A data/app mappában megtalálod a telepítőjét, ha már telepítetted.konczy3 írta:Tudom hogy ingyenesen letőlthető, csak jó ha megvan a telepítőjeAzért ide, mert csak itt vok fent
konczy3 írta:Tudom hogy ingyenesen letőlthető, csak jó ha megvan a telepítőjeAzért ide, mert csak itt vok fent
Ingyenes progikat nem töltünk fel a feltöltésekhez, főleg, ha a marketen simán elérhető. Úgyhogy törölni fogom az élő háttérképedet.konczy3 írta:Tudom hogy ingyenesen letőlthető, csak jó ha megvan a telepítőjeAzért ide, mert csak itt vok fent
Itt most mindenki félreért mindenkit.moco írta:Ingyenes progikat nem töltünk fel a feltöltésekhez, főleg, ha a marketen simán elérhető. Úgyhogy törölni fogom az élő háttérképedet.konczy3 írta:Tudom hogy ingyenesen letőlthető, csak jó ha megvan a telepítőjeAzért ide, mert csak itt vok fent
Azon kívül ha feltöltesz, meg is kell ám nézni, hogy van-e már fönt az a progi....
Muszáj valami korlát, mert véges a tárhely. Nézd meg, hogy hágy százezer ingyenes cucc van playen. Amúgy ha pc-vel tölti le, akkor azt play-ről is megteheti, nem muszáj telóval.konczy3 írta:Azt nem értem miért baj ha ingyenes és fel van tőltve, amíg le nem szedted sokan letőltötték, van akinek nincs wifije így már nem is ingyenes, meg lehet ma ingyenes, holnap meg pénzbe kerül
De ti tudjátok, ti vagytok a főnökök