Nokia 500
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 500
Sziasztok!
Azoktól kérdezem akiknek esetleg Joe által készített ROM van fent, hogy például az Ovi-ban lévő Fragger/Settlers/stb... nem 3D-s játékok elfutnak? Az OVI nem ajánlja fel 500-ra ezeket a játékokat.
Telefon vásárlás előtt állok és az alábbiakra lenne szükségem:
- KeePass használata. Ahogy láttam ezt a WalletX tudja. Legalábbis a kdbx-et átkonvertálni.
- Samba share elérés. Erre a myExplorer-t láttam, hogy tudja.
- Néha játék (Angry Birds, Fragger, Settlers, stb...)
- SMS/E-Mail írásnál az alfanumerikus billentyűzet használata (3x4).
- Weather widget.
- Zenehallgatás munkába menet (ha a Nokia 5230-as szintjét tudja hozni, akkor már jó)
A méter az tetszik mert 5230-ról váltanék.
Előre is köszi!
Üdv:
Demert
Azoktól kérdezem akiknek esetleg Joe által készített ROM van fent, hogy például az Ovi-ban lévő Fragger/Settlers/stb... nem 3D-s játékok elfutnak? Az OVI nem ajánlja fel 500-ra ezeket a játékokat.
Telefon vásárlás előtt állok és az alábbiakra lenne szükségem:
- KeePass használata. Ahogy láttam ezt a WalletX tudja. Legalábbis a kdbx-et átkonvertálni.
- Samba share elérés. Erre a myExplorer-t láttam, hogy tudja.
- Néha játék (Angry Birds, Fragger, Settlers, stb...)
- SMS/E-Mail írásnál az alfanumerikus billentyűzet használata (3x4).
- Weather widget.
- Zenehallgatás munkába menet (ha a Nokia 5230-as szintjét tudja hozni, akkor már jó)
A méter az tetszik mert 5230-ról váltanék.
Előre is köszi!
Üdv:
Demert
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!
Nem mennek rajta a 3D játékok, mivel nincs benne GPU, csak egy 2D-s, ami a menü gyorsítását végzi. Talán az Angry birds az egyetlen, amit megcsináltak erre a telóra, a többi játék nem fog menni.
Esetleg nézd meg a Nokia 700/701-et.
Nem mennek rajta a 3D játékok, mivel nincs benne GPU, csak egy 2D-s, ami a menü gyorsítását végzi. Talán az Angry birds az egyetlen, amit megcsináltak erre a telóra, a többi játék nem fog menni.
Esetleg nézd meg a Nokia 700/701-et.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Been thanked: 0
Köszi! Tehát még a 2D-s játékok sem mennek rajta normálisan. Például a Fragger.
Igazából a 700/701 kb ott van árban mint a 710-es (persze használt árakat nézek).
Igazából a 700/701 kb ott van árban mint a 710-es (persze használt árakat nézek).
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Azokhoz általában nem kell gyorsító, hanem a processzor végzi a munkát, így ezek mehetnek rajta. Csak a komolyabb játékok nem.Demerth írta:Köszi! Tehát még a 2D-s játékok sem mennek rajta normálisan. Például a Fragger.
Azért a 700-as nem, jobb árban van, mint a 710-es. De ez már itt OFF.
- Rating: 2.63%
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Nem: Férfi
- Been thanked: 2 times
üdv!
tud valaki olyan időjárás előrejelző progit ami gps alapján frissít magától? mert telon netem nincs és wifi közelébe se mindig vagyok
tud valaki olyan időjárás előrejelző progit ami gps alapján frissít magától? mert telon netem nincs és wifi közelébe se mindig vagyok
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Gps-el max a helyet határózza meg, de az adatokat honnan töltse le net és wifi nélkül?GepAllat írta:üdv!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Been thanked: 2 times
értem, menyi adatforgalmat generál egy ilyen program kb?laci64 írta:Gps-el max a helyet határózza meg, de az adatokat honnan töltse le net és wifi nélkül?GepAllat írta:üdv!
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

- Damir
- Kiemelt 6. szint
Max 100-200kb-ot, nagyon minimális mennyiséget. Most mértem le a Nokia gyári programjával, a programba belépve 150kb-ot forgalmazott 2 várost frissítve, még csak a widget-et frissítve 50kb volt az adatforgalom, szintén 2 városra nézve.GepAllat írta:értem, menyi adatforgalmat generál egy ilyen program kb?laci64 írta:Gps-el max a helyet határózza meg, de az adatokat honnan töltse le net és wifi nélkül?GepAllat írta:üdv!