany színű akksit vagy ilyen hordozható töltőt inkább? esetleg hátlapra csatlakoztatható pór akksit?
- atesszan
- 2. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 9 times
Az eladó attól megbízható, hogy ha egyszer azt írja a leírásban hogy eredeti, akkor az az is.rezer írta:Nem az a bajom, hogy hong-kong ból jön, meg nem is az, hogy az eladó megbízható e vagy sem, hanem, hogy megkapom e ugyan azt a minőséget egy ebayes után gyártott cucctól mint az eredeti HTC től. Persze nem zárom ki, hogy az eredeti is valami kínai szar de amit megtapasztaltam az 5800 Nokia nál után gyártott hátlapot drágább volt mint egy gyári de megvettem mert az volt amelyik tetszett és sorjás volt, gagyi műanyag volt stb. Rendben, hogy közel 15 ezer egy ilyen ház az eszközeivel együtt, de bizonytalan vagyok.atesszan írta: Az hogy Hong Kongból jön, nem egyenlő azzal hogy szar! A fickónak közel 25000 tranzakciója van, és 99.5 %-os a feedback-je. Ettől tuti meg merném venni, de te tudod.
A másik meg. Ugye tudjuk, hogy rohadt módon merül az akkumulátor... Megéri e venni egy 2000 mah s után gyártott kínai betűs arany színű akksit vagy ilyen hordozható töltőt inkább? esetleg hátlapra csatlakoztatható pór akksit?
Kizárt hogy 25000 tranzakciónál ilyen dolgok nem kerültek volna felszínre.
Akksi. A külső jöhet csak szóba.
Én ilyet vettem és félelmetesen jó. KB 3x fel lehet tölteni vele teljesen a telefont. Megmértem, ugyanolyan gyorsan tölt, mint a hálózati töltő. 50 %-os töltöttségnél kb. 600 mAh-t ad le ugyanúgy, mint a hálózati.
-
- 1. szint
Nem rossz amit linkeltél, mondjuk nekem elég egy olcsóbb is, a lényeg, hogy 6-7 akár 8 órán keresztül tudjam folyamatosan használni a telefonomat.
Konkrétan erre gondoltam: http://www.ebay.co.uk/itm/5000mAh-Porta ... 092wt_1185
Konkrétan erre gondoltam: http://www.ebay.co.uk/itm/5000mAh-Porta ... 092wt_1185
-
- Újonc
- Készüléktípus: S G S3 LTE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
szerintetek erre fel lehet rakni majd a windows phone op rendszert is, ha meg lesz hozzá a főzött rom
vagy ez hülye kérdés volt ))
-
- 1. szint
Hardverileg biztos fel lehetne rakni a wp7 rendszert, de egyrészt ha nem tetszik az android akkor vegyél más felé telefont, ha meg tudsz vele barátkozni akkor vegyél HTC one X etrw07 írta:szerintetek erre fel lehet rakni majd a windows phone op rendszert is, ha meg lesz hozzá a főzött rom

- street13
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Z - RoOt
- Has thanked: 21 times
Na én nyitottam nem várok s-offra ha meg jön akkor majd vissza zárom nyomtalanul
van is egy jó coredroid 3.6-os romom király
jah meg root és kernel 
Valaki nyitott már?

Valaki nyitott már?

- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
Én igen,Kb.fél napos készüléket. Nem olyan egyszerű mint a Samsung,de megoldható.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....