Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C7-00
Doky586 írta:Nálam is jól működik.
köszi most már nekem is jól működik nem tudom mi volt vele
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flatron19 2012-06-16 szomb. 14:44:39-kor.
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Az nem lehet, hogy be van kapcsolva az A-GPS (ami mobilnetet használ) és az pozicionálta "rosszul" (valójában megközelítőlegesen) a tartózkodási helyedet és valódi GPS jelet még nem kaptál? Illetve ugyanez előfordulhat, ha a hálózatalapú (vagy minek nevezi) pozicionálás be van kapcsolva.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- miller0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
sziasztok.
a képen látható betűtípus nevét meg tudná mondani valaki?
illetve az érdekelne hogy hogyan tudom lecserélni a régi betűtípusom.
a képen látható betűtípus nevét meg tudná mondani valaki?
illetve az érdekelne hogy hogyan tudom lecserélni a régi betűtípusom.
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Lehet, hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de jobb híjján:
Lehetséges, hogy egy memóriakártya idővel lelassuljon? A telefonomban van egy 16 GB-os kártya és időnként iszonyatosan lassan lehet rá írni. Az olvasási sebesség elfogadható, de az írás néha annyira belassul, hogy meg is szakad.
Új korában nem csinált ilyet...
Lehetséges, hogy egy memóriakártya idővel lelassuljon? A telefonomban van egy 16 GB-os kártya és időnként iszonyatosan lassan lehet rá írni. Az olvasási sebesség elfogadható, de az írás néha annyira belassul, hogy meg is szakad.
Új korában nem csinált ilyet...
-
- 1. szint
Kérlek ajánljatok valami akkumuláűtor kijelzőt ajánlani.
Feltelepitettem a batlemonitor 3-at és egy teljes éjszakás törlés után is csak 95% -os töltötséget jelez
Mi lehet a gond?
Mennyi ideig birja egy jó akkumulátor ebben a telefonban
Feltelepitettem a batlemonitor 3-at és egy teljes éjszakás törlés után is csak 95% -os töltötséget jelez
Mi lehet a gond?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem baj, változó, hogy mennyit ír ki, van, hogy 100%, de van, hogy kevesebbet. Én is ezt használom N8-on.flatron19 írta:Kérlek ajánljatok valami akkumuláűtor kijelzőt ajánlani.
Mi lehet a gond?
Barátnőmé 3 napot el szokott menni, bár csak telefonál vele párszor, meg 1-2 sms.
-
- 1. szint
KöszönömDamir írta:Nem baj, változó, hogy mennyit ír ki, van, hogy 100%, de van, hogy kevesebbet. Én is ezt használom N8-on.flatron19 írta:Kérlek ajánljatok valami akkumuláűtor kijelzőt ajánlani.
Mi lehet a gond?
Barátnőmé 3 napot el szokott menni, bár csak telefonál vele párszor, meg 1-2 sms.
lenne egy nagy kérésem.
A gyári memóriakártya tartalmát fel tudná nekem valaki tölteni mert memóriakártya nélkül kaptam és azt a mass memóriára szeretném feltölteni.
hard reset után mindig van 2-3 ikon amin kérdőjel van és nem csinál semmit le kell töltenem.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Memkari tudomásom szerint egyik csomagban sem volt.
Hardreset után lehet, hogy azért maradnak meg az ikonok, mert a belső 8gigát nem formáztad, így rajta maradhattak dolgok. Úgyhogy azt kéne csinálni, hogy phoenix-el újrahúzni a telót: viewtopic.php?f=64&t=40
Viszont ha a gyári tartalmat is szeretnéd megkapni, ami a 8 gigán van, akkor még töltsd le a fájlok mellé a Navifirmben, a Nokia Care Suite részből az emmc.fpsx fájlt, ez tartalmazza ugyanis a gyári dolgokat.
Hardreset után lehet, hogy azért maradnak meg az ikonok, mert a belső 8gigát nem formáztad, így rajta maradhattak dolgok. Úgyhogy azt kéne csinálni, hogy phoenix-el újrahúzni a telót: viewtopic.php?f=64&t=40
Viszont ha a gyári tartalmat is szeretnéd megkapni, ami a 8 gigán van, akkor még töltsd le a fájlok mellé a Navifirmben, a Nokia Care Suite részből az emmc.fpsx fájlt, ez tartalmazza ugyanis a gyári dolgokat.
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
Köszönöm sikerültDamir írta:Memkari tudomásom szerint egyik csomagban sem volt.