Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00 green
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 4 times
Re: USB csatlakozási probléma
Már működik szerencsére, de az lett volna a következő lépés, hogy másik gépen próbálom ki. Még mindig nem tudom mi történhetett, de mákomra csak valami átmeneti üzemzavar lépett fel. Az is valószínűleg a laptopon.
Amúgy nem csak pendriveként nem ismerte fel, hanem Suite módban se, meg médiaátviteli módban sem.
Amúgy nem csak pendriveként nem ismerte fel, hanem Suite módban se, meg médiaátviteli módban sem.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Van ilyen, semmi sem tökéletesspeedcop írta:Már működik szerencsére, de az lett volna a következő lépés, hogy másik gépen próbálom ki. Még mindig nem tudom mi történhetett, de mákomra csak valami átmeneti üzemzavar lépett fel. Az is valószínűleg a laptopon.

-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.Találkoztam olyan N8-al amit nem nagyon kímél a gazdája és berakodott némi kis kosz az USB aljzatba. A gond hasonló volt mint neked és egy jó alapos kitakarítás,kifúvás megoldotta a problémát.speedcop írta:Már működik szerencsére, de az lett volna a következő lépés, hogy másik gépen próbálom ki. Még mindig nem tudom mi történhetett, de mákomra csak valami átmeneti üzemzavar lépett fel. Az is valószínűleg a laptopon.
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Re: Nokia N8-00
Az enyém "szürkegazdaságból"hozott /...GSM/-tól vásárolt Chinese HK-s "vas" és lekopogom gyönyörű a tesztképpel isperti írta:Ha egyébként jó a készülék, csak a kijelzőn múlik a lilulás. Én saját magam cseréltem egy készüléken többször kijelzőt oda-vissza. (1 db megfelelő csavarhúzóval gyerekjáték megcsinálni, kb. 10 perces munka.) Egyik kijelzővel tökéletes, a másikkal lila ugyanaz a készülék. Én kb. háromnegyed éve foglalkoztam a dologgal, de gondolom, azóta sincs másképp. Akkoriban 5 kijelzőből legalább négy lilulós volt (az arány tényleg nem túlzás, több helyen több készüléket megnéztem). A baj az, hogy egy hétköznapi ember a kijelzőt csak a készülékbe behelyezés és teljes összerakás után tudja csak kipróbálni, és eldönteni, hogy jó-e. Ez alapján csak a szerencsén múlik, kinek hányadik szétszerelés és csere után javul meg a lilulása. Ennyi erővel bárki nyugodtan akár lottózhat is. Arra ugyan kiváncsi lennék, hogy tőlünk nyugatra is ilyen arányban vannak-e a hibás kijelzők, vagy csak bizonyos országokat tisztelnek-e meg vele? Esetleg nálunk a forgalmazók a máshol leselejtezett kijelzőket olcsón megveszik, nekünk meg rendes áron eladják???Damir írta:Érintőpanelt cseréltek? Basszus, még a végén tényleg az lesz, hogy nem is a kijelző a szarsadboy írta:nekem például a szervízben rontották el a telefonomat szervíz előtt tökéletes kijelző, szervíz után lila kicserélték az érintőpanelt pedig annak semmi baja nem volt, csak az usb-nek ennyit a központi szervízről.![]()
Nem lehetetlen, mivel a CBD kijelzőnél is van egy külön réteg, ami polarizált, attól lesz CBDGondolom az N8-nál is van valami hasonló, amit elcsesztek, viszont akkor ezért van az, hogy az összes CBD-nél nem jelentkezik, csak annál, ami nem az, lásd N8.
Egyébként jó kijelzővel egy N8-ast most sem cserélnék le semilyen másik készülékre (bár ez meglehetősen szubjektív).

