Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
tothmark1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3 - N9005
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: tothmark1 »

Kár, hogy a Gy.I.K.-ben nem találtam erről leírást, azt olvastam el. :( Sajnos az emergency download mód sem jön be, marad a szervíz. Kb. mennyibe kerülhet a javítás?
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Nem tudom, szerencsére nem kerültem még hasonló helyzetbe, de szerintem nem olyan vészes.
A GY.I.K.-be pedig mindjárt beteszem!
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

tothmark1 írta:Kár, hogy a Gy.I.K.-ben nem találtam erről leírást, azt olvastam el. :( Sajnos az emergency download mód sem jön be, marad a szervíz. Kb. mennyibe kerülhet a javítás?
Én még nem jártam így, de több helyen olvastam már a JIG-es megoldásról, bedugsz egy ki selektronikus kütyüt a telefon USB foglalatába, és ha szerencséd van elindul download módban.
Például itt vehetsz olcsón, mert a megépíteni én pl. biztosan nem tudnám.

http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltel ... 25930.html

Atzután választasz egy jó ROM-ot, és felteszed magadnak. :-)
Nekem most a The Myht Basic van fent, megy rendesen (voltak ezért bajaim, csak megoldottam).
SANKADI
Újonc
Újonc

Probert írta:.... Igen ez akkor telepítettem a flash(com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk)-t és a BLN Pro-t, majd mielőtt a saját cuccaimat telepítettem volna, előbb a gyík-ban lévő lista alapján szelektáltam a progikat, hogy mi kell és mi nem. Utána laktam be a romot teljesen. Egyébként a "- Used CF-root kernel b83 which is made by ketut" miatt mennek ezek a dolgok. A Flash az Opera Mobil böngészőben nekem a Mobo Playerrel megy, de nem mindig szaggatás mentesen, mint említettem, hanem a hanghoz képest a kép lemarad..
Letöltöttem ezt a (com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk -t , feltelepítettem, de nem működik. A GYIK-ban leírt helyen ellenőriztem működik-e, és azt írja "Installed Flash Player None (or Disabled). Az első rész rendben, mert telepítettem, de hol engedélyezem? Mert ha meghívom felmegy erre oldalra (direkt az Opera mobile-t használom) :

https://settings.adobe.com/flashplayer9

és nem történik semmi, fekete a háttér.

Letöltöttema Mobo Playert is, írtad az is kell. Akkor most ha találkozom egy flash videóval le fogja játszani, vagy nem fogja? Vagy még valamit állítanom kell? Bocs hogy ilyen sokat kérdezek. :-)
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

SANKADI írta:Letöltöttem ezt a (com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk -t , feltelepítettem, de nem működik. A GYIK-ban leírt helyen ellenőriztem működik-e, és azt írja "Installed Flash Player None (or Disabled). Az első rész rendben, mert telepítettem, de hol engedélyezem? Mert ha meghívom felmegy erre oldalra (direkt az Opera mobile-t használom) :
Letöltöttema Mobo Playert is, írtad az is kell. Akkor most ha találkozom egy flash videóval le fogja játszani, vagy nem fogja? Vagy még valamit állítanom kell? Bocs hogy ilyen sokat kérdezek. :-)
Emlékezetem szerint nem állítottam benne semmit. Azt tudom, hogy a flasht az app-ok között nem nyitottam meg sosem. A GO Launcher EX-ben el is rejtettem, hogy ne látszodjon. A gyári böngészőben nekem megy, igaz kiírja, hogy nincs a telefonhoz optimalizálva és szaggat mint állat, de van.
Nekem az Adobe_Flash_Player_11_v11.0.1.153_ARMv6_only.apk van telepítve.
The Myth Basic(Holland az alap)
SANKADI
Újonc
Újonc

