Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

djzolko írta:
janek69 írta:
knorby98 írta:BLAUZOO....

Én ezt használom most : http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=49300
De lehet kipróbálom az ujat is.
Nem teszteltem, de ha jól működik az,hogy oda fókuszál,ahova a képernyön bökök,akkor nagyon szuper ez az új.Lehetne olyan fotókat csinálni,aminek nem a közepén van a fókusz.
Olyat most is lehet .... a gyárival. Fókuszálsz, és amikor zöldre váltott átkomponálsz. Ennyi. Persze a gombot nem engeded el. Félig lenyomva tartod.
Ezt úgy érted hogy amire ráfókuszáltál, azt a telefon mozgatásával a gomb lenyomva tartásával együtt kiteszed oldlara, és olyan érzetet kelt mint ha direkt böködő fókusz lenne?
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Damir írta:Kipróbáltam az emailt (gmail acc-al), nekem azt írja, hogy a max méret 2730kb lehet. Videónál ugyanez a korlát 50mb. Én IMAP-al használom az email alkalmazást, működik a törlés, amit törlök, az nem szinkronizálódik át, és nem lesz olvasatlan.

Jópofa ez a zene, használni fogom én is! ;)

Nekem nem indul újra, meg nem fagy meg, pedig sok minden fut a háttérben. Érdekes, hogy nektek igen.
A Belle óta egyszer restartolt újra csak.
Azt hiszem én is imappal használom, bár nem vagyok biztos benne.
Ha telóról törlök akkor a webes felületen bent van, ha webes felületen törlök akkor szinkronizáláskor törlődik a telóról is.

Ezek a beállítási lehetőségek: http://www.telenor.hu/sugo/telenorstudio/Page44.html
Átnéztem, és az első verzió van beállítva. Elméletileg ha csak átírom a beállításoknál akkor imapos lesz?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Schumy1 írta:
Damir írta:Kipróbáltam az emailt (gmail acc-al), nekem azt írja, hogy a max méret 2730kb lehet. Videónál ugyanez a korlát 50mb. Én IMAP-al használom az email alkalmazást, működik a törlés, amit törlök, az nem szinkronizálódik át, és nem lesz olvasatlan.

Jópofa ez a zene, használni fogom én is! ;)

Nekem nem indul újra, meg nem fagy meg, pedig sok minden fut a háttérben. Érdekes, hogy nektek igen.
A Belle óta egyszer restartolt újra csak.
Azt hiszem én is imappal használom, bár nem vagyok biztos benne.
Ha telóról törlök akkor a webes felületen bent van, ha webes felületen törlök akkor szinkronizáláskor törlődik a telóról is.

Ezek a beállítási lehetőségek: http://www.telenor.hu/sugo/telenorstudio/Page44.html
Átnéztem, és az első verzió van beállítva. Elméletileg ha csak átírom a beállításoknál akkor imapos lesz?
Ez POP3, ezért lehet a beragadásos dolog is. Próbáld meg, de szerintem azt kell csinálnod, hogy újra létre kell hoznod a fiókot úgy, ahogy én leírtam nemrég, csak az IMAP beállításokkal.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

nekem 50MB a csatolmány korlát, exchange activesync-el (és exhcange szerverrel). amugy régen működött az exhcange activesync a gmail-al is, lehet érdemes lenne kipróbálni.
http://support.google.com/mobile/bin/an ... wer=147951
de persze lehet függ attól is hogy kinek van felrakva az újabb (ms office-al érkezett) email kliens, nekem a régi van.
a fagyásokról meg annyit hogy nekem is szokott, de az vagy vmi sz*r mod-tól volt (kiszedtem utána semmi gond) vagy valami sz*r app-tól (törlés után szintán semmi gond). szóval azt azért nehéz elhinni hogy mondjuk egy gyári belle appok nélkül csak úgy lefagy. persze ha valami vacak modokkal telerakott cfw van a telefonon, vagy egy pre-bétából főzött cfw akkor azon nem kell csodálkozni. ahogy sok egymással összeakadó appnál sem tehet róla az n8 ha az appok megdöglenek és magukkal rántják a telót is :) egyedül szifont nem sikerült még lefagyasztani (bár nem volt jb-elve, ha az enyém lett volna valszeg azt is sikerül kinyírni 1x-2x), androidot simán. ahogy windózt (jó az nem nagy cucc) és linuxot is megölöm bárkinek bármikor fél óra alatt.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

bladehu2 írta:nekem 50MB a csatolmány korlát, exchange activesync-el (és exhcange szerverrel). amugy régen működött az exhcange activesync a gmail-al is, lehet érdemes lenne kipróbálni.
http://support.google.com/mobile/bin/an ... wer=147951
de persze lehet függ attól is hogy kinek van felrakva az újabb (ms office-al érkezett) email kliens, nekem a régi van.
a fagyásokról meg annyit hogy nekem is szokott, de az vagy vmi sz*r mod-tól volt (kiszedtem utána semmi gond) vagy valami sz*r app-tól (törlés után szintán semmi gond). szóval azt azért nehéz elhinni hogy mondjuk egy gyári belle appok nélkül csak úgy lefagy. persze ha valami vacak modokkal telerakott cfw van a telefonon, vagy egy pre-bétából főzött cfw akkor azon nem kell csodálkozni. ahogy sok egymással összeakadó appnál sem tehet róla az n8 ha az appok megdöglenek és magukkal rántják a telót is :) egyedül szifont nem sikerült még lefagyasztani (bár nem volt jb-elve, ha az enyém lett volna valszeg azt is sikerül kinyírni 1x-2x), androidot simán. ahogy windózt (jó az nem nagy cucc) és linuxot is megölöm bárkinek bármikor fél óra alatt.
Nekem sikerült, az i4-est :) Fél perc videó, csontra fagyás, majd restart. Videó a listában megvolt, de nem tudta lejátszani :D

