Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
horvathg
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03
Nem: Férfi
Has thanked: 20 times
Been thanked: 23 times

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: horvathg »

Még annyi, attól, hogy kapsz egy T-mail-es fiókot, nem kell feltétlenül használni. Ugyanúgy használhatod a Gmail-es fiókodat, a korábban leírt beállításokkal.
A T-mail fiókot csak a T-mobile erőlteti semmi értelme, szerintem soikkal jobb a korábbi bejáratott gmail fiók.
spf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: spf »

dsteel írta:
Ha a sima keresősávra gondolsz, az Beállítás-Személyes-Főképernyő-Főképernyő és ott a keresés ne legyen beikszelve.
Több keresősávot nem ismerek.

A wlannál az opciókban be tudod állítani, hogy wlan elérhetőségek megjelenítése - soha és akkor nem keres állandóan wifit, nemtom, ezekre gondoltál-e...
Itt Beállítás-Személyes-Főképernyő-Főképernyő nincs keresés... Csak névjegysáv és hivatkozások. Azt szeretném, ha nem lenne a főképernyőn látható az a sor.
dsteel
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: dsteel »

horvathg írta:Dsteel!
A beállításoknál valahol meg lehet csinálni, hogy automatikusan letöltse az email-eket, az opciók - > e-mail beállítások -> automatikus beállításoknál gondolom. De ebben nem vagyok 100%-osab biztos hogy működik.
Az adatforgalomat úgy tudod csökkenteni, hogy az z opciók - > e-mail beállítások -> Letöltésbeállításoknál az Email letölésnél csak a fejlécek legyen kiválasztva. Asszem ez van alapból is kiválasztva. Ekkor, ha új email érkezik akkor nem tölti le a teljes e-mailt csak arról egy rövid fejlécet, szöveget. Az email képeit stb. csak akkor tölti le, ha belemész az emailbe.
Szóval a sok képet tartalmazó, nagy méretű leveleket ne nyisd meg a mobilodon. Vagy csak a WIFI-n, vagy a számítógépeden.
Egy sima szöveget tartalmazó emailt megnyithatod, annak kicsi a forgalommennyisége.

A SZINKRONIZÁCIÓ IMAPpal nagyon jól működik a számítógéppel. Ha törtölsz egy emailt a számítógépen, vagy a telefonon, az törlődik a szerverről így ha bármelyiken csinálsz egy frissítést legközelebb nem jelenik meg.

Dsteel nem értem miért kéne értesítést küldeni arról, ha törtöltél egy emailt mondjuk a számítógépen? Komolyan nem értem?
horvathg köszönöm a választ, nagyjából így csinálok mindent, ezeket elvileg tudom is.
Az értesítésről most én nem értem, mit kérdezel, nem akarok én semmilyen értesítést, csak annyit, hogy amit törlök a telón, az a szerveren is törlődjön, de ezek szerint ezt az imap tudja, ennyit akarok csak.
Az automatikus letöltést megtaláltam, köszi.

Annyi még, hogy esetleg tudja-e valaki, a T-nél tényleg erre mi a legolcsóbb megoldás, mármint hogy ne csak wifin kérdezhessem le a leveleket. Megkérdez(t)em tőlük is, csak nem akarom, hogy palira vegyenek/drágábbat ajánljanak, ha van olcsóbb lehetőség is... Szerintem ha csak a fejléceket töltöm le, az még napi 40 körüli levélszámnál sem lehet több pár MB-nál egy hónapban, ugye? És ha csak "megnézi" a telefon, hogy jött egy új levél, de nem jött és nem tölt le semmit, akkor gondolom adatforgalmi díj sincs... Jól gondolom?
dsteel
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: dsteel »

spf írta:
dsteel írta:
Ha a sima keresősávra gondolsz, az Beállítás-Személyes-Főképernyő-Főképernyő és ott a keresés ne legyen beikszelve.
Több keresősávot nem ismerek.

