Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: apaszka »

szabeebmx írta:Hello mindekinek!!
Tegnap vittem Nokia Care szervizbe (ami leheltérnél van) N8-amat lilás kijelző hibával. Ma vissza kaptam ugyan olyan szar kijelzővel. :down: Állítólag kiejlzőt cseréltek benne. Telo külsöre érintetlen rajta maradt még a védő fólia is. Holnap kezdődhet a fight... :twisted: Az tuti addig járok a nyakukra még meg nem csinálják vagy kinem cserélik egy normálisra...
Tegyél úgy! Enyém is szervizbe van azért! Már sokadszorra! De ha nem lesz jó,akkor borogatok már tényleg! :eges: Már nem is érdekel a telefon! Mondtam a Békési Attilának ott,hogy legyen jó,és új gari papírral adják át,vagy egy zsír 100%ost,vagy a pénzt! ,megfogok szabadulni tőle,ha jó lesz ! 5 hónapos,és alig volt nálam! Soha többé nokia! Pedig sok drága megjelenéskor egyből vett nokia volt nálam,de ennyi volt!
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

apaszka írta:
szabeebmx írta:Hello mindekinek!!
Tegnap vittem Nokia Care szervizbe (ami leheltérnél van) N8-amat lilás kijelző hibával. Ma vissza kaptam ugyan olyan szar kijelzővel. :down: Állítólag kiejlzőt cseréltek benne. Telo külsöre érintetlen rajta maradt még a védő fólia is. Holnap kezdődhet a fight... :twisted: Az tuti addig járok a nyakukra még meg nem csinálják vagy kinem cserélik egy normálisra...
Tegyél úgy! Enyém is szervizbe van azért! Már sokadszorra! De ha nem lesz jó,akkor borogatok már tényleg! :eges: Már nem is érdekel a telefon! Mondtam a Békési Attilának ott,hogy legyen jó,és új gari papírral adják át,vagy egy zsír 100%ost,vagy a pénzt! ,megfogok szabadulni tőle,ha jó lesz ! 5 hónapos,és alig volt nálam! Soha többé nokia! Pedig sok drága megjelenéskor egyből vett nokia volt nálam,de ennyi volt!
Nem szeretnélek elkeseríteni,de más márkánál is (Magyar honban) ilyen kacifántos a garanciális munkák végzése. :)
Sonyericsson X10 mini,5x volt szervizben-cserrét nem igazán akartak,illetve elzárkóztak a dolog elől..(Budapest-Westend)-irány Bécs( a barátom intézte)már az első alakalomnál 3.nap után telefon ,értesítés a cseréről.
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

symbian7610 írta: Nem szeretnélek elkeseríteni,de más márkánál is (Magyar honban) ilyen kacifántos a garanciális munkák végzése. :)
Sonyericsson X10 mini,5x volt szervizben-cserrét nem igazán akartak,illetve elzárkóztak a dolog elől..(Budapest-Westend)-irány Bécs( a barátom intézte)már az első alakalomnál 3.nap után telefon ,értesítés a cseréről.
Ezt próbáltam én is minden infó hiányában elmondani,csak abból kiindulva,hogy ez Magyarország.Itt a szervizekben nem hozzáértő emberek vannak,akiket érdekel is a szakmájuk,mert ha érdekelné őket,akkor min. 10-en itt lógnának folyamatosan ezen és a többi nokia fórumon mert érdekelné őket,hogy miket írogatunk.Ha véletlen közéjük keveredne egy hozzáértő,érdeklődő embert,azt gyorsan kinyomnák maguk közül.Teljesen biztos vagyok abban,hogy ha most ideírom,hogy tisztelet a kivételnek,akkor ez senkinek sem szól. Ne az anyacéget ostorozzátok,annak fogalma sincs arról,hogy mi folyik itt,ezt ügyesen takargatják,ehhez viszont értenek.A szervizek arra utaznak,hogy úgysem fogsz levelet írni a finneknek,csendben leszel és meghúzod magad,örülj,hogy van egy ilyen telód,őket nem zavarja,hogy hibás.Itt nem a vevőért vannak a cégek,hanem ők tesznek szivességet a vevőnek. Nálunk nem változtak ezek a dolgok a gengszter váltással és szerintem még generációknak kell ahhoz kihalni,hogy a fejekben is változások legyenek.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sadboy írta:Kérdés ha szoftveresen megölöm a telefont azt a szervízben helyre tudják hozni?
Általában igen, de lehet, hogy alaplapcserés lesz, az viszont központi szervizes mutatvány.
XGOD
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: XGOD »

Nem szép, hogy még mindig vannak ilyen lilás kijelzős telcsik. Haverom is vett egy új N8-at 2 hónapja és ilyen volt. Le is cserélte almára. Nem is az a gond vele, hogy lilás a fekete, hanem az egész úgy rossz ahogy van. Fakó színei vannak, összehasonlíthatatlanul gyengébb ez a kijelző mint egy jó mint ami szerencsére nekem is van.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

