Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

jokerkiller írta:Hali !

Adott lenne egy n97 mini. T-mobileos.. És annyi a probléma hogy nem lehet frissíteni a szoftvert, sem gyári programmal sem a telefonról, pedig elvileg már van rá újabb szoftver. Olyasmit ír hogy a telefonján nem frissíthető az rendszer forduljon a szolgáltatóhoz. (persze nem így ahogy leírtam ) Ez így kevésnek tűnhet de nem az enyém a teló, csak mondta az illető hogy csináljam meg valahogy. Ha valami kell hozzá akármilyen adat, természetesen meg tudom szerezni. És bocsi a jövőbeli hülye kérdésekért, de én droidos vagyok. Előre is köszi a segítséget !
GY.I.K. N97 mini
Találsz leìrást a szoftverekről, és a verziókról...
siofok77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia n97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: siofok77 »

Sziasztok!

Srácok hogyan lehet beállitani, hogy a különböző alkalmazások pl. facebook, a wifit használják és ne a hálózati netet?

A válaszokat előre is köszönöm!
vilmaboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N 97 Mini
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: vilmaboy »

siofok77 írta:Sziasztok!

Srácok hogyan lehet beállitani, hogy a különböző alkalmazások pl. facebook, a wifit használják és ne a hálózati netet?

beállítáaok, alkalmazáskezelő, telepített alkalmazások, kikeresed a FB-ot, options, programcsomag beállítások, hozzáférési pont... na... ott tudod megadni neki, h mit használjon... :lol3:
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
vilmaboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N 97 Mini
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: vilmaboy »

jokerkiller írta:Hali !

Adott lenne egy n97 mini. T-mobileos.. És annyi a probléma hogy nem lehet frissíteni a szoftvert, sem gyári programmal sem a telefonról, pedig elvileg már van rá újabb szoftver. Olyasmit ír hogy a telefonján nem frissíthető az rendszer forduljon a szolgáltatóhoz. (persze nem így ahogy leírtam ) Ez így kevésnek tűnhet de nem az enyém a teló, csak mondta az illető hogy csináljam meg valahogy. Ha valami kell hozzá akármilyen adat, természetesen meg tudom szerezni. És bocsi a jövőbeli hülye kérdésekért, de én droidos vagyok. Előre is köszi a segítséget !
viewtopic.php?f=82&t=2155&start=900

Ugyanúgy kell mint az első hsz-ben írjáék, csak gyári romot használj, nemfőzöttet. a JAF nem változtatja meg a product kódot. Phoenix ha jól tudom igen... (gari miatt) igaz visszaírható
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
gramot
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia x6
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gramot »

Sziasztok!

Több hozzászólást is végig olvastam,de nem tudtam kisilabizálni a választ egy adott kérdésre,mégpedig : van-e olyan program ami az egész telefonbeszélgetést felveszi és ezt menti valahova a telefonon? :hmm2: Nokia n97 mini-re kéne. Válaszokat előre is köszönöm! :)
üdv:Gramot
sex18
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S20 Ultra 5G-S23 Ultra
Has thanked: 14 times
Been thanked: 11 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sex18 »

Kerezsd itt a BoldBeast_Call_Recorder_v2.90_En-Hu.sis programot. Tökéletessen működik.
These users thanked the author sex18 for the post:
gramot (2012-04-17 kedd 13:31:14)
Rating: 2.63%
Kép
Üdvözlettel :
Kógl Imre
sarkanyszex.hu
siofok77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia n97

Hozzászólás Szerző: siofok77 »

vilmaboy írta:
siofok77 írta:Sziasztok!

beállítáaok, alkalmazáskezelő, telepített alkalmazások, kikeresed a FB-ot, options, programcsomag beállítások, hozzáférési pont... na... ott tudod megadni neki, h mit használjon... :lol3:

Igen DE....! A gyári nokiás Facebook, ami a főképernyőn is megjelenik mint widget, annál nincs olyan opció :)

Illetve hogy tudom megcsinálni azt, hogy egy meghatározott könyvtárat (táska) gyorsabban elérjek, ne keljen a fájlrendszeren belül mindig az elérési úton haladni? Mint pc egy kvázi link, könyvjelző stb.......

.....és az utolsó kérdés: hogyan lehet több email fiókot kitenni a kezdőképernyőre? Nekem csak egy sikerül :(
laca30
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: laca30 »

Sziasztok!

Egy számot,hogyan tudok tiltani a telefonomon,hogy ne tudjon hívni,merre lehet beállítani?
Tudom,magánszámot nem lehet(javítást kérek ha rosszul tudom)de a rendes kijelzettet,lehet ha jól tudom.Illetve olyankor mit jelez neki,hogy kivagyok kapcsolva,vagy foglalt.....?
Köszönöm a segítséget előre is!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

laca30 írta:Sziasztok!

Egy számot,hogyan tudok tiltani a telefonomon,hogy ne tudjon hívni,merre lehet beállítani?
Tudom,magánszámot nem lehet(javítást kérek ha rosszul tudom)de a rendes kijelzettet,lehet ha jól tudom.Illetve olyankor mit jelez neki,hogy kivagyok kapcsolva,vagy foglalt.....?
Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
Van rá számos program a letöltések között. Olyan, mintha kinyomnád az illetőt.
Alex953
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N 97 mini

Hozzászólás Szerző: Alex953 »

Sziasztok !

Tud valaki egy a minin futtatható megbizható VNC viewer verziót ?

WinCE felülettel kellene kommunikálni.

Köszi előre is, ha valaki segíteni tudna ! :Notworty:
Alex :szia:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”