Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Lejátszási listát lehet készíteni gépről úgy, hogy a zenéket a memóriakártyára rakja?
Az ovi suite-tal próbáltam, de az az E-re rakta a dolgokat.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Memóriakártya olvasóval szerintem simán lehetne. De lehet ha tároló módban csatlakoztatod az is elég.tibby írta:Lejátszási listát lehet készíteni gépről úgy, hogy a zenéket a memóriakártyára rakja?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
Felmásolni feltudom, nem azzal van problémám, hanem a lejátszási lista készítésével. Elég macerás a telefonon kiválogatni a számokat és hozzáadni a lejátszási listához.potter55 írta:Memóriakártya olvasóval szerintem simán lehetne. De lehet ha tároló módban csatlakoztatod az is elég.tibby írta:Lejátszási listát lehet készíteni gépről úgy, hogy a zenéket a memóriakártyára rakja?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor az a baj, hogy a gépen nem látja a lejátszó a kártyát? Mert ha igen, akkor keresni kell olyan, ami látja. Lehet csak az olvasóval fogja és így simán nem.tibby írta:Felmásolni feltudom, nem azzal van problémám, hanem a lejátszási lista készítésével. Elég macerás a telefonon kiválogatni a számokat és hozzáadni a lejátszási listához.potter55 írta:Memóriakártya olvasóval szerintem simán lehetne. De lehet ha tároló módban csatlakoztatod az is elég.tibby írta:Lejátszási listát lehet készíteni gépről úgy, hogy a zenéket a memóriakártyára rakja?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia c7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
tibby írta:Felmásolni feltudom, nem azzal van problémám, hanem a lejátszási lista készítésével. Elég macerás a telefonon kiválogatni a számokat és hozzáadni a lejátszási listához.potter55 írta:Memóriakártya olvasóval szerintem simán lehetne. De lehet ha tároló módban csatlakoztatod az is elég.tibby írta:Lejátszási listát lehet készíteni gépről úgy, hogy a zenéket a memóriakártyára rakja?
Én egyszerűen csak behúzom a számokat a winampba, és ott elmentem a listát a számok mellé, majd minden fel a telóra, és ott a lista is
- These users thanked the author VBalazs137 for the post:
- tibby (2012-06-22 pén. 23:34:58)
- Rating: 2.63%
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Egyértelmű miért nem találja..VBalazs137 írta:Én egyszerűen csak behúzom a számokat a winampba, és ott elmentem a listát a számok mellé, majd minden fel a telóra, és ott a lista is
Nem tünt fel hogy a listában ilyenek szerepelnek: H:\users\pistike\Music\Mozart\simphonia1.mp3
Pl. notepaddel töröld az útvonalakat..
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia c7
- Been thanked: 1 time
Összekeversz, nem én tettem fel a kérdést, nekem tökéletesen működik a winampos megoldás.Doky586 írta:Egyértelmű miért nem találja..VBalazs137 írta:Én egyszerűen csak behúzom a számokat a winampba, és ott elmentem a listát a számok mellé, majd minden fel a telóra, és ott a lista is
Nem tünt fel hogy a listában ilyenek szerepelnek: H:\users\pistike\Music\Mozart\simphonia1.mp3
Pl. notepaddel töröld az útvonalakat..
-
- 1. szint
- Készüléktípus: c7
Üdv mindenkinek!Segítségeteket kérném hogy,C7-hez tudnátok e dual sim adaptert ajánlani vagy van e valakinek? Nem fontos a 3 G tudása(kezelése).Köszönöm.
-
- Újonc
Szevasztok!
Segítséget kérnék a c7 telefonomhoz. Az a problémám, hogy egy napnál nem bír ki többet az aksija, vettem bele gyári nokiát is, meg utángyártottat is de semmi.
Aztán azt vettem észre, hogy a vakuja halvány piros fénnyel világít kikapcsolt állapotban is. Az akkumulátor töltöttségét meg mértem, rendben van, tehát valami leszívhatja szerintem.
Egyébként minden működik rajta rendesen, a vaku is, a progik is.
Valami ötlet?
Üdv.
Segítséget kérnék a c7 telefonomhoz. Az a problémám, hogy egy napnál nem bír ki többet az aksija, vettem bele gyári nokiát is, meg utángyártottat is de semmi.
Aztán azt vettem észre, hogy a vakuja halvány piros fénnyel világít kikapcsolt állapotban is. Az akkumulátor töltöttségét meg mértem, rendben van, tehát valami leszívhatja szerintem.
Egyébként minden működik rajta rendesen, a vaku is, a progik is.
Valami ötlet?
Üdv.