Nokia Beta Labs-ról le tudod töltenifudejovagy írta:valahogy eltüntettem a widget listából az időjárás cuccot.. a gyárit.. azt h lehet visszavarázsolni?
Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony XperiaT
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok! Ma délelőtt kipróbáltam mit bír a telefon kamerája, TimeLapse képeket keztem fotózni vele. 2 óra alatt csinált 1451db képet 1280x960-as felbontásban, és mit ne mondjak birta rendesen a strapát, igaz kicsit felmelegedett a teló de nem volt vészes,viszont lett egy k....jó videóm.
http://youtu.be/P3gz7fha0Qw
http://youtu.be/P3gz7fha0Qw
- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Kíváncsi vagyok mire jutsz vele!?apaszka írta:Megy megint szervizbe! Ha nem lesz jó,akkor az árát kérem!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Kicsi_Bazsa
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Hali,
Lenne egy olyan problémám, hogy az Opera mini, egy jó pár weboldalt nem tölt be, de eddig simán betöltötte, se Wifin, se Szolgáltató nettel :/ mi lehet a probléma? Ahogy próbáltam a normál Opera is egy jó pár oldallal vacakol, de nem vészes, csak a mininél zavar :/ próbáltam legyalulni a progit, meg vissza, de ugyan az :S lehet újra kéne pakolni az egész telót?
Egy másik kérdés, ha van egy Wifi hálózat beállítva, jelszóval ( nem az enyém hanem a szerviz wifije, és ha az üzletközpontban vagyok szeretném használni a wifit), de tegyük fel újrapakolom a telót így ugye elvesztem a wifi beállításokat is, szóval a kérdés, esetleg ezt a jelszót valahogy a rendszerből vissza lehet olvasni?
Lenne egy olyan problémám, hogy az Opera mini, egy jó pár weboldalt nem tölt be, de eddig simán betöltötte, se Wifin, se Szolgáltató nettel :/ mi lehet a probléma? Ahogy próbáltam a normál Opera is egy jó pár oldallal vacakol, de nem vészes, csak a mininél zavar :/ próbáltam legyalulni a progit, meg vissza, de ugyan az :S lehet újra kéne pakolni az egész telót?
Egy másik kérdés, ha van egy Wifi hálózat beállítva, jelszóval ( nem az enyém hanem a szerviz wifije, és ha az üzletközpontban vagyok szeretném használni a wifit), de tegyük fel újrapakolom a telót így ugye elvesztem a wifi beállításokat is, szóval a kérdés, esetleg ezt a jelszót valahogy a rendszerből vissza lehet olvasni?
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Szia. Ha újrapakolás előtt csinálsz biztonsági mentést a beállításokról és utána ezt visszaállítod, akkor megmaradnak a wifi beállítások (is).Kicsi_Bazsa írta: Egy másik kérdés, ha van egy Wifi hálózat beállítva, jelszóval ( nem az enyém hanem a szerviz wifije, és ha az üzletközpontban vagyok szeretném használni a wifit), de tegyük fel újrapakolom a telót így ugye elvesztem a wifi beállításokat is, szóval a kérdés, esetleg ezt a jelszót valahogy a rendszerből vissza lehet olvasni?
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
próbaként kapcsold ki az opera turbot a rendes operában (a miniben ugye ezt nem lehet), ha ugy megy akkor az opera szervere nem szereti azokat az oldalakat. ez miatt kár lenne kapásból újrarakni a telót.Kicsi_Bazsa írta:Hali,
-
-
a c:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre fájlban benne vannak titkosítatlanul a wifi kulcsok, lemásolod gépre, megnyitod egy sima notepad-al és kb a fálj közepe felé lesznek. perzse ha nagyon krix-krax a jelszó akkor nem lesz egyszerű felismerni.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szerintem erre is van valami program,telóról vagyok, hamarosan hazaérek és rákeresek.
Bocs, N9-re van, nem N8-ra
Bocs, N9-re van, nem N8-ra
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Heyho!
Kerestem már guglin de eddig csak egy problémát találtam és választ nem.
A probléma az hogy a jobb felső sarokban van egy kis kék szám ami vagy a procit vagy az fps-t mutatja, nem tudom.
Sajnos nem tudom eltávolítani. Tud erre valaki valami megoldást??
Válaszotok előre is köszönöm!
Kerestem már guglin de eddig csak egy problémát találtam és választ nem.
A probléma az hogy a jobb felső sarokban van egy kis kék szám ami vagy a procit vagy az fps-t mutatja, nem tudom.
Sajnos nem tudom eltávolítani. Tud erre valaki valami megoldást??
Válaszotok előre is köszönöm!