Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3 - N9005
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Kár, hogy a Gy.I.K.-ben nem találtam erről leírást, azt olvastam el.
Sajnos az emergency download mód sem jön be, marad a szervíz. Kb. mennyibe kerülhet a javítás?

- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Nem tudom, szerencsére nem kerültem még hasonló helyzetbe, de szerintem nem olyan vészes.
A GY.I.K.-be pedig mindjárt beteszem!
A GY.I.K.-be pedig mindjárt beteszem!
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
- Has thanked: 13 times
Én még nem jártam így, de több helyen olvastam már a JIG-es megoldásról, bedugsz egy ki selektronikus kütyüt a telefon USB foglalatába, és ha szerencséd van elindul download módban.tothmark1 írta:Kár, hogy a Gy.I.K.-ben nem találtam erről leírást, azt olvastam el.Sajnos az emergency download mód sem jön be, marad a szervíz. Kb. mennyibe kerülhet a javítás?
Például itt vehetsz olcsón, mert a megépíteni én pl. biztosan nem tudnám.
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltel ... 25930.html
Atzután választasz egy jó ROM-ot, és felteszed magadnak. :-)
Nekem most a The Myht Basic van fent, megy rendesen (voltak ezért bajaim, csak megoldottam).
-
- Újonc
Letöltöttem ezt a (com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk -t , feltelepítettem, de nem működik. A GYIK-ban leírt helyen ellenőriztem működik-e, és azt írja "Installed Flash Player None (or Disabled). Az első rész rendben, mert telepítettem, de hol engedélyezem? Mert ha meghívom felmegy erre oldalra (direkt az Opera mobile-t használom) :Probert írta:.... Igen ez akkor telepítettem a flash(com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk)-t és a BLN Pro-t, majd mielőtt a saját cuccaimat telepítettem volna, előbb a gyík-ban lévő lista alapján szelektáltam a progikat, hogy mi kell és mi nem. Utána laktam be a romot teljesen. Egyébként a "- Used CF-root kernel b83 which is made by ketut" miatt mennek ezek a dolgok. A Flash az Opera Mobil böngészőben nekem a Mobo Playerrel megy, de nem mindig szaggatás mentesen, mint említettem, hanem a hanghoz képest a kép lemarad..
https://settings.adobe.com/flashplayer9
és nem történik semmi, fekete a háttér.
Letöltöttema Mobo Playert is, írtad az is kell. Akkor most ha találkozom egy flash videóval le fogja játszani, vagy nem fogja? Vagy még valamit állítanom kell? Bocs hogy ilyen sokat kérdezek. :-)
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
Emlékezetem szerint nem állítottam benne semmit. Azt tudom, hogy a flasht az app-ok között nem nyitottam meg sosem. A GO Launcher EX-ben el is rejtettem, hogy ne látszodjon. A gyári böngészőben nekem megy, igaz kiírja, hogy nincs a telefonhoz optimalizálva és szaggat mint állat, de van.SANKADI írta:Letöltöttem ezt a (com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk -t , feltelepítettem, de nem működik. A GYIK-ban leírt helyen ellenőriztem működik-e, és azt írja "Installed Flash Player None (or Disabled). Az első rész rendben, mert telepítettem, de hol engedélyezem? Mert ha meghívom felmegy erre oldalra (direkt az Opera mobile-t használom) :
Letöltöttema Mobo Playert is, írtad az is kell. Akkor most ha találkozom egy flash videóval le fogja játszani, vagy nem fogja? Vagy még valamit állítanom kell? Bocs hogy ilyen sokat kérdezek. :-)
Nekem az Adobe_Flash_Player_11_v11.0.1.153_ARMv6_only.apk van telepítve.
The Myth Basic(Holland az alap)
-
- Újonc
Próbálkoztam, de sajnos az utolsó üzenet: Installation Aborted. Valmink nem egyforma. :-)
Na mindegy, eddig sem volt...:-(
Egyébként 100 %-osan nem vagyok elégedett, mert először 10 percenként kilépett az alkalmazásokból, egy macsek futott, nemtudom honnan szedtem össze azt az animációt, majd kérte a képernyőmintát, és kezdett a samsung menüvel. Csináltam egy factory resetet, most majdnem jó, de időnként azt veszem észre a telefonrész kikapcsol, nem lehet hívni, és fogadni, a 2G sem talál hálózatot. Ilyenkor újraindítás, ez napi egy kb. Még jó hogy nem ez a főtelefon, inkább csak szórakozás most.
