Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Nem: Férfi
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

hát igen az aplle az aplle nekem amúgy az is tetszik de se az ios sem pedig az ár/tudás/érték arány nem.. azért döntöttem a samsung mellett, nekem ez tényleg nagyon bejön ez az s2 meg most ez az s3 is tetszik.. :)
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Internet: Opera mini. Flash nincs de legalább spórol az adatmennyiséggel.
Youtube: Youtube downloader. Egy icipicit körülményesebb mert először meg kell várni míg letölti, viszont utána net nélkül is bármikor újra meg tudod nézni.

Viszont ez itt az N8 topik, ne itt tárgyaljátok ki az ájfont meg a galaxist. Meg amúgy sem egy kategória, az N8 sok tízezerrel olcsóbb, és ennek ellenére néhány dologban még jobb is (kamera, akksi, ingyen navi...)

OFF vége
zolee1977
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zolee1977 »

Üdv mindenki.
Megosztom tapasztalatom hát ha másnak is segít.
Történt ugyanis hogy "vészesen" fogyott a hely a C-n. Szokásos unistallok, mobile cleaner stb. Untam azt is hogy mindíg szignózni mindent ezért hackeltem a telót. Még mindíg nem sok minden ment le gondoltam a szokásos "hogy kellne letakarítani az iwiw,ozone, cnn stb." dologba belemegyek. És sikerült :whaaa:
Először is én az ilyen "kacatokat" egy mappába gyűjtöttem. A mappa neve "nem használt", bár ez szerintem teljesen mindegy hogy mi a neve. Utánna fel raktam a Best TaskMan nevű programot és azzal nézegettem a rejtett telepítéseket stb. Semmi tuning beállítás csak kíváncsi voltam hogy mit tud a program. Miután kiléptem a programból a fent említett "kacatok" kikerültek a általam létrehozott mappából csillagozva. Vagyos a bellén az azt jelenti tudtommal hogy még nem voltak megnyitva. Ekkor hosszan rányomtam az ikonra majd törlés. És láss skodát eltávolította a "kacatokat". :taps1: 73.2Mb-ról 131.7Mb-re növekedett a C meghajtó. Azt nem tudom hogy mi okozott ekkora változás és, hogy silerült az össze olyan dologtól megszabadulni ami nem kell, de nekem működött. :hmm2:
Remélem másnak is sikerül,vagy esetleg valaki hozzá értőbb kitudja deríteni hogy hogyan is működik ez a dolog.
Ja a telón gyári belle van.

Üdv:Z
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

A mobile cleaner futtatása után lehet törölni a gyári alkalmazások nagy részét. Nekem csak az ovi sync és ovi zene maradt törölhetetlen.
Hogy pontosan miért azt nem tudni, csak örülni... :mrgreen:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

MrAngelo írta:Internet: Opera mini. Flash nincs de legalább spórol az adatmennyiséggel.
Youtube: Youtube downloader. Egy icipicit körülményesebb mert először meg kell várni míg letölti, viszont utána net nélkül is bármikor újra meg tudod nézni.
Nem kell megvárni, míg lejön, elég csak elkezdeni a letöltést, és már nézheted is ;)
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

valahogy eltüntettem a widget listából az időjárás cuccot.. a gyárit.. azt h lehet visszavarázsolni?
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

Gondoltam, kipróbálom egyszer, hogy milyen az animált háttérképes téma az N8-on, nosza, nekiláttam.

A Bellén csak a Nokia Evolve téma van gyárilag fennt, letöltöttem a ze*ge.net-ről pár animált háttérképes témát (pl. waterfall, windows phone style, hd nature), viszont egyiknél sem ajánlja fel az animációs háttér ki/bekapcs lehetőségét, csak a Témahatások ki/be, és hiába kapcsolom be, nem történik semmilyen animáció a főképernyőn (telefon újraindítását követően sem).

Az N8 gy.i.k.-ban ennyit találtam, ez még Annára vonatkozott szerintem:

"Animált háttérkép
Csak gyári témáknál. Menü/Beállítások/Témák/Általános/Opciók/Animációs háttér/ki*be
(by nsee)"

Egyáltalán működésre lehet bírni a bellén ezt a featurét vagy sem :?2:
(Ha igen, milyen témáknál van erre lehetőség?)

Köszönöm előre is a segítséget.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

john33 írta:Az N8 gy.i.k.-ban ennyit találtam, ez még Annára vonatkozott szerintem:
"Animált háttérkép
Csak gyári témáknál. Menü/Beállítások/Témák/Általános/Opciók/Animációs háttér/ki*be
(by nsee)"
ha jól emlékszem ez utoljára az anna előtti fw-ben volt benne, de akkor is csak 1-2 gyárilag beépített (tehát nem külön telepíthető) témával mozgott egy kicsit a témához tartozó pl narancssárga háttérkép (tehát nem animált gif-et, flash-t vagy hasonlót lehetett berakni már akkor sem). de gondolom nagyon ette az akkut és azért szedték ki már annából is. nem valószínű hogy telepíthető formában megoldható lenne még ha valaki ki is bányászná az adott témákat egy régi romból, mert valszeg nem csak a témákban szokásos fájlok kellenének hozzá hanem valami más is.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

symbian7610 írta:
fudejovagy írta:gyerekek megjött a galaxy S III.. amint olcsóbb lesz már cserélem is.. sztem a nokiának kellene lépni valami nagyon nagyot mert ez így rota lesz.. ilyen lumia 900 al nem jut messzire.. http://hvg.hu/Tudomany/20120503_samsung ... 3_bemutato :D
Huu de gyorsan lemondasz az N8-rol.szerintem,az N8 jobb...nekem volt Androidos telom...de köszönöm többet nem kérem.

ha váltok,Nokia 808 PureView lesz a következő készülékem. :)

Jó az N8 ! Tömören. Én is droidról váltottam symbire. :bolond2: ? :?3: :yes:

john33

Nagyon eszi az aksit! Használtam az előző telómon pár napig,de aztán hagytam a fenébe! Az igazság,hogy szívtam a kép tökéletesítésével ,,,a kijelző mérethez igazítással,de csak ezért hagytam kicsit! Egy SX4 forgott http://youtu.be/fIB2eClsZiY :laugh:
nse
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nse »

sziasztok

amiota belle van a kicsiken azt csinalja ha zenelejatszobol torlom a zenet akkor utana azt irja a szamok nagy reszere hogy Általános Rendszerhiba
mit tegyek?
Volt valakinek hasonlo? A telefon t-mobileos. Itthon frissitettem a suitettal elotte is gyari anna volt rajta

SZERK. nos nem akarom magam elszólni de a Music mappába tettem az összes zenét és töröltem egy zenét, úgy tűnik, hogy itt nincs gond
de ha valaki leirna tapasztalatait az N8 Bellel kapcsolatban azt szívesen fogadom mert ˝kezdő¨ vagyok S60^3 téren meg az N8 is csak 1 hete van meg
valaszaitokat koszonom
telefonrol irtam bocsi az ekezetekert de aludni akarok mar es mindenkepp kiakartam ezt irni , PC nincs most a kozelemben
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”