symbian7610 írta:
Nem szeretnélek elkeseríteni,de más márkánál is (Magyar honban) ilyen kacifántos a garanciális munkák végzése.

Sonyericsson X10 mini,5x volt szervizben-cserrét nem igazán akartak,illetve elzárkóztak a dolog elől..(Budapest-Westend)-irány Bécs( a barátom intézte)már az első alakalomnál 3.nap után telefon ,értesítés a cseréről.
Ezt próbáltam én is minden infó hiányában elmondani,csak abból kiindulva,hogy ez Magyarország.Itt a szervizekben nem hozzáértő emberek vannak,akiket érdekel is a szakmájuk,mert ha érdekelné őket,akkor min. 10-en itt lógnának folyamatosan ezen és a többi nokia fórumon mert érdekelné őket,hogy miket írogatunk.Ha véletlen közéjük keveredne egy hozzáértő,érdeklődő embert,azt gyorsan kinyomnák maguk közül.Teljesen biztos vagyok abban,hogy ha most ideírom,hogy tisztelet a kivételnek,akkor ez senkinek sem szól. Ne az anyacéget ostorozzátok,annak fogalma sincs arról,hogy mi folyik itt,ezt ügyesen takargatják,ehhez viszont értenek.A szervizek arra utaznak,hogy úgysem fogsz levelet írni a finneknek,csendben leszel és meghúzod magad,örülj,hogy van egy ilyen telód,őket nem zavarja,hogy hibás.Itt nem a vevőért vannak a cégek,hanem ők tesznek szivességet a vevőnek. Nálunk nem változtak ezek a dolgok a gengszter váltással és szerintem még generációknak kell ahhoz kihalni,hogy a fejekben is változások legyenek.