Ha nem javul meg, megy vissza a 3.3.3 , ilyen gondok ott nem voltak. De még próbálkozom.
Na mindegy, eddig sem volt...:-(
Egyébként 100 %-osan nem vagyok elégedett, mert először 10 percenként kilépett az alkalmazásokból, egy macsek futott, nemtudom honnan szedtem össze azt az animációt, majd kérte a képernyőmintát, és kezdett a samsung menüvel. Csináltam egy factory resetet, most majdnem jó, de időnként azt veszem észre a telefonrész kikapcsol, nem lehet hívni, és fogadni, a 2G sem talál hálózatot. Ilyenkor újraindítás, ez napi egy kb. Még jó hogy nem ez a főtelefon, inkább csak szórakozás most.
Ha nem javul meg, megy vissza a 3.3.3 , ilyen gondok ott nem voltak. De még próbálkozom.
-
- Újonc
- Készüléktípus: galaxy ace s5830i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
üdv, ezt simán fel kell telepíteni és műxik olyan telcsin is ami full gyári ? kösziProbert írta:Emlékezetem szerint nem állítottam benne semmit. Azt tudom, hogy a flasht az app-ok között nem nyitottam meg sosem. A GO Launcher EX-ben el is rejtettem, hogy ne látszodjon. A gyári böngészőben nekem megy, igaz kiírja, hogy nincs a telefonhoz optimalizálva és szaggat mint állat, de van.SANKADI írta:Letöltöttem ezt a (com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk -t , feltelepítettem, de nem működik. A GYIK-ban leírt helyen ellenőriztem működik-e, és azt írja "Installed Flash Player None (or Disabled). Az első rész rendben, mert telepítettem, de hol engedélyezem? Mert ha meghívom felmegy erre oldalra (direkt az Opera mobile-t használom) :
Nekem az Adobe_Flash_Player_11_v11.0.1.153_ARMv6_only.apk van telepítve.
közben turtam a netet..lehet neked nem gyári a ROM. Gyárival nem fog meni :-( Ill. min. rootolni kell.
üdv
-
- Újonc
Nekem a TheMyhtBasic van fent, h jól amlékszem cf-root B84 kernellel, és ezzel elvileg mennie kellene. De a ZIP-es nem ment fel Rcovery-ből, előtte a APK-t tettem fel, de az meg beállítást akart az interneten, de nem tudott. Lehet azzal kevertem meg?hotibi írta:üdv, ezt simán fel kell telepíteni és műxik olyan telcsin is ami full gyári ? köszi
közben turtam a netet..lehet neked nem gyári a ROM. Gyárival nem fog meni :-( Ill. min. rootolni kell.
üdv
Ma is elment egyszer a telefonrész, mutatja a térerőt, de nem lehet hívni és kezdeményezni sem, és a 2G-ről is lemegy a pipa, ha be akarom kapcsolni keresi a hálózatot de nem talál. Még nem jöttem rá milyen körülmények között csinálja, nem adom fel , mert midnen más beállít, a fogyasztás is, nem fagy le, meg az a "kis apróság" hogy telefonálni nem lehet időnként kit zavar. :-) Ha megtaláltam a okát közzéteszem, hátha másnak is jól jön. :-)
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
Az aláírásomban szerepel a jelenleg használt rom. Szóval nem gyári, hanem egy főzött.hotibi írta:üdv, ezt simán fel kell telepíteni és műxik olyan telcsin is ami full gyári ? köszi
üdv

Itt tudsz a kernelekből válogatni.
SANKADI Nem b84-es kernel van benne, hanem b83-as.
The Myth Basic(Holland az alap)
-
- Újonc
- Készüléktípus: galaxy ace s5830i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
köszönöm. Teló garis nem is értek hozzá max egy one clik root amit be mernék válalni..akkor meg lehetne bűvölni h. menjen az adobe.Probert írta:Az aláírásomban szerepel a jelenleg használt rom. Szóval nem gyári, hanem egy főzött.hotibi írta:üdv, ezt simán fel kell telepíteni és műxik olyan telcsin is ami full gyári ? köszi
üdv![]()
Itt tudsz a kernelekből válogatni.
SANKADI Nem b84-es kernel van benne, hanem b83-as.
üdv