Próbálkoztam, de sajnos az utolsó üzenet: Installation Aborted. Valmink nem egyforma. :-)
Na mindegy, eddig sem volt...:-(
Egyébként 100 %-osan nem vagyok elégedett, mert először 10 percenként kilépett az alkalmazásokból, egy macsek futott, nemtudom honnan szedtem össze azt az animációt, majd kérte a képernyőmintát, és kezdett a samsung menüvel. Csináltam egy factory resetet, most majdnem jó, de időnként azt veszem észre a telefonrész kikapcsol, nem lehet hívni, és fogadni, a 2G sem talál hálózatot. Ilyenkor újraindítás, ez napi egy kb. Még jó hogy nem ez a főtelefon, inkább csak szórakozás most.
Ha nem javul meg, megy vissza a 3.3.3 , ilyen gondok ott nem voltak. De még próbálkozom.
hotibi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: galaxy ace s5830i
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hotibi »

Probert írta:
SANKADI írta:Letöltöttem ezt a (com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk -t , feltelepítettem, de nem működik. A GYIK-ban leírt helyen ellenőriztem működik-e, és azt írja "Installed Flash Player None (or Disabled). Az első rész rendben, mert telepítettem, de hol engedélyezem? Mert ha meghívom felmegy erre oldalra (direkt az Opera mobile-t használom) :
Emlékezetem szerint nem állítottam benne semmit. Azt tudom, hogy a flasht az app-ok között nem nyitottam meg sosem. A GO Launcher EX-ben el is rejtettem, hogy ne látszodjon. A gyári böngészőben nekem megy, igaz kiírja, hogy nincs a telefonhoz optimalizálva és szaggat mint állat, de van.
Nekem az Adobe_Flash_Player_11_v11.0.1.153_ARMv6_only.apk van telepítve.
üdv, ezt simán fel kell telepíteni és műxik olyan telcsin is ami full gyári ? köszi

közben turtam a netet..lehet neked nem gyári a ROM. Gyárival nem fog meni :-( Ill. min. rootolni kell.
üdv
SANKADI
Újonc
Újonc

hotibi írta:üdv, ezt simán fel kell telepíteni és műxik olyan telcsin is ami full gyári ? köszi

közben turtam a netet..lehet neked nem gyári a ROM. Gyárival nem fog meni :-( Ill. min. rootolni kell.
üdv
Nekem a TheMyhtBasic van fent, h jól amlékszem cf-root B84 kernellel, és ezzel elvileg mennie kellene. De a ZIP-es nem ment fel Rcovery-ből, előtte a APK-t tettem fel, de az meg beállítást akart az interneten, de nem tudott. Lehet azzal kevertem meg?
Ma is elment egyszer a telefonrész, mutatja a térerőt, de nem lehet hívni és kezdeményezni sem, és a 2G-ről is lemegy a pipa, ha be akarom kapcsolni keresi a hálózatot de nem talál. Még nem jöttem rá milyen körülmények között csinálja, nem adom fel , mert midnen más beállít, a fogyasztás is, nem fagy le, meg az a "kis apróság" hogy telefonálni nem lehet időnként kit zavar. :-) Ha megtaláltam a okát közzéteszem, hátha másnak is jól jön. :-)
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

hotibi írta:üdv, ezt simán fel kell telepíteni és műxik olyan telcsin is ami full gyári ? köszi
üdv
Az aláírásomban szerepel a jelenleg használt rom. Szóval nem gyári, hanem egy főzött. :)
Itt tudsz a kernelekből válogatni.

SANKADI Nem b84-es kernel van benne, hanem b83-as.
The Myth Basic(Holland az alap)
hotibi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: galaxy ace s5830i
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hotibi »

Probert írta:
üdv
Az aláírásomban szerepel a jelenleg használt rom. Szóval nem gyári, hanem egy főzött. :)
Itt tudsz a kernelekből válogatni.

SANKADI Nem b84-es kernel van benne, hanem b83-as.
köszönöm. Teló garis nem is értek hozzá max egy one clik root amit be mernék válalni..akkor meg lehetne bűvölni h. menjen az adobe.
üdv
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”