Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nokie E5 az a telefonom van megpróbáltam a hétvégén frissíteni aminek a következménye az lett hogy a teljes magyar nyelv eltűnt. Ezt a problémámat nehezen meg tudtam oldani de most annak ellenére hogy magyar a készülék, a billentyűzetem angol annak ellenére is hogy a beviteli nyelv is magyar. Valamelyikőtök tudna nekem segíteni hogyan tudnám helyreállítani magyar qwerty karakterekre?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Segítségeteket szeretném kérni. Nokie E5 az a telefonom van megpróbáltam a hétvégén frissíteni aminek a következménye az lett hogy a teljes magyar nyelv eltűnt. Ezt a problémámat nehezen meg tudtam oldani de most annak ellenére hogy magyar a készülék, a billentyűzetem angol annak ellenére is hogy a beviteli nyelv is magyar. Valamelyikőtök tudna nekem segíteni hogyan tudnám helyreállítani magyar qwerty karakterekre?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
És ezt miért az E72 topikjában kérdezed?gyertya írta:Sziasztok!
Írd az E5 sajátjába!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E5
- Has thanked: 1 time
azért mert az e5 majdnem ugyan az mint az e72. gondoltam volt már valakinek ilyen problémája. ha esetleg tudtok segítsetek. köszönöm
-
- 2. szint
Akkor sem értem, hogy miért ide írtad! Külsőre valamelyest hasonlítanak az igaz, de mind hardveresen, mind szoftveresen lényeges más a két készülék. Még a firmware verzió sem "hasonló". A hiba amit leírtál tipikusan firmware probléma. Ebben teljesen eltér a 2 készülék.gyertya írta:azért mert az e5 majdnem ugyan az mint az e72. gondoltam volt már valakinek ilyen problémája. ha esetleg tudtok segítsetek. köszönöm
-
- 2. szint
Jól tetted. Esetleg próbálkozz külföldi fórumokon is, hátha ott több eséllyel fordult elő hasonló probléma.gyertya írta:hát köszönöm. előbbre nem lettem de beírtam az e5 topicba is.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 0
Sziasztok!!
A napokban sikerült szereznem egy E72-őt. Olyan problémám van vele, hogy néha lefagy, szaggat, vagy ritkán ki is kapcsol magától. Ma csináltam egy szoftverfrissítést, egy picivel jobb lett, de még mindig előjönnek ezek a jelenségek.
Mi lehet a baj?? Mit csináljak vele??
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
A napokban sikerült szereznem egy E72-őt. Olyan problémám van vele, hogy néha lefagy, szaggat, vagy ritkán ki is kapcsol magától. Ma csináltam egy szoftverfrissítést, egy picivel jobb lett, de még mindig előjönnek ezek a jelenségek.

Mi lehet a baj?? Mit csináljak vele??

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!fepa96 írta:Sziasztok!!
A napokban sikerült szereznem egy E72-őt. Olyan problémám van vele, hogy néha lefagy, szaggat, vagy ritkán ki is kapcsol magától. Ma csináltam egy szoftverfrissítést, egy picivel jobb lett, de még mindig előjönnek ezek a jelenségek.![]()
Mi lehet a baj?? Mit csináljak vele??![]()
Phoenix-el csináld a szoftverfrissítést, illetve formázd a memkarit, ha van benne.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e72
- Has thanked: 0
Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni. Vettem egy nokia e72 telefont és a youtube videokat nem játsza le. Köszönöm előre is.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
A letöltéseknél találsz youtube lejátszót.mexico írta:Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni. Vettem egy nokia e72 telefont és a youtube videokat nem játsza le. Köszönöm előre is.