Doky586 írta:Nálam is jól működik.
Nem baj, változó, hogy mennyit ír ki, van, hogy 100%, de van, hogy kevesebbet. Én is ezt használom N8-on.flatron19 írta:Kérlek ajánljatok valami akkumuláűtor kijelzőt ajánlani.
Feltelepitettem a batlemonitor 3-at és egy teljes éjszakás törlés után is csak 95% -os töltötséget jelez
Mi lehet a gond?
Mennyi ideig birja egy jó akkumulátor ebben a telefonban
KöszönömDamir írta:Nem baj, változó, hogy mennyit ír ki, van, hogy 100%, de van, hogy kevesebbet. Én is ezt használom N8-on.flatron19 írta:Kérlek ajánljatok valami akkumuláűtor kijelzőt ajánlani.
Feltelepitettem a batlemonitor 3-at és egy teljes éjszakás törlés után is csak 95% -os töltötséget jelez
Mi lehet a gond?
Mennyi ideig birja egy jó akkumulátor ebben a telefonban
Barátnőmé 3 napot el szokott menni, bár csak telefonál vele párszor, meg 1-2 sms.
Köszönöm sikerültDamir írta:Memkari tudomásom szerint egyik csomagban sem volt.
Hardreset után lehet, hogy azért maradnak meg az ikonok, mert a belső 8gigát nem formáztad, így rajta maradhattak dolgok. Úgyhogy azt kéne csinálni, hogy phoenix-el újrahúzni a telót: viewtopic.php?f=64&t=40
Viszont ha a gyári tartalmat is szeretnéd megkapni, ami a 8 gigán van, akkor még töltsd le a fájlok mellé a Navifirmben, a Nokia Care Suite részből az emmc.fpsx fájlt, ez tartalmazza ugyanis a gyári dolgokat.