Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C7-00
Most hogy frissitettem a bellére célszerü hard resetet csinálni?
Az E52-nél szoftverfrissités után mindig javasolt volt a hardreset
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem kell.flatron19 írta:Most hogy frissitettem a bellére célszerü hard resetet csinálni?
Gondolom azért indul el, mert van valami widget kitéve, ami netet használ.
- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Sziaflatron19 írta:Nem tudom beállitani gmail.com fiókomat nem fogadja el a jelszót mi lehet a gond?
Adj meg egy másik jelszót pc-n és azzal is próbáld meg! Lehet, hogy egy karaktert másképp írsz be, mint az asztali gépen. Gmaillel nem szokott gond lenni.
Üdv Cs
-
- 1. szint
Köszönöm:)
A zeneljátszó lett elég furcsa.
Alsó sávba a visza nyil és a beálitások között van két gomb. Gondolom az egyik a véletlen sorrend lejátszás a másikre nem jötem rá.
Sajnos nem találom azt a lehetőséget hogy előadó alapján tudjak számokat választani csak album vagy szám neve alatján
Hogy lehet beállitani?
közbe a két gomb fukcióját megtaláltam és a telefonban lévő leirés szerint előadót nem választhatok csak albumot
A zeneljátszó lett elég furcsa.
Alsó sávba a visza nyil és a beálitások között van két gomb. Gondolom az egyik a véletlen sorrend lejátszás a másikre nem jötem rá.
Sajnos nem találom azt a lehetőséget hogy előadó alapján tudjak számokat választani csak album vagy szám neve alatján
Hogy lehet beállitani?
közbe a két gomb fukcióját megtaláltam és a telefonban lévő leirés szerint előadót nem választhatok csak albumot
- sityu
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Külföldi telóm van és véletlenűl frissítettem Nokia Suiton keresztűl! A teló az eredeti firmware-ét kapta meg ami a 111.30.610 és csak angol nyelv van benne ami számomra valamelyest érthető!
A kérdésem az lenne, hogy vissza tudom e rakni a 111.30.609 EURO 3-as firmware-t Phoenix-el?
Köszi a segítséget!
Külföldi telóm van és véletlenűl frissítettem Nokia Suiton keresztűl! A teló az eredeti firmware-ét kapta meg ami a 111.30.610 és csak angol nyelv van benne ami számomra valamelyest érthető!
A kérdésem az lenne, hogy vissza tudom e rakni a 111.30.609 EURO 3-as firmware-t Phoenix-el?
Köszi a segítséget!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem nem, mert kisebb. De lehet nem számít az az 1 eltérés,d e ki tudja. Ha érted, akkor szerintem hagyd így.sityu írta:Sziasztok!
Köszi a segítséget!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
Idáig a nokia maps nekem tökéletes működött az e52-ön az 5230-on a c5-ösökön is.
Sajnos ezen a készüléken katasztrófa. többi csak max egy utcát tévedett 50m a faluban máshol mindig pontos volt.
Ez a készülék szerint a falu elején vagyok kb 2 km-re a jelenlegi hlyemről a többi készülékkel tudtam helyet menteni ahol vagyok ezzel az sem sikerül nekem .
Elromlott a maps vagy a készülép GPS-e a rossz?
Vagy másik GPS programot javasoltok?
Kérlek segitsetek.
előre is köszönöm
térkép verziószám v3.09 12wk 9b05
Sajnos ezen a készüléken katasztrófa. többi csak max egy utcát tévedett 50m a faluban máshol mindig pontos volt.
Ez a készülék szerint a falu elején vagyok kb 2 km-re a jelenlegi hlyemről a többi készülékkel tudtam helyet menteni ahol vagyok ezzel az sem sikerül nekem .
Kérlek segitsetek.
előre is köszönöm
térkép verziószám v3.09 12wk 9b05
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flatron19 2012-06-14 csüt. 09:39:20-kor.
- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Nálam remekül működik a Maps. Esetleg próbáld meg frissíteni. (Térképek/Beállítások/Térképbetöltő) Ha nem segít, tudom ajánlani a Sygic-et, a letöltések között ott van az auramaps. Az is nagyon jó, bár a térképek, amiket le lehet hozzá tölteni, tavaly márciusiak, ha jól emlékszem és nem tudom merre lehet újabbakat szerezni esetleg.flatron19 írta:Idáig a nokia maps nekem tökéletes működött az e52-ön az 5230-on a c5-ösökön is.
Kérlek segitsetek.
előre is köszönöm
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
-
- 1. szint
már próbáltam mindent frissiteni azt irja a legfrisebb van rajta.Demens írta:Nálam remekül működik a Maps. Esetleg próbáld meg frissíteni. (Térképek/Beállítások/Térképbetöltő) Ha nem segít, tudom ajánlani a Sygic-et, a letöltések között ott van az auramaps. Az is nagyon jó, bár a térképek, amiket le lehet hozzá tölteni, tavaly márciusiak, ha jól emlékszem és nem tudom merre lehet újabbakat szerezni esetleg.flatron19 írta:Idáig a nokia maps nekem tökéletes működött az e52-ön az 5230-on a c5-ösökön is.
Kérlek segitsetek.
előre is köszönöm
Most is helyteleb adat van rajta atérképen bár at irja ki hogy a GPS-re várakozik vajon hardreset után a C07-00-nak mennyi idő kell hogy megtalálja a gps jelet?
Remélem megtalálás után pontos lesz legalább annyira mint az előzők voltak.