Abban tudsz segíteni hogy a Lumia 800-ban hol találom ezt a beállítást?Salmi írta:Ha a Telenor-tól vetted akkor úgy gondolom, hogy már nem kell semmit beállíts. Szerintem arra gondol, hogy a "Mobil Online" nevű kapcsolatot válaszd mobilnetezéshez.
Nokia Lumia 800
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia Lumia 800
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Talán Beállítások - Mobil adatátvitel... de sajnos nincs ilyen telcsim, csak teszteltem egyet és onnan tudom, h van ilyen menüpontja .
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
A piactéren a Nokia collection-ön belül van a Hálózatbeállító alkalmazás. Nem próbáltad még? Elvileg automatán beállítja, de adhatsz neki saját APN-t is a programban.hadam34 írta:Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy Telenor-os előfizum van és a APN-nél hova mit kellene írni hogy műkődjön. Amúgy egy hete van meg a teló de nagyon tetszik idáig!
- These users thanked the author farkas-laci for the post (total 2):
- Salmi (2012-04-18 szer. 17:03:48) • hadam34 (2012-04-18 szer. 19:08:05)
- Rating: 5.26%
-
- Újonc
Köszönöm! Majd még azt is kipróbálom.farkas-laci írta:A piactéren a Nokia collection-ön belül van a Hálózatbeállító alkalmazás. Nem próbáltad még? Elvileg automatán beállítja, de adhatsz neki saját APN-t is a programban.hadam34 írta:Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy Telenor-os előfizum van és a APN-nél hova mit kellene írni hogy műkődjön. Amúgy egy hete van meg a teló de nagyon tetszik idáig!
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
A Hívásvárakoztatás szolgáltatással beszélgetés alatt jelzi a mobilkészüléke, hogy egy másik hívása érkezett. Eközben a hívó fél csengetési hangot hall. Az új hívást fogadhatja, ha az aktuális hívását megszakítja, vagy tartásba teszi. Egyszerre csak egy hívást várakoztathat. A Hívásvárakoztatás szolgáltatást a bekapcsolást követően a mobilkészüléke menüjében vagy a *43# kóddal és a hívásindító gomb megnyomásával aktiválnia szükséges.
Aktiváltam a hívásvárakoztatást a kóddal, s láss csodát, működik! Köszi szépen!! Megyek oktatni a T-hez!
Aktiváltam a hívásvárakoztatást a kóddal, s láss csodát, működik! Köszi szépen!! Megyek oktatni a T-hez!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 950 [E7]
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 2 times
A beérkező SMS-eket hogy lehet eltenni? pl.: Parkolás... Valamilyen módon külön tárolni?
- Dzsosy
- 1. szint
- Been thanked: 14 times
Nektek is eltűnt a piactérről a Nokia alkalmazások menüpont?
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Neked is? Már én is akartam kérdezni...Dzsosy írta:Nektek is eltűnt a piactérről a Nokia alkalmazások menüpont?
Egyébként olvastátok már, hogy unlockolhatók már a Lumiák?
Korlátozott ideig: 25GB-ra növelhető a SkyDrive tárhely. Nekem már 25-ös
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
- Has thanked: 0
Sziasztok,
a nokia cuccok nekem is eltűnt...
A kérdésem azonban a következő lenne: A 12070 frissítés óta nektek is furán viselkedik a hangerő? Csöngéskor hangosan kezdi, majd rögtön le is halkül, és az alkalmazások hangjai is sokszor meg vannak keveredve.
Imádom ezt a telefont, de a Microsoft-ot az ki nem állhatom! Valamit kijavítanak, de cserébe ingyen el is csesznek valamit, mintha azt akarnák, hogy a PC-s windózokon tapasztalt élmények itt is visszaköszönjenek...
p00t
A kérdésem azonban a következő lenne: A 12070 frissítés óta nektek is furán viselkedik a hangerő? Csöngéskor hangosan kezdi, majd rögtön le is halkül, és az alkalmazások hangjai is sokszor meg vannak keveredve.
Imádom ezt a telefont, de a Microsoft-ot az ki nem állhatom! Valamit kijavítanak, de cserébe ingyen el is csesznek valamit, mintha azt akarnák, hogy a PC-s windózokon tapasztalt élmények itt is visszaköszönjenek...
p00t
-
- Újonc
Sajnos több külföldi fórumon is jelezték már ezt a problémát. Elvileg a Nokia tud róla és ki fogja javítani. Az 12070-es frissítés egyik hibája!p00t írta:Sziasztok,
p00t
http://discussions.nokia.co.uk/t5/Nokia ... -p/1346225 (angol tudás szükséges hozzá)