luciuscornelius írta:
Ha valóban ez az, akkor ezt kár volt rejtegetni.
egy dolog biztos ez egy létező bejelentetlen samsung telefon. Nekem azért a videóba az a Mali 400 az kicsit gyanus szerintem annál azért többet fog tudni az SGS3. Amúgy is elég fura hogy maradnának 16gb-nál (nyilván lenne 32 gigás is) meg 1 giga ramnál. Egyre többször hallani azt is hogy az SGS3 modellszáma nem az i9300 lesz hanem az i9500 lesz szóval ez a telefon szerintem nem az SGS3 hanem valami kettő közé ékelődött valami és az SGS3 az több belső memóriát (32 és 64 lenne a várható) több ramot (minimum 1,5 giga a 2 szerintem túlzás), 12 megapixeles kamerát (az következne de minimum 10) és minimum 4,7 colos de inkább (minimum) 4,8 colos kijelzőt mert egyszerűen nem lehet kisebb mint a galaxy nexusé még akkor sem ez ez már valóban HD kijelzőt kap és nem a trükközőset. Szóval összefoglalva szerintem ez nem az SGS3 (legalábbis nagyon remélem)
Hát ez elég lapát Nem hiszem (aaz remélem), hogy ilyen béna hátlapot tennének rá. Ez kb a galaxy S-hez képest egy lépés visszafelé. csak ízlésesnek kellene már lennie
Mert ami a videón van abból inkább a mellette levő nexus S-t választanám
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Ja igen, az i9250-re gondoltam csak kicsit fáradt voltam már. Mindenesetre lelkesen várom tovább az első hivatalos képeket az S3-ról, ha egyáltalán így hívják
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
luciuscornelius írta:
Ha valóban ez az, akkor ezt kár volt rejtegetni.
egy dolog biztos ez egy létező bejelentetlen samsung telefon. Nekem azért a videóba az a Mali 400 az kicsit gyanus szerintem annál azért többet fog tudni az SGS3. Amúgy is elég fura hogy maradnának 16gb-nál (nyilván lenne 32 gigás is) meg 1 giga ramnál. Egyre többször hallani azt is hogy az SGS3 modellszáma nem az i9300 lesz hanem az i9500 lesz szóval ez a telefon szerintem nem az SGS3 hanem valami kettő közé ékelődött valami és az SGS3 az több belső memóriát (32 és 64 lenne a várható) több ramot (minimum 1,5 giga a 2 szerintem túlzás), 12 megapixeles kamerát (az következne de minimum 10) és minimum 4,7 colos de inkább (minimum) 4,8 colos kijelzőt mert egyszerűen nem lehet kisebb mint a galaxy nexusé még akkor sem ez ez már valóban HD kijelzőt kap és nem a trükközőset. Szóval összefoglalva szerintem ez nem az SGS3 (legalábbis nagyon remélem)
Hát ez elég lapát Nem hiszem (aaz remélem), hogy ilyen béna hátlapot tennének rá. Ez kb a galaxy S-hez képest egy lépés visszafelé. csak ízlésesnek kellene már lennie
Mert ami a videón van abból inkább a mellette levő nexus S-t választanám
a forma egyáltalán nem ilyen lesz, a szivárgások miatt a Samsung mezei kockaházakban küldte ki a forgalmazóknak a tesztkészüléket. A bele és a műszaki adatok viszont passzolnak
Siemens C55 --> * Motorola E398 * --> Sony W800i --> Sony W300i --> Nokia 6233 --> * Nokia 5800 * --> Samsung Galaxy S
A fura cím (tgeltaayehxnx) egy anagrammát takar, a betűket helyes sorrendbe pakolva a the next galaxy szavakat kapjuk.
Akkor most mi folyik itt Gyöngyösön gyerekek?
Ha a következő Galaxy jön aminek ekkora hírértéke van az elméletben csak a III lehet de akkor miről fognak dumcsizni május 3-án? Mert akkor érkezik ugye a sajtó a nagy bejelentős konferenciára de ha itt elsütik a gs3-at akkor ott egyetlen dolog lehet ami nagyobbat szólna annál az pedig a NOTE utód de az öngól lenne egyszerre indítani őket nyilván a Samsungnak sem ez a célja hanem egy késő őszi start ne évente legyen csúcsmodell hanem tavasszal új Galaxy S ősszel új NOTE. Mindenesetre kiváncsian várom mi fog kisülni ebből...