Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: laci64 »

die nadel írta:
laci64 írta:
die nadel írta:Nálam megy hibapont nélkül, telefonálni is lehet vele rendesen. Viszont fogalmam nincs, hogy nálatok miért nem megy.
Talán ez segít: Telenoros telefon és internet, 22-es firmware, Skype a Nokia Suite-on keresztül letöltve (nem innen az oldalról) és a Skype-ban meg van adva a telefonszámom.
Az első bejelentkezés nálam is eltartott egy darabig, de a következőkben már gyorsan bejelentkezik.
Nálam ugyan ezek a feltételek. Az első mennyi időbe telt?
Elindult a bejelentkezősáv és megtorpant úgy 2/3-ad környékén és ott pihent vagy 4-5 percet. Egyszer nekem is elfogyott a türelmem és bejelentkeztem újból, de másodszorra kivártam. Az első e-mail bejelentkezéshez tudnám hasonlítani, az is ennyi ideig tartott.
Na, másodjára elindult. :D
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Tomesz89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 8 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Tomesz89 »

Béla írta:
Tomesz89 írta:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Ismételten a Candynek egy verziója de ez extrémesen felturbózva :D ha gondoljátok magyaríthatnátok ,persze ha éreztek rá kedvet :)
Nekiállok letöltöm, és utánna megpróbálom, OK ?!
Rendben Béla :)Köszönöm Te vagy a mester !!! :D
spf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: spf »

Sziasztok,

lenne egy kérdésem:

A főképernyőről hogy lehet eltüntetni a wlan keresés sort?
horvathg
1. szint
1. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: horvathg »

Többszöri levél váltás után ezt a választ kaptam, legalább erre a levélre hivatkozva gondolom a NOKIA szervízben elvégzik a szoftverfrissítést. Bár várok még 1-2 hónapot ezzel. Az előző levélben még azt írták, hogy a NOKIA nem bocsátotta részükre a szoftverfrissítést.
"A korábban leírtakhoz még annyit tudunk kiegészítésként leírni, hogy azért van szükség a rendelkezésünkre bocsájtott szoftver tesztelésére, hogy a T-Mobile specifikus szolgáltatások (pl. MobilTV) működését biztosítani tudjuk.
Pontos időpontot, hogy mikortól lesz elérhető a szoftver, továbbra sem tudunk adni. Addig is lehetősége van a gyártónál kérni a készülék szoftverének frissítését. Felhívjuk figyelmét azonban arra, hogy egyes T-Mobile-os szolgáltatások működésével ebben az esetben probléma adódhat"
dsteel
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: dsteel »

horvathg írta:Többszöri levél váltás után ezt a választ kaptam, legalább erre a levélre hivatkozva gondolom a NOKIA szervízben elvégzik a szoftverfrissítést. Bár várok még 1-2 hónapot ezzel. Az előző levélben még azt írták, hogy a NOKIA nem bocsátotta részükre a szoftverfrissítést.
"A korábban leírtakhoz még annyit tudunk kiegészítésként leírni, hogy azért van szükség a rendelkezésünkre bocsájtott szoftver tesztelésére, hogy a T-Mobile specifikus szolgáltatások (pl. MobilTV) működését biztosítani tudjuk.
Pontos időpontot, hogy mikortól lesz elérhető a szoftver, továbbra sem tudunk adni. Addig is lehetősége van a gyártónál kérni a készülék szoftverének frissítését. Felhívjuk figyelmét azonban arra, hogy egyes T-Mobile-os szolgáltatások működésével ebben az esetben probléma adódhat"
Kérlek, ha túlvagy rajta, írd meg, hova kell bemenni, mennyibe kerül (nevetséges lenne, ha az összeg 0-nál több) és hogy mi kell hozzá.
Be kell jelentkezni előtte valahol?

Nagyon köszi.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Beballagsz egy Nokia boltba, ahol van szerviz is, viszed magaddal a garijegyet, és megmondod, hogy legyenek szívesek feltenni a legfrissebbet.
spf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: spf »

spf írta:Sziasztok,

lenne egy kérdésem:

Erre valaki?
dsteel
1. szint
1. szint

penge922 írta:
spf írta:
spf írta:Sziasztok,

lenne egy kérdésem:

Erre valaki?
Jómagam passzolom a kérdésedet! :hmm2:
Eszembe sem jutna levenni! :D
Ha a sima keresősávra gondolsz, az Beállítás-Személyes-Főképernyő-Főképernyő és ott a keresés ne legyen beikszelve.
Több keresősávot nem ismerek.

