gyanítom...wonthy írta:Ez nem valami jó hírnylacika írta:Ugyanez volt a hiba az enyémen is és lcd panel csere lett belőle. Ehhez hozzá tartozik az usb aljzat is. Hidd el, hogy ez a hiba. Nálam is vezető módba kapcsolt és a kijelző is kifagyott állandóan.wonthy írta:Nem hiszem hogy a USB csatlakozóval lenne a gond.Még nem egész 1 hónapos a teló.A folyamatos kilyelző bekapcsolás ami nagyon idegesít!Állandóan bekapcsol az a car mod vagy mi a neveugyanis külföldről van a teló es hát a garancia.... gondolom ez nem lehet egy olcsó mulatság
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Lehet persze,az a mod ahonnét hangal tudod irányitani a telótLimahl írta:azért mert 1 hónapos még lehet hibás, mi az car mód? vagy mi,wonthy írta:Nem hiszem hogy a USB csatlakozóval lenne a gond.Még nem egész 1 hónapos a teló.A folyamatos kilyelző bekapcsolás ami nagyon idegesít!Állandóan bekapcsol az a car mod vagy mi a neve
- Segal
- Admin segéd
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
el kell hogy keserítselek ez nem 100% hogy az usb csati végett van hanem 1000%. Nagyon sokan jártunk már így...wonthy írta:Lehet persze,az a mod ahonnét hangal tudod irányitani a telótLimahl írta:azért mert 1 hónapos még lehet hibás, mi az car mód? vagy mi,wonthy írta:Nem hiszem hogy a USB csatlakozóval lenne a gond.Még nem egész 1 hónapos a teló.A folyamatos kilyelző bekapcsolás ami nagyon idegesít!Állandóan bekapcsol az a car mod vagy mi a neve
- wonthy
- 2. szint
És ehhez fontos cserélni az kijelzőt is nem elég az USB csatlakozót?
-
- 3. szint
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
szerintem egybe van építve, nem véletlen, hogy lcd panelt cseréltekwonthy írta:És ehhez fontos cserélni az kijelzőt is nem elég az USB csatlakozót?
- wonthy
- 2. szint
nylacika írta:szerintem egybe van építve, nem véletlen, hogy lcd panelt cseréltekwonthy írta:És ehhez fontos cserélni az kijelzőt is nem elég az USB csatlakozót?

- koon
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S6 SM-G920F
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Én egy pár hete cseréltettem kijelzőt "beégés miatt" gyorsfutárral!wonthy írta:nylacika írta:szerintem egybe van építve, nem véletlen, hogy lcd panelt cseréltekwonthy írta:És ehhez fontos cserélni az kijelzőt is nem elég az USB csatlakozót?![]()
És a kijelzővel gyakorlatilag szinte minden egybe van! (USB,gombok,fllhalgató,hangszórók,mikrofon..)
A hátuljáról csavarozta le azt a részt amibe a sim kártyát tolom, és átrakta egy komplett másik kijezőbe!
A két kamera, a távolság érzékelő meg a fény érzékelőt lehetett a régiből az újba rakni!
- wonthy
- 2. szint
Én egy pár hete cseréltettem kijelzőt "beégés miatt" gyorsfutárral!koon írta::
És a kijelzővel gyakorlatilag szinte minden egybe van! (USB,gombok,fllhalgató,hangszórók,mikrofon..)
A hátuljáról csavarozta le azt a részt amibe a sim kártyát tolom, és átrakta egy komplett másik kijezőbe!
A két kamera, a távolság érzékelő meg a fény érzékelőt lehetett a régiből az újba rakni![/quote]
Hát,akkor tényleg szépen nézek ki

- koon
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S6 SM-G920F
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Hát,akkor tényleg szépen nézek kiwonthy írta:Én egy pár hete cseréltettem kijelzőt "beégés miatt" gyorsfutárral!koon írta::
A két kamera, a távolság érzékelő meg a fény érzékelőt lehetett a régiből az újba rakni!

Kérdeztem a futárt hogy gari nélkül mennyibe fájna a kijelzőcsere, nézett egy árlistát, kb 35ezres+munkadíj (kb4-5ezer) !
Ja és akkumlátoromat is kicserélte gariba

- wonthy
- 2. szint
Na most az a helyzet,hogy meg tisztitottam kefevel az USB csatlakozot es igy tunik segitett!Gyorsan le is kopogom
Na majd meglatjuk...