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Enyém Bronz ,GSM ből vásárolva,és ruszki? De lila kijelzős!Az enyém "szürkegazdaságból"hozott /...GSM/-tól vásárolt Chinese HK-s "vas" és lekopogom gyönyörű a tesztképpel is
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
lehet látták hogy a tiéd hibátlan, így azt rakták egy nyugatról érkezett lilás telóba (mert oda nem lehet ám úgy visszaküldeni hogy csere után is lila a kijelző), te pedig jobb nem lévén megkaptad a lilás kijelzőt/érintőpanelt/mindkettőt. én a helyedben addig verném az asztalt (első körben, másodikban már azt a szervízest aki gyakorlatilag ellopta a kijelződet) amíg vissza nem állítják az eredeti hibátlan állapotot.sadboy írta:én csak arra nem bírtam rájönni hogy a tökéletes kijelzőm jogy lett lila amit elvileg nem cseréltek akkor de gyanus mivel az érintőpanel csere sem szerepelt a javítási jegyzőkönyvben pedig 1000% hogy kicserélték.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Ez már a legalja lenne! Ha ilyen dolgot megengednek a Nokiánál,vagy is a Magyar Nokiánál,akkor nemzetközi botrányt lehetne belőle csinálni! Akkor a lumiákat is megcsesz....k tuti! Lejáratni lehetne vele őket rendesen!bladehu2 írta:lehet látták hogy a tiéd hibátlan, így azt rakták egy nyugatról érkezett lilás telóba (mert oda nem lehet ám úgy visszaküldeni hogy csere után is lila a kijelző), te pedig jobb nem lévén megkaptad a lilás kijelzőt/érintőpanelt/mindkettőt. én a helyedben addig verném az asztalt (első körben, másodikban már azt a szervízest aki gyakorlatilag ellopta a kijelződet) amíg vissza nem állítják az eredeti hibátlan állapotot.sadboy írta:én csak arra nem bírtam rájönni hogy a tökéletes kijelzőm jogy lett lila amit elvileg nem cseréltek akkor de gyanus mivel az érintőpanel csere sem szerepelt a javítási jegyzőkönyvben pedig 1000% hogy kicserélték.
Bár amit velem is játszanak az sem semmi!,de ez volt az utolsó húzásuk! Nincs több!

- kiscukros
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Nokia N82
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok Mielőtt le basztok! meg néztem a fórum keresőt is és nem találtam hasznos dolgot!
Hol tudok értelmes játékot le tölteni? akár electronic arts vagy gameloft? Priviben vároma választ előre is köszi!!!
Hol tudok értelmes játékot le tölteni? akár electronic arts vagy gameloft? Priviben vároma választ előre is köszi!!!
Siemens A50>Siemens SL65>Nokia N-gage,Nokia 3300>Nokia 7610>Nokia N70>Nokia 3250>Hp Ipaq rx3715>Nokia 6210>Samsung SGH-D900,Nokia 9300i>Nokia 6280>Nokia 6120c>Nokia N95>Lg Ku990>Nokia N82,Nokia 6300>Nokia N8-00
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Nem a Nokiát kell lejáratni, hanem a szervizt. Ne legyetek már ilyen csőlátásúak. (Elnézést kérek a kifejezésért!) Elhiszem, hogy a pumpa már az egekben van, de ezekért a dolgokért nem a Nokia a felelős. Ezek megvásárolt licenszek alapján üzemelő szervizek, a működésükhöz semmi köze a Nokiának.apaszka írta:Ez már a legalja lenne! Ha ilyen dolgot megengednek a Nokiánál,vagy is a Magyar Nokiánál,akkor nemzetközi botrányt lehetne belőle csinálni! Akkor a lumiákat is megcsesz....k tuti! Lejáratni lehetne vele őket rendesen!bladehu2 írta:lehet látták hogy a tiéd hibátlan, így azt rakták egy nyugatról érkezett lilás telóba (mert oda nem lehet ám úgy visszaküldeni hogy csere után is lila a kijelző), te pedig jobb nem lévén megkaptad a lilás kijelzőt/érintőpanelt/mindkettőt. én a helyedben addig verném az asztalt (első körben, másodikban már azt a szervízest aki gyakorlatilag ellopta a kijelződet) amíg vissza nem állítják az eredeti hibátlan állapotot.sadboy írta:én csak arra nem bírtam rájönni hogy a tökéletes kijelzőm jogy lett lila amit elvileg nem cseréltek akkor de gyanus mivel az érintőpanel csere sem szerepelt a javítási jegyzőkönyvben pedig 1000% hogy kicserélték.
Bár amit velem is játszanak az sem semmi!,de ez volt az utolsó húzásuk! Nincs több!
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Nokia Store?kiscukros írta:Sziasztok Mielőtt le basztok! meg néztem a fórum keresőt is és nem találtam hasznos dolgot!