Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia C5-03
Dsteel,
Bocs tényleg félreolvastam a leveledet. A lényeg az IMAP-nál a megfelelő beállításoknál ha törölsz valahol egy levelet azt a szerveren is törli és ha csinálsz egy frissítést akkor szinkronizál és eltűnik a levél a másik eszközön, nekem baromi jól működik. Szerintem érdemes inkább archiválni a a GMAIL fiókon a leveleket, nem kell feltétlenül törölni. Ha számítógépen használod a GMAIL-t van egy archiválás gomb azt használd. Ekkor megmaradnak a korábbi levelek az archív mappában, de a mobil nem tölti le azokat.
A Domino internetes csomagokban nem tudok segíteni, kb 10-30 mb a havi levelezésre elég lehet. Nekem havidíjas előfizetésem van, 600 Ft 30 Mb internet csomag, de ha túllépem utána is használható de lelassul a net, nekem ez elég levelezésre, egy kevés böngészésre.
Bocs tényleg félreolvastam a leveledet. A lényeg az IMAP-nál a megfelelő beállításoknál ha törölsz valahol egy levelet azt a szerveren is törli és ha csinálsz egy frissítést akkor szinkronizál és eltűnik a levél a másik eszközön, nekem baromi jól működik. Szerintem érdemes inkább archiválni a a GMAIL fiókon a leveleket, nem kell feltétlenül törölni. Ha számítógépen használod a GMAIL-t van egy archiválás gomb azt használd. Ekkor megmaradnak a korábbi levelek az archív mappában, de a mobil nem tölti le azokat.
A Domino internetes csomagokban nem tudok segíteni, kb 10-30 mb a havi levelezésre elég lehet. Nekem havidíjas előfizetésem van, 600 Ft 30 Mb internet csomag, de ha túllépem utána is használható de lelassul a net, nekem ez elég levelezésre, egy kevés böngészésre.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
kösz az infókat, mivel én sose neteznék, csak gmaileznék, akkor ezt a 10-30 MB-t belövöm magamnak én is referenciának, és így érdeklődöm a T-nél.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 1 time
A telefon hardvere alkalmas-e a symbian annára vagy bellére?
Megkaphatjuk-e ezt valaha a Nokiától
Szoftvert csak az nsu-val vagy a telefonna wifin raktam fel jók lennének a főzött szoftverek de nagyon félek bármit elrontanék dobhatnám el a telefont
Szoftvert csak az nsu-val vagy a telefonna wifin raktam fel jók lennének a főzött szoftverek de nagyon félek bármit elrontanék dobhatnám el a telefont

-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
- Been thanked: 6 times
nem. pont ma néztem, nem kompatibilis vele a belle. Szerintem kicsi hozzá a proci....flatron19 írta:A telefon hardvere alkalmas-e a symbian annára vagy bellére?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 mg3.80 samu hs
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
tegnap beszereztem a páromnak egy c5-03 -at. Igaz Trémonilos, de ebből a szempontból az nem baj.. Viszont előtte olvasgattam, hogy a frissítésekkel el van maradva a cég.. de mondom sebaj. ha nema legfrissebb van rajta az nem olyan gáz.. De az, hogy 11 . ről még FOTA -n se lehessen frissíteni... Ez szégyen!
Gari már nincs. úgyhogy azt lehet csinálni vele, amit akarok. Érdemes rá valami jó főzöttet tenni? vagy csak JAF -fal feltölteni egy 22 -es gyárit? Navifirm -mel leszedhető?
Nézegettem a fagyásos újraindulós történetet.. az csak nokia navi közben van? Én szívem szerint garmint tennék. de addig nem jutottam tegnap este..
Szignóra a Nortonos -t ajánljátok,mert vagy 4 módszert láttam...
Azt hiszem, első nekifutásra ennyi... már 20 oldalt visszaolvastam innen, de még majd olvasgatok. hogy minél kevesebb lerágott csontot kérdezzek..
Köszi!
tegnap beszereztem a páromnak egy c5-03 -at. Igaz Trémonilos, de ebből a szempontból az nem baj.. Viszont előtte olvasgattam, hogy a frissítésekkel el van maradva a cég.. de mondom sebaj. ha nema legfrissebb van rajta az nem olyan gáz.. De az, hogy 11 . ről még FOTA -n se lehessen frissíteni... Ez szégyen!
Gari már nincs. úgyhogy azt lehet csinálni vele, amit akarok. Érdemes rá valami jó főzöttet tenni? vagy csak JAF -fal feltölteni egy 22 -es gyárit? Navifirm -mel leszedhető?
Nézegettem a fagyásos újraindulós történetet.. az csak nokia navi közben van? Én szívem szerint garmint tennék. de addig nem jutottam tegnap este..
Szignóra a Nortonos -t ajánljátok,mert vagy 4 módszert láttam...
Azt hiszem, első nekifutásra ennyi... már 20 oldalt visszaolvastam innen, de még majd olvasgatok. hogy minél kevesebb lerágott csontot kérdezzek..
Köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 mg3.80 samu hs
- Has thanked: 3 times
5800 nak jobb lenne a procija? mert nekem belle- s főzött van rajta...dsteel írta:nem. pont ma néztem, nem kompatibilis vele a belle. Szerintem kicsi hozzá a proci....flatron19 írta:A telefon hardvere alkalmas-e a symbian annára vagy bellére?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 1 time
Mindkettőben ARM11-es proci van 5800-s 434MHZ a c5-03 meg 600MHZ-n fut akkor a proci nem lehet kicsi hozzálacbp írta:5800 nak jobb lenne a procija? mert nekem belle- s főzött van rajta...dsteel írta:nem. pont ma néztem, nem kompatibilis vele a belle. Szerintem kicsi hozzá a proci....flatron19 írta:A telefon hardvere alkalmas-e a symbian annára vagy bellére?
Megkaphatjuk-e ezt valaha a Nokiától ???

-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-03
Hello mindenki. Segítséget szeretnék kérni. A telefonomon (C5 03) V.12.0.023 szoftver van és 12.0.024-re szeretném frissíteni de se suit se a teló nem találja meg. Ötlet? Előre is köszi.
-
- Újonc
Igaz, egy kicsit benéztem a honlapon a számokatpenge922 írta:12.0.023 az van de 12.0.024 nincsen a világban sem!Delerium írta:Hello mindenki. Segítséget szeretnék kérni. A telefonomon (C5 03) V.12.0.023 szoftver van és 12.0.024-re szeretném frissíteni de se suit se a teló nem találja meg. Ötlet? Előre is köszi.![]()
A legfrissebb Sw.:22.0.07!!!!!

-
- Újonc
Hát igen, T-mobile. de azért a boltban megnyomkodható telefonon az újabb szoftver van. Mire lesz szoftver már telefon sem kell csak gondolni. Szomorú.penge922 írta:12.0.023 az van de 12.0.024 nincsen a világban sem!Delerium írta:Hello mindenki. Segítséget szeretnék kérni. A telefonomon (C5 03) V.12.0.023 szoftver van és 12.0.024-re szeretném frissíteni de se suit se a teló nem találja meg. Ötlet? Előre is köszi.![]()
A legfrissebb Sw.:22.0.07!!!!!
Ui.:Ha T-mob. garis telód van akkor nincs a meglévőnél frissebb Sw-rá!!!
Mert ők a legfrissebbet 2019-2032 körül fogják kiadni hozzá!!!![]()
Addigra meg más telóink lesznek!