Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Csak a phoenix futhat a nokia suite nem még a hátérben sem.
Skyp: kukuc-
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Tade írta:
kukszi írta:
Balage írta:Felraktam a 2012.04.003.47798_Cracked verziójú Phoenixet, és amikor megnyitnám, kiírja hogy installáljak egy "Nokia dongle"-t, majd próbáljam újra. Valakinek volt már ilyen? Mit kell ezzel csinálni?
Nokia cable driver telepitsd.
Sziasztok

Nekem is ugyanez volna a problémám. Fel is akartam tenni a cable drivert, de kiírta, hogy fent van egy újabb. Gondolom a Nokia Suite miatt írja. Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak? Talán az a probléma, hogy fent van a Suite?
Ugyan így jártam én is,sőt nekem először még a vírusírtó is bejelzett :whaaa: Ki kell kapcsolni a vírusírtót és miután telepítve lett visszakapcsolni,semmi gond nem lessz és működni fog.Nálam legalább is ez volt a baj.
Tade
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tade »

bobvosgy írta:
Tade írta:
kukszi írta: Nokia cable driver telepitsd.
Sziasztok

Nekem is ugyanez volna a problémám. Fel is akartam tenni a cable drivert, de kiírta, hogy fent van egy újabb. Gondolom a Nokia Suite miatt írja. Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak? Talán az a probléma, hogy fent van a Suite?
Ugyan így jártam én is,sőt nekem először még a vírusírtó is bejelzett :whaaa: Ki kell kapcsolni a vírusírtót és miután telepítve lett visszakapcsolni,semmi gond nem lessz és működni fog.Nálam legalább is ez volt a baj.
Phoenix uninstall > vírusirtó kinyom > Phoenix reinstall > az install végén pedig kaptam egy ilyet:
Kép

Rányomtam az OK-ra, telepítés befejezve, katt a finish-re. Ezek után indítom a programot, és megint ugyanaz a hiba: Install a Nokia Dongle...
Valakinek valami másik ötlete, hogy hogyan tudnám használhatóvá varázsolni a programot?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Tade írta:
Phoenix uninstall > vírusirtó kinyom > Phoenix reinstall > az install végén pedig kaptam egy ilyet:
Kép

Rányomtam az OK-ra, telepítés befejezve, katt a finish-re. Ezek után indítom a programot, és megint ugyanaz a hiba: Install a Nokia Dongle...
Valakinek valami másik ötlete, hogy hogyan tudnám használhatóvá varázsolni a programot?
A háttérben sem ment a vírusirtó? Tehát, a gyorsindításnál, a tálcán nem volt ott az ikonja? Mert ez a kép ezt jelzi, hogy a víruskergető nem volt kikapcsolva.
A nokia dongle: nekem úgy tűnik, a cable drivert nem találja. :hmm2:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Tade
Újonc
Újonc

Nem futott, a feladatkezelőben nyomtam ki, és eltűnt az ikon az óra mellől is. Cable drivert hogy oldjam meg? Nokia suite uninstal, és a cable drivert meg rakjam fel külön???
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Tade írta:Nem futott, a feladatkezelőben nyomtam ki, és eltűnt az ikon az óra mellől is. Cable drivert hogy oldjam meg? Nokia suite uninstal, és a cable drivert meg rakjam fel külön???
Lehet úgy is, de szerintem elég, ha a cable drivert simán telepíted.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Tade
Újonc
Újonc

Walaki01 írta:
Tade írta:Nem futott, a feladatkezelőben nyomtam ki, és eltűnt az ikon az óra mellől is. Cable drivert hogy oldjam meg? Nokia suite uninstal, és a cable drivert meg rakjam fel külön???
Lehet úgy is, de szerintem elég, ha a cable drivert simán telepíted.
A cable drivert nem tudom, mert azt írja, hogy már egy frissebb van fent!!!
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Tade írta:A cable drivert nem tudom, mert azt írja, hogy már egy frissebb van fent!!!
Nekem is ezt írta :hmm2: Sokat próbálgattam én is.Még esetleg próbáld meg úgy hogy amikor felraktad a Phoenix-et még ne indítsd el hanem előtte dugd át az usb-t másik helyre és csatlakoztasd a telót.Ekkor a winfos elkezdi telepíteni a driver-eket a telóhoz,és hagyd is ott .Ez után indítsd el a Poenixet.Hátha :confused3:
Stricike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7.00

Hozzászólás Szerző: Stricike »

Sziasztok!! Pár napja frissítettem a Nokia.hu-ról a telóm (Nokia E7) és teljesen angol nyelvű lett...magyar nyelv nincs is a választhatók között :( A Nokia szervizes fószer egy 5-ösért csinálta volna meg, de gondoltam hogy ennyiért megpróbálom itthon...végignyálaztam a leírást a Szoftverfrissítésről aztán addig jutottam el hogy a Phoenix a következő hibaüzenetet dobja ki folyamatosan: http://noob.hu/2012/04/23/t.bmp próbáltam már sokszor sokféleképpen, de ez jön ki...a fájl ráadásul megtalálható az adott mappában..NAVIFIRM-el töltöttem le a fájlokat a leírás alapján! Mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Stricike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7.00

Hozzászólás Szerző: Stricike »

Megoldottam!!! :D A Navifirm nem az RM-xyz (xyz a saját teló kód) mappába másolt hanem azon belül még 1 product kódos mappába...ezért nem találta a phoenix a fájlokat. Leírtam..hátha lesz még ilyen amatőr mint én... :D
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”