A wlannál az opciókban be tudod állítani, hogy wlan elérhetőségek megjelenítése - soha és akkor nem keres állandóan wifit, nemtom, ezekre gondoltál-e...
Itt Beállítás-Személyes-Főképernyő-Főképernyő nincs keresés... Csak névjegysáv és hivatkozások. Azt szeretném, ha nem lenne a főképernyőn látható az a sor.
Márpedig nekem ott 5 lehetőség is van: Hivatkozások, keresés, zenelejátszó, rádió, naptár. Szóval névjegysáv nincs nálam, az a Főképernyőtéma menüpontban van nálam. Nálam a hivatkozások és a naptár van bepipálva, így nekem tökéletes. Szerintem szolgáltatófüggő a dolog, én T-mobilos vagyok.
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

Béla írta:
Tomesz89 írta: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Ismételten a Candynek egy verziója de ez extrémesen felturbózva :D ha gondoljátok magyaríthatnátok ,persze ha éreztek rá kedvet :)
Nekiállok letöltöm, és utánna megpróbálom, OK ?!

Nekiálltam, de sajnos amikor menteni akarom ezt írja: "nem érvényes egész értéket" Valaki tud valami tippet erre, miért írja ki ezt ?????
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
pittu1986
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-03

Hozzászólás Szerző: pittu1986 »

Béla írta:
Béla írta:
Tomesz89 írta: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Ismételten a Candynek egy verziója de ez extrémesen felturbózva :D ha gondoljátok magyaríthatnátok ,persze ha éreztek rá kedvet :)
Nekiállok letöltöm, és utánna megpróbálom, OK ?!

Nekiálltam, de sajnos amikor menteni akarom ezt írja: "nem érvényes egész értéket" Valaki tud valami tippet erre, miért írja ki ezt ?????
Kedves Béla!
Múlthéten én is nekiáltam magyarosítani. A török (Turkish) nyelvet töröld majd a magyart tedd bele. Remélem neked jó lesz a szoft nekem villogot a képernyő felső egynegyede.
Béla
2. szint
2. szint

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Nekiálltam, de sajnos amikor menteni akarom ezt írja: "nem érvényes egész értéket" Valaki tud valami tippet erre, miért írja ki ezt ?????[/quote]

Kedves Béla!
Múlthéten én is nekiáltam magyarosítani. A török (Turkish) nyelvet töröld majd a magyart tedd bele. Remélem neked jó lesz a szoft nekem villogot a képernyő felső egynegyede.[/quote]

Töröltem a Törököt és úgy sem menti a magyar nyelvel feltöltve. Ha rányomsz a mentésre neked elmenti?
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
pittu1986
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-03

Hozzászólás Szerző: pittu1986 »

Béla írta:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Kedves Béla!
Múlthéten én is nekiáltam magyarosítani. A török (Turkish) nyelvet töröld majd a magyart tedd bele. Remélem neked jó lesz a szoft nekem villogot a képernyő felső egynegyede.[/quote]

Töröltem a Törököt és úgy sem menti a magyar nyelvel feltöltve. Ha rányomsz a mentésre neked elmenti?[/quote]

Bocsánat én néztem el. Van egy "Boot" mappa azonbelül találsz szöveges fájl(oka)t nem emlékszem 1 vagy 2 fájl van benne ami az alapértelmezett nyelvet jelöli számmal 01(Angol) a Török valami más szám Magyar(17) és va egy " ,d " a két szám alatt van. Ezt a ",d" vidd valamelyik szám mögé és mentsd el a szöveges dokumentumot. Utána tudsz nyelvet bele tenni kivenni alapértelmezni és becsomagolni! Ez legyen az első lépés utána a Török nyelvet töröld mert hibába ütközöl megint mert nagy a mérete.

pl: így lenne helyes és így van a szöveges fájlba
01 01
22,d 22
,d
Béla
2. szint
2. szint

pittu1986 írta:
Béla írta: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Bocsánat én néztem el. Van egy "Boot" mappa azonbelül találsz szöveges fájl(oka)t nem emlékszem 1 vagy 2 fájl van benne ami az alapértelmezett nyelvet jelöli számmal 01(Angol) a Török valami más szám Magyar(17) és va egy " ,d " a két szám alatt van. Ezt a ",d" vidd valamelyik szám mögé és mentsd el a szöveges dokumentumot. Utána tudsz nyelvet bele tenni kivenni alapértelmezni és becsomagolni! Ez legyen az első lépés utána a Török nyelvet töröld mert hibába ütközöl megint mert nagy a mérete.

pl: így lenne helyes és így van a szöveges fájlba
01 01
22,d 22
,d
Figyelj átírtam ( már az elején ) a kódokat, de úgy sem menti el. Viszont az elsőben benne van ( valamilyen csoda folytán ) a Magyar feltöltőm mindjárt.
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
Béla
2. szint
2. szint