A wlannál az opciókban be tudod állítani, hogy wlan elérhetőségek megjelenítése - soha és akkor nem keres állandóan wifit, nemtom, ezekre gondoltál-e...
dsteel
1. szint
1. szint

Sziasztok, beállítottam a telefonomra a gmailt horvathg fórumtárs leírásának segítségével, amit ezúton is köszönök neki, szépen le tudom kérdezni a leveleimet, írni is tudok.

Lenne egy olyan kérdésem: hogy tudom azt beállítani, hogy ne kelljen külön mindig manuálisan lekérdeznem a gmailt, hanem automatikusan nézze és jelezzen, ha levelem jött?

Mivel sima dominóm van mindenféle net előfizetés nélkül, ezért egyelőre wifin kéne nekem ez a lehetőség, azaz wifin mi a teendőm ezügyben? Csatlakozzam a wifi hálózatra és akkor lekérdezi magától? Vagy mit állítsak hozzá és hol?

A következő lépés az lenne, hogy a dominó kártyámhoz hogy lehet a LEGOLCSÓBBAN megoldani, hogy a gmailemet automatikusan lekérdezze? Magyarul egy olyan szolgáltatás kéne nekem, ami semmi mást nem tud, mint mondjuk percenként nézi a gmail szervert, jött-e levelem, és ha igen, akkor jelez a telómon, és oda-vissza kommunikál a gmail szerverrel, magyarul, ha törlök a számítógépen a gmailról, akkor a telcsiről is törlődjön.

Kicsit utánaérdeklődtem a T-mobile-nál, van egy havi 500 Ft-os lehetőség, amivel akár együtt is tudnék élni, ezzel van egy kis adatforgalom-lehetőségem meg egy t-mobile-os emailcímem. De ezt hogy hozzam össze a gmaillal, és ez az adatcsomag elég-e általában az emailek lekérdezéséhez (meg se nyitnám az emailt, csak tudjam, hogy jött).

Itt egy link a t-emailhez, itt meg azt írják, akár ingyenes is lehet, szal nem értem.. (gondolom, forgalmi díj lenne csak...):
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolga ... es/t-email

Köszönök mindenfajta segítséget, ötletet, előre is (gondolom nem túl bonyolult a problémám, csak nem értek hozzá :shifty: )
horvathg
1. szint
1. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: horvathg »

Dsteel!
A beállításoknál valahol meg lehet csinálni, hogy automatikusan letöltse az email-eket, az opciók - > e-mail beállítások -> automatikus beállításoknál gondolom. De ebben nem vagyok 100%-osab biztos hogy működik.
Az adatforgalomat úgy tudod csökkenteni, hogy az z opciók - > e-mail beállítások -> Letöltésbeállításoknál az Email letölésnél csak a fejlécek legyen kiválasztva. Asszem ez van alapból is kiválasztva. Ekkor, ha új email érkezik akkor nem tölti le a teljes e-mailt csak arról egy rövid fejlécet, szöveget. Az email képeit stb. csak akkor tölti le, ha belemész az emailbe.
Szóval a sok képet tartalmazó, nagy méretű leveleket ne nyisd meg a mobilodon. Vagy csak a WIFI-n, vagy a számítógépeden.
Egy sima szöveget tartalmazó emailt megnyithatod, annak kicsi a forgalommennyisége.

A SZINKRONIZÁCIÓ IMAPpal nagyon jól működik a számítógéppel. Ha törtölsz egy emailt a számítógépen, vagy a telefonon, az törlődik a szerverről így ha bármelyiken csinálsz egy frissítést legközelebb nem jelenik meg.

Dsteel nem értem miért kéne értesítést küldeni arról, ha törtöltél egy emailt mondjuk a számítógépen? Komolyan nem értem?

A másik mivel egy frissítéssel csak a fejlécek frissülnek, nem tölti le az emaileket, így nem fogyaszt sok adatforgalmat.
Az adatforgalmat egyébként a naplóban tudod megnézni, érdemes hó elején mindig nullázni és akkor látod a havi forgalmadat a mobilon.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”