Elmented egy jegyzetbe az email címet utána már onnét ki tudod másolni.papzi írta:És azt nézted már, hogy milyen címet generál a youtube? Mert azt megjegyezni lehetetlenség. A saját azonosítómat meg nem engedi megadni.
Az ajánlott programot majd megpróbálom.
Ja és egy 2-300 MB-os HD felvételt hogyan tudok emailban elküldeni?
Nokia C7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C7-00
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: HUAWEI P9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Vagy még egyszerűbb a névjegyzékbe elmenti és onnan előhívni. Akkor másolni se kell.potter55 írta:...
Elmented egy jegyzetbe az email címet utána már onnét ki tudod másolni.
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hali. A következő lenne a problémám. Frissítettem a C7-em Belle-re (059F452). Míg Anna volt tökéletesen működött a Skype. Most ha letölteném az áruházból, semmit nem csinál csak vár a kapcsolatra néha meg kiírja, hogy hiba a letöltésnél.
Mit tudnék vele kezdeni, hogy működjön nagyon fontos lenne. Előre is köszi. 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 6 times
A letöltéseknél megtalálod a keresőbe írd be skype (skype_2.1.23_S^3_Anna_Belle.sis)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia C7
C7 telon hogyan lehet beállitani az alapértelmezett böngészőt? Hivatkozást megnyitva ne az alap böngészővel, hanem az OpetaMini-vel induljon...
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Beállítások ->Alkalmazás beáll.-> Böngészés az Interneten-> azon belül Web , Opera Mobil . stb.fekunci írta:C7 telon hogyan lehet beállitani az alapértelmezett böngészőt? Hivatkozást megnyitva ne az alap böngészővel, hanem az OpetaMini-vel induljon...
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia C7
Ott már néztem, de az Opera Minit nem kinálja felBéla írta:Beállítások ->Alkalmazás beáll.-> Böngészés az Interneten-> azon belül Web , Opera Mobil . stb.fekunci írta:C7 telon hogyan lehet beállitani az alapértelmezett böngészőt? Hivatkozást megnyitva ne az alap böngészővel, hanem az OpetaMini-vel induljon...

-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
fekunci írta:Ott már néztem, de az Opera Minit nem kinálja felBéla írta:Beállítások ->Alkalmazás beáll.-> Böngészés az Interneten-> azon belül Web , Opera Mobil . stb.fekunci írta:C7 telon hogyan lehet beállitani az alapértelmezett böngészőt? Hivatkozást megnyitva ne az alap böngészővel, hanem az OpetaMini-vel induljon...
Azért nem kínálja fel az Opera Minit, mert azt nem lehet beállítani alapértelmezettnek. Az Opera Mobile-t viszont be lehet, telepítsd azt és úgy próbáld meg.
Egyébként én beállítottam, elvileg az Opera Mobile az alapértelmezett,de így is mindig a Nokia böngésző nyit meg minden linket.... (újraindítás is volt).
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 4 times
Sziasztok. Pár napja meghalt a bellém és újra raktam. Azóta még egy mappa van az E-men és kérdés: kell oda?
Effekt: bármilyen csomagot pakolok bele az E/Effects mappába, reboot meg témahatás ki---be és semmi! Ötlet?
Effekt: bármilyen csomagot pakolok bele az E/Effects mappába, reboot meg témahatás ki---be és semmi! Ötlet?