Nokia N97 mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Sziasztok!
Van egy lassan 2 éves n97mini-m. Szeretném leformázni, s a legújabb (vagy a leghasználhatóbb) szoftvert beszerezni hozzá, s telepíteni. Nem vagyok egy telefonguru (még a szoftver se volt rajta soha frissítve...), de már nagyon lassú, s az ovi suite még csak frissítést sem talál hozzá... Valaki le tudná nekem írni ennek a folyamatát? Onnantól, hogy hogyan kezdjek neki, milyen progik kellenek stb.. Tudom le van már írva a fórumban, de sajnos nem igazán van időm olvasgatni.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!
üdv.: mk1
Van egy lassan 2 éves n97mini-m. Szeretném leformázni, s a legújabb (vagy a leghasználhatóbb) szoftvert beszerezni hozzá, s telepíteni. Nem vagyok egy telefonguru (még a szoftver se volt rajta soha frissítve...), de már nagyon lassú, s az ovi suite még csak frissítést sem talál hozzá... Valaki le tudná nekem írni ennek a folyamatát? Onnantól, hogy hogyan kezdjek neki, milyen progik kellenek stb.. Tudom le van már írva a fórumban, de sajnos nem igazán van időm olvasgatni.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. vegyél fel skyp és segítek. kukuc- így keress meg. A mínusz jel kell a név mögött.mk1 írta:Sziasztok!
- Rating: 5.26%
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 mini
- Nem: Nő
- Has thanked: 0
Szerintitek miert nem megyen be akarom kapcsolni a telefonomon a bluetooth-ot es azt irja ki hogy: A bluetooth muvelet nem hajthato vegre. De vajon mi lehet a baj? Meg mindig ki irja h megtelt a sim-memoria es kozbe nem is meg van hej hely rajta..
vajon mert? valaki segicsen mi lehet a baja?

-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n97
Srácok tudnátok ajánlani panoráma képet készítő progit, lehetőleg ne keljen szignózni. Egyet találtam fent de azzal csak 3 képet tud csak egybe csatolni........
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Panoman.siofok77 írta:Srácok tudnátok ajánlani panoráma képet készítő progit, lehetőleg ne keljen szignózni. Egyet találtam fent de azzal csak 3 képet tud csak egybe csatolni........
Szignózásra meg van megoldás az aláírásomban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Heló mindenki!
Olyan hibám van, hogy elfelejtette a telefon a képek dátumozását!!!
Tehát ha a fényképek> mind -re megyek akkor nem legfelül vannak a legfrissebb képek hanem kb az elejétől kezdte a képek rakosgatását! Ez a mappa szerkezeten is meglátszik sajna
Lehet újra kellene rakni rajta a szoftvert?! De akkor már ezt a Belle szoftvert kellene nem?!
Szoftver telepítésnél még annyi a probléma, hogy németre készült a telefon...
A segítséget előre is köszi!!!
Tehát ha a fényképek> mind -re megyek akkor nem legfelül vannak a legfrissebb képek hanem kb az elejétől kezdte a képek rakosgatását! Ez a mappa szerkezeten is meglátszik sajna

Lehet újra kellene rakni rajta a szoftvert?! De akkor már ezt a Belle szoftvert kellene nem?!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet elég neki egy formázás. De akkor le kell menteni minden a telefonról, mert törlődik.Blint92 írta:Heló mindenki!
Tehát ha a fényképek> mind -re megyek akkor nem legfelül vannak a legfrissebb képek hanem kb az elejétől kezdte a képek rakosgatását! Ez a mappa szerkezeten is meglátszik sajna![]()
Nincs rá Belle, csak Symiban 3-asokra van.
Phoenix-szel kel rárakni a magyar szoftvert és akkor magyar marad a telefon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Köszönöm szépen! Akkor majd valahogy megoldom! További kellemes 7végét!!potter55 írta:Lehet elég neki egy formázás. De akkor le kell menteni minden a telefonról, mert törlődik.Blint92 írta:Heló mindenki!
Tehát ha a fényképek> mind -re megyek akkor nem legfelül vannak a legfrissebb képek hanem kb az elejétől kezdte a képek rakosgatását! Ez a mappa szerkezeten is meglátszik sajna![]()
Nincs rá Belle, csak Symiban 3-asokra van.
Phoenix-szel kel rárakni a magyar szoftvert és akkor magyar marad a telefon.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
Hello!
Az lenne a problemam, hogy mikor en hivok vagy ha engem hivnak, es nem hallok semmit, a masik hall engem, de igy nem sokra megyunk.
Ha kihangositora van teve akkor lehet hallani, de amint vissza teszem semmi.
A nokia szervizben valami foliarol magyaraztak, hogy azert nem hallok, de en ebben ketelkedem erosen.
Ha valaki tudja ra a megoldast az legyen oly kedves es ossza mar meg.
Koszi!
Az lenne a problemam, hogy mikor en hivok vagy ha engem hivnak, es nem hallok semmit, a masik hall engem, de igy nem sokra megyunk.
Ha kihangositora van teve akkor lehet hallani, de amint vissza teszem semmi.
A nokia szervizben valami foliarol magyaraztak, hogy azert nem hallok, de en ebben ketelkedem erosen.
Ha valaki tudja ra a megoldast az legyen oly kedves es ossza mar meg.
Koszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N 97 Mini
- Has thanked: 4 times
N97 minim:
Nem tudom miért, de soxor nap közben is felcsatlakozik az internetre és ott ragad. kapcsolatkezelőben megnézem. vfinternetet ír... átállítottam a kapcsolatoknál, hogy csak megerősítésre kapcsolódjon, ne autómatán. Most viszont van, hogy 4-5x egymás után zaklat, h csatlakozna...
A kérdés az volna, hogy hogyan tudom megnézni, hogy melyik alkalmazás akarja elindítani a netet? kitekerem a nyakát.... egyes alkalmazások mint pl a póstafiókom viszont mindenféle engedély nélkül továbra is felmásznak netre és szinkronizálnak... nem vágom mi van. volt hogy 6-8 nap alatt csinálát nekem akkora forgalmat, h belassítottak
Nem tudom miért, de soxor nap közben is felcsatlakozik az internetre és ott ragad. kapcsolatkezelőben megnézem. vfinternetet ír... átállítottam a kapcsolatoknál, hogy csak megerősítésre kapcsolódjon, ne autómatán. Most viszont van, hogy 4-5x egymás után zaklat, h csatlakozna...
A kérdés az volna, hogy hogyan tudom megnézni, hogy melyik alkalmazás akarja elindítani a netet? kitekerem a nyakát.... egyes alkalmazások mint pl a póstafiókom viszont mindenféle engedély nélkül továbra is felmásznak netre és szinkronizálnak... nem vágom mi van. volt hogy 6-8 nap alatt csinálát nekem akkora forgalmat, h belassítottak
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!