Hogy tudok gyári softwert rá rakni?Macika írta:Nézd, az ilyen ismeretlen eredetű, nem 100%-os szakértelemmel, nem 100%-osan sikeresen flashelt készülékeknek annyi hibalehetősége van, hogy itt pár mondatban nem is lehet rá választ adni.tigriss írta:Szia nekem egy nokia n8 asom van és jelenleg nem lehet telefonálni, mert váltakozik a térerő, és ha hívok valakit gsm módban, mert másban nem tudok akkor a másik fél akadozva hallja a hangomat.Előtte egy symbian3 volt fenn, rá raktam a bellét, de közben lefagyott a gép, este haza érve ismét rá raktam ez utal jól,de a hiba nem szünt meg. A vateráról vettem a telót és előtte nem volt lehetőségem kipróbálni szóval csak a belle után használtam, és azóta ez a hibája van ,illetve hogy torz némely zenénél a hangszórója.Tudsz ebben segíteni?
Először is kellene egy box-szal, tökéletesen véghez vitt, gyári alapra esetelt, hivatalos gyári ROM-ot rárakni.
Aztán úgy, gyári alapállapotban kipróbálni. Csak ezek után zárható ki a szoftveres hiba.
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Például így!tigriss írta: Hogy tudok gyári softwert rá rakni?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A Soft reset arra jó, hogy a flasheléskori állapotra visszaállítsa a készüléket, letörölve róla mindent, amit a user telepített fel rá.tigriss írta:A soft reset akkor mire jó?
Ám ha a flashelés maga nem volt 100%-osan sikeres, akkor hiába reseteled vissza arra az állapotra, nem lesz jó 100%-os.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
Most hívtak a szervizből és azt mondták elvileg működik gsm ben, csak 3gben nem lehet telefonálni
de ahogy elhalgattam fingaj nincs hogy miért nem müködik 3gben.
de ahogy elhalgattam fingaj nincs hogy miért nem müködik 3gben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97
sos!!
sziasztok! a következő a problémám 6700 classic telefon nem tudok fotózni kamera készenlétben ezt írja ki hiába nyomom a tovább gombot semmi kamera beállítások működnek hova mentse a képet,vaku stb de nem lehet fotózni most vettem a telefont kéz alatt! mi lehet a gondja vagy mi oldhatja meg a hibát? köszönöm a mielőbbi segítségeket!
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Valószínűleg ezért adták el... Gondolom a javítása nem lenne olcsó... Ez szerintem olyan hardveres gond lesz ami miatt talán alaplap csere volna. De ez tipp, nincs távgyógyítás...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 51
- Has thanked: 1 time
sziasztok. én mobilszervízben dolgozok és nagyon jól megy de van egy kis gondom. Behoztak egy sansung s5230-at. Az a gond vele h nem kapcsol be bár a teszter mutat egy kis fogyasztást. Megmozgattam minden mikrosémát hőlégfúvóval de mégsem megy. Száz hogy a pláta rossz mert másik plátával bekapcsolt esetleg valami ötlet mit csináljak vele? mit cinezzek mit kössek át hol lehet a zárlat

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Olyan jó olvasni a soraidat, tuti, hogy határon túli magyar vagy, ahol még nem csökevényesedett el a magyar nyelv használata. Bár már a "hogy" helyett a "h" sajnos megvan, nem kéne!!!adri5 írta:sziasztok. én mobilszervízben dolgozok és nagyon jól megy de van egy kis gondom. Behoztak egy sansung s5230-at. Az a gond vele h nem kapcsol be bár a teszter mutat egy kis fogyasztást. Megmozgattam minden mikrosémát hőlégfúvóval de mégsem megy. Száz hogy a pláta rossz mert másik plátával bekapcsolt esetleg valami ötlet mit csináljak vele? mit cinezzek mit kössek át hol lehet a zárlat![]()
De a témára.
Szerintem alaplap-javítással ne foglalkozz, az nem hályogkovács-módon javítható, sőt, általában sehogy. Nem véletlen, hogy a gyári szervizek (ahol aztán igazán komoly felszerelések vannak) sem foglalkoznak paneljavítással, cserélik és kész.
Nincs olyan módszer, hogy ha nem kapcsol be, akkor forraszd össze a 2. lábat a 19.-kel!
El kell engedni azt a mobilt, meghalt, hadd pihenjen...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 51
- Has thanked: 1 time
Na jó Akkor had pihenjen az a telefon. Igen ukrajnában élek és siettem azért írtam h-tMacika írta:Olyan jó olvasni a soraidat, tuti, hogy határon túli magyar vagy, ahol még nem csökevényesedett el a magyar nyelv használata. Bár már a "hogy" helyett a "h" sajnos megvan, nem kéne!!!adri5 írta:sziasztok. én mobilszervízben dolgozok és nagyon jól megy de van egy kis gondom. Behoztak egy sansung s5230-at. Az a gond vele h nem kapcsol be bár a teszter mutat egy kis fogyasztást. Megmozgattam minden mikrosémát hőlégfúvóval de mégsem megy. Száz hogy a pláta rossz mert másik plátával bekapcsolt esetleg valami ötlet mit csináljak vele? mit cinezzek mit kössek át hol lehet a zárlat![]()
De a témára.
Szerintem alaplap-javítással ne foglalkozz, az nem hályogkovács-módon javítható, sőt, általában sehogy. Nem véletlen, hogy a gyári szervizek (ahol aztán igazán komoly felszerelések vannak) sem foglalkoznak paneljavítással, cserélik és kész.
Nincs olyan módszer, hogy ha nem kapcsol be, akkor forraszd össze a 2. lábat a 19.-kel!
El kell engedni azt a mobilt, meghalt, hadd pihenjen...