Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
speedcop
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00 green
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Re: USB csatlakozási probléma

Hozzászólás Szerző: speedcop »

Már működik szerencsére, de az lett volna a következő lépés, hogy másik gépen próbálom ki. Még mindig nem tudom mi történhetett, de mákomra csak valami átmeneti üzemzavar lépett fel. Az is valószínűleg a laptopon.

Amúgy nem csak pendriveként nem ismerte fel, hanem Suite módban se, meg médiaátviteli módban sem.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

speedcop írta:Már működik szerencsére, de az lett volna a következő lépés, hogy másik gépen próbálom ki. Még mindig nem tudom mi történhetett, de mákomra csak valami átmeneti üzemzavar lépett fel. Az is valószínűleg a laptopon.

Amúgy nem csak pendriveként nem ismerte fel, hanem Suite módban se, meg médiaátviteli módban sem.
Van ilyen, semmi sem tökéletes :) A lényeg, hogy megy.
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

speedcop írta:Már működik szerencsére, de az lett volna a következő lépés, hogy másik gépen próbálom ki. Még mindig nem tudom mi történhetett, de mákomra csak valami átmeneti üzemzavar lépett fel. Az is valószínűleg a laptopon.

Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.Találkoztam olyan N8-al amit nem nagyon kímél a gazdája és berakodott némi kis kosz az USB aljzatba. A gond hasonló volt mint neked és egy jó alapos kitakarítás,kifúvás megoldotta a problémát.
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

perti írta:
Damir írta:
sadboy írta:nekem például a szervízben rontották el a telefonomat szervíz előtt tökéletes kijelző, szervíz után lila kicserélték az érintőpanelt pedig annak semmi baja nem volt, csak az usb-nek ennyit a központi szervízről.
Érintőpanelt cseréltek? Basszus, még a végén tényleg az lesz, hogy nem is a kijelző a szar :D
Nem lehetetlen, mivel a CBD kijelzőnél is van egy külön réteg, ami polarizált, attól lesz CBD :) Gondolom az N8-nál is van valami hasonló, amit elcsesztek, viszont akkor ezért van az, hogy az összes CBD-nél nem jelentkezik, csak annál, ami nem az, lásd N8. :roll:
Ha egyébként jó a készülék, csak a kijelzőn múlik a lilulás. Én saját magam cseréltem egy készüléken többször kijelzőt oda-vissza. (1 db megfelelő csavarhúzóval gyerekjáték megcsinálni, kb. 10 perces munka.) Egyik kijelzővel tökéletes, a másikkal lila ugyanaz a készülék. Én kb. háromnegyed éve foglalkoztam a dologgal, de gondolom, azóta sincs másképp. Akkoriban 5 kijelzőből legalább négy lilulós volt (az arány tényleg nem túlzás, több helyen több készüléket megnéztem). A baj az, hogy egy hétköznapi ember a kijelzőt csak a készülékbe behelyezés és teljes összerakás után tudja csak kipróbálni, és eldönteni, hogy jó-e. Ez alapján csak a szerencsén múlik, kinek hányadik szétszerelés és csere után javul meg a lilulása. Ennyi erővel bárki nyugodtan akár lottózhat is. Arra ugyan kiváncsi lennék, hogy tőlünk nyugatra is ilyen arányban vannak-e a hibás kijelzők, vagy csak bizonyos országokat tisztelnek-e meg vele? Esetleg nálunk a forgalmazók a máshol leselejtezett kijelzőket olcsón megveszik, nekünk meg rendes áron eladják???
Egyébként jó kijelzővel egy N8-ast most sem cserélnék le semilyen másik készülékre (bár ez meglehetősen szubjektív).
Az enyém "szürkegazdaságból"hozott /...GSM/-tól vásárolt Chinese HK-s "vas" és lekopogom gyönyörű a tesztképpel is :up:
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Az enyém "szürkegazdaságból"hozott /...GSM/-tól vásárolt Chinese HK-s "vas" és lekopogom gyönyörű a tesztképpel is :up:
Enyém Bronz ,GSM ből vásárolva,és ruszki? De lila kijelzős!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