Taylor V7-es ROM-ja van fent, nem tudom, hogy abban milyen az email alkalmazás, én nem látok különbséget a régebbihez képest. Kéne?
MS Office alatt az Office Mobile-t érted, ami még elvileg nem jött ki hivatalosan N8-ra? Csak mert az fent van, de nem vettem észre, hogy belenyúlt volna az Emailbe.
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Schumy1 írta: Ezt úgy érted hogy amire ráfókuszáltál, azt a telefon mozgatásával a gomb lenyomva tartásával együtt kiteszed oldlara, és olyan érzetet kelt mint ha direkt böködő fókusz lenne?
Pontosan. Befókuszálsz, majd gomb nyomva tartása mellett átkomponálsz. :)
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Damir: köszi a tegnapi leírást, ki fogom próbálni. ;)
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Damir írta:Nekem sikerült, az i4-est :) Fél perc videó, csontra fagyás, majd restart. Videó a listában megvolt, de nem tudta lejátszani :D
Taylor V7-es ROM-ja van fent, nem tudom, hogy abban milyen az email alkalmazás, én nem látok különbséget a régebbihez képest. Kéne?
MS Office alatt az Office Mobile-t érted, ami még elvileg nem jött ki hivatalosan N8-ra? Csak mert az fent van, de nem vettem észre, hogy belenyúlt volna az Emailbe.
magában a romokban a régi email kliens van. MS office alatt igen azt értem ami hivatalosan nincs n8-ra csak e7-re de ugye már régóta elérhető. és az belenyúl, de hogy a lelkébe is vagy csak a felületet rendezi át kicsit (pl új email jele nem bal fent van hanem asszem a lenti sávon) azt nem tudom. az újabb verzió fentléte könnyen felismerhető onnan hogy van egy sima ikon méretű email widget is a listában. a v7 meg egy korai béta fw-ből készült szóval ha az fagy vagy nem minden úgy működik benne ahogy kellene az mondhatni normális, de legalábbis a béta velejárója. aki ilyet tesz fel (most nem pont Te hanem akik esetleg fagyásra panaszkodnak) az nem árt ha tisztában van a lehetséges mellékhatásokkal is :)
alkalmomadtán meg majd próbáld ki hogy a gmail fiókodat mint exchange activesync állítod be, hátha akkor eltűnik ez a pár mb korlát. nem mellesleg még talán a push is menni fog (ha azóta a google le nem tiltotta), legalábbis v5-ön még a mail for exchange-el így használtam a gmail-t.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

bladehu2 írta:
Damir írta:Nekem sikerült, az i4-est :) Fél perc videó, csontra fagyás, majd restart. Videó a listában megvolt, de nem tudta lejátszani :D
magában a romokban a régi email kliens van. MS office alatt igen azt értem ami hivatalosan nincs n8-ra csak e7-re de ugye már régóta elérhető. és az belenyúl, de hogy a lelkébe is vagy csak a felületet rendezi át kicsit (pl új email jele nem bal fent van hanem asszem a lenti sávon) azt nem tudom. az újabb verzió fentléte könnyen felismerhető onnan hogy van egy sima ikon méretű email widget is a listában. a v7 meg egy korai béta fw-ből készült szóval ha az fagy vagy nem minden úgy működik benne ahogy kellene az mondhatni normális, de legalábbis a béta velejárója. aki ilyet tesz fel (most nem pont Te hanem akik esetleg fagyásra panaszkodnak) az nem árt ha tisztában van a lehetséges mellékhatásokkal is :)
alkalmomadtán meg majd próbáld ki hogy a gmail fiókodat mint exchange activesync állítod be, hátha akkor eltűnik ez a pár mb korlát. nem mellesleg még talán a push is menni fog (ha azóta a google le nem tiltotta), legalábbis v5-ön még a mail for exchange-el így használtam a gmail-t.
Ez az exchange mennyivel másabb, mint az IMAP? Nem ismerem....

Igen, nekem az van fent, mivel van kis email ikon, ami kitehető főképernyőre.
Vityaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Vityaa »

Csak annyit tudok mondani, erről a telefonnak nem nevezhető szarról, hogy 5 hónapja használom, de a világ legrosszabb telefonja. Semmire nem lehet használni, még telefonálásra sem. Bárki aki ilyen telefon vásárlásán töri a fejét, csak lebeszélni tudom. Egy dologra jó, hogy odaadjam a kutyámnak hogy szétrágja. Bármit csinálsz vele lefagy, össze vissza belépked a menükbe telefonálás közben. A bluetooth nem müködött rajra meg 1 percig sem. Ennyi. NE VEGYETEK ILYET.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”