XGOD írta:Nem szép, hogy még mindig vannak ilyen lilás kijelzős telcsik. Haverom is vett egy új N8-at 2 hónapja és ilyen volt. Le is cserélte almára. Nem is az a gond vele, hogy lilás a fekete, hanem az egész úgy rossz ahogy van. Fakó színei vannak, összehasonlíthatatlanul gyengébb ez a kijelző mint egy jó mint ami szerencsére nekem is van.
Én csak a lilásodást vettem észre hibának, a színek egyébként szépek, legalábbis haver telója másban nem különbözik az enyémtől.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Nekem is volt egy ilyen érzésem :yes: Mióta kicserélték, sokkal, és láthatóan élesebbek lettek a képek, a színek megelevenedtek, most már öröm videókat, képeket nézni rajta :up:
Más: közben még utána néztem, hogy ami az érintőpanelon van kis szalag (ami összeköti a kijelzővel), az azokban lévő vezetékek minősége, vagy mérete másabb, és igazából ez a hiba forrása. Persze ezt is csak egy fórumon olvastam, nem megerősített tény, minden esetre magyarázná, hogy csak kijelző csere után mér marad meg a lilásodás! :hmm2:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Howkeddlee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy Note2-GS3-G.Note-GS2
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Howkeddlee »

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a segítséget! Amúgy a heckkel a gari nem veszik el róla? Mert megnéztem a kijelző lilásodását,sajnos enyhén nálam is jelentkezni vélem!
Még garis a készülékem,így ezt orvosolni fogom,de erről is nagyon sok rosszat hallani/olvasni,hogy valaki többször is odajárt,mire nagy nehezen végre egy jó kijelzőre cserélték ki neki! De nem kell messzire mennem,mert szabeebmx kolléga is pont ezzel küzd!
Más! Két dologban kérnék még segítséget tőletek!
Olyan progit tudtok ajánlani,egyenlőre lehetőleg szignózottat,amivel pontosan százalékban látom az akku kijelzést állandóan a felső sorban?
A telefonra lehet feltenni olyan zenelejátszó progit (ha igen,mi a neve) amivel a FLAC és APE kiterjesztésű fileokat letudom majd játszani?

Köszönöm előre is a segítségeteket!
Samsung Galaxy Note II (N7100)
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Howkeddlee írta:Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a segítséget! Amúgy a heckkel a gari nem veszik el róla? Mert megnéztem a kijelző lilásodását,sajnos enyhén nálam is jelentkezni vélem!
Még garis a készülékem,így ezt orvosolni fogom,de erről is nagyon sok rosszat hallani/olvasni,hogy valaki többször is odajárt,mire nagy nehezen végre egy jó kijelzőre cserélték ki neki! De nem kell messzire mennem,mert szabeebmx kolléga is pont ezzel küzd!
Más! Két dologban kérnék még segítséget tőletek!
Olyan progit tudtok ajánlani,egyenlőre lehetőleg szignózottat,amivel pontosan százalékban látom az akku kijelzést állandóan a felső sorban?
A telefonra lehet feltenni olyan zenelejátszó progit (ha igen,mi a neve) amivel a FLAC és APE kiterjesztésű fileokat letudom majd játszani?

Köszönöm előre is a segítségeteket!
Szia!
Ha hackolsz akkor ne vidd úgy be a telót,mert nem veszik jó néven esetleges gari vesztéssel is járhat :blush:
Az akku kijelzés kérdésedre:van sok féle legjobb amit tudok ajánlani,hogy nézz körül a Nokiaprogramok oldalán:készülék infó/Te esetedben N8/ és nézz körül a rendszer programok között vagy a widgetek közöt vagy üssd be a BatteryMonitor-t és válogathatsz van több féle :up: A zene lejátszóra sajna nem tudok mit mondani,de jönnek majd nálam jártasabbak és biztos segitenek ;)
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sadboy »

bazy írta:Nekem is volt egy ilyen érzésem :yes: Mióta kicserélték, sokkal, és láthatóan élesebbek lettek a képek, a színek megelevenedtek, most már öröm videókat, képeket nézni rajta :up:
Más: közben még utána néztem, hogy ami az érintőpanelon van kis szalag (ami összeköti a kijelzővel), az azokban lévő vezetékek minősége, vagy mérete másabb, és igazából ez a hiba forrása. Persze ezt is csak egy fórumon olvastam, nem megerősített tény, minden esetre magyarázná, hogy csak kijelző csere után mér marad meg a lilásodás! :hmm2:

Nekem kijelzőt és érintőkeretet is cseréltek egyszerre mégis lila :(
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”