sadboy írta:én csak arra nem bírtam rájönni hogy a tökéletes kijelzőm jogy lett lila amit elvileg nem cseréltek akkor de gyanus mivel az érintőpanel csere sem szerepelt a javítási jegyzőkönyvben pedig 1000% hogy kicserélték.
lehet látták hogy a tiéd hibátlan, így azt rakták egy nyugatról érkezett lilás telóba (mert oda nem lehet ám úgy visszaküldeni hogy csere után is lila a kijelző), te pedig jobb nem lévén megkaptad a lilás kijelzőt/érintőpanelt/mindkettőt. én a helyedben addig verném az asztalt (első körben, másodikban már azt a szervízest aki gyakorlatilag ellopta a kijelződet) amíg vissza nem állítják az eredeti hibátlan állapotot.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

bladehu2 írta:
sadboy írta:én csak arra nem bírtam rájönni hogy a tökéletes kijelzőm jogy lett lila amit elvileg nem cseréltek akkor de gyanus mivel az érintőpanel csere sem szerepelt a javítási jegyzőkönyvben pedig 1000% hogy kicserélték.
lehet látták hogy a tiéd hibátlan, így azt rakták egy nyugatról érkezett lilás telóba (mert oda nem lehet ám úgy visszaküldeni hogy csere után is lila a kijelző), te pedig jobb nem lévén megkaptad a lilás kijelzőt/érintőpanelt/mindkettőt. én a helyedben addig verném az asztalt (első körben, másodikban már azt a szervízest aki gyakorlatilag ellopta a kijelződet) amíg vissza nem állítják az eredeti hibátlan állapotot.
Ez már a legalja lenne! Ha ilyen dolgot megengednek a Nokiánál,vagy is a Magyar Nokiánál,akkor nemzetközi botrányt lehetne belőle csinálni! Akkor a lumiákat is megcsesz....k tuti! Lejáratni lehetne vele őket rendesen!

Bár amit velem is játszanak az sem semmi!,de ez volt az utolsó húzásuk! Nincs több! :angry:
kiscukros
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00 Nokia N82
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kiscukros »

Sziasztok Mielőtt le basztok! meg néztem a fórum keresőt is és nem találtam hasznos dolgot!
Hol tudok értelmes játékot le tölteni? akár electronic arts vagy gameloft? Priviben vároma választ előre is köszi!!!
Siemens A50>Siemens SL65>Nokia N-gage,Nokia 3300>Nokia 7610>Nokia N70>Nokia 3250>Hp Ipaq rx3715>Nokia 6210>Samsung SGH-D900,Nokia 9300i>Nokia 6280>Nokia 6120c>Nokia N95>Lg Ku990>Nokia N82,Nokia 6300>Nokia N8-00
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

apaszka írta:
bladehu2 írta:
Ez már a legalja lenne! Ha ilyen dolgot megengednek a Nokiánál,vagy is a Magyar Nokiánál,akkor nemzetközi botrányt lehetne belőle csinálni! Akkor a lumiákat is megcsesz....k tuti! Lejáratni lehetne vele őket rendesen!

Bár amit velem is játszanak az sem semmi!,de ez volt az utolsó húzásuk! Nincs több! :angry:
Nem a Nokiát kell lejáratni, hanem a szervizt. Ne legyetek már ilyen csőlátásúak. (Elnézést kérek a kifejezésért!) Elhiszem, hogy a pumpa már az egekben van, de ezekért a dolgokért nem a Nokia a felelős. Ezek megvásárolt licenszek alapján üzemelő szervizek, a működésükhöz semmi köze a Nokiának.
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

kiscukros írta:Sziasztok Mielőtt le basztok! meg néztem a fórum keresőt is és nem találtam hasznos dolgot!
Hol tudok értelmes játékot le tölteni? akár electronic arts vagy gameloft? Priviben vároma választ előre is köszi!!!
Nokia Store? :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”