Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Gorilla glass van rajta, ez nem vitás. A Nokiánál nem értenek hozzá! Volt már alkalmam megtapasztalni. :P
Ettől függetlenül nem vágnék rajta almát, arra ott a vágódeszka. ;)
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

fudejovagy írta:bazy én csak a I- ra tudok menni..
:lol: Én meg csak az I+ ra! :D Ez érdekes... :hmm2: Lehet, hogy csak a telefonmemóba mentett neveknél jó. Pedig így mukodik, máshogy tudomásom szerint nem.
VAAAAGY?!!! DE! A Nokia Suite-ban menny rá a névjegyekre, és ott is lehet hozzáadni plusz számot, megcsinálod, majd szinkronizálsz a telóval, és kész! :yes: ;)
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

igaz.. lehet hogy csak a telefonmemoriára mentett telszámokkal lehet.. nekem meg minden a simkártyán van.. akkor mind1 :) a nokia honlapján se írja hogy gorilla.. maradjunk annyiba h ezen marsupilami üveg van és akkor mindenki boldog lesz.. :D
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

ha meg akarok nézni youtube on videót akkor kiteszik teljes képernyőbe, kiírja h betöltés folyamatban és 5 másodperc után h nem sikerült kapcsolódni a kiszolgálóhoz! mindezt úgy h wifin keresztül kerestem rá a videóra stb.. stb.. ez mitől van? amúgy soha nem sikerült még evvel a fossal 1 videót se megnéznem így a neten.. talán 1X a sportmotor.hu n.. se opera mobile se opera mini se gyári.. gyári belle van gyári annán se ment és taylor belle v2 jén se ment..
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

fudejovagy írta:igen ezt én is mutattam a nokia care ben és annyit mondtak rá "próbáld meg"
A corning (gorilla glass gyártója) hivatalos honlapja:

http://www.corninggorillaglass.com/prod ... illa/nokia

Pont.
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sadboy »

update: Ma bevittem az n8-t a győri nokia szervízbe. Ahol érdekes módon nem látták azt hibát amit csak egy színvak nem lát hogy a főképernyőn minden aminek szürkés színűnek kéne lennie lila. Azt mondták nincs semmi baja. A csávó végül úgy bizonygatta az igazát hogy egy ugyan olyan fos kijelzős telefonnal hasonlítgatta össze. Aztán mikor megmutattam neki a tesztképet ahol a szürke részben feltünően lila csík látszik. Az volt a válasza hogy egy kijelző sem tudja normálisan megjeleníteni a feketét. Na ekkor majdnem elküldtem melegebb éghajlatra. Azon se lepődnék meg ha még életében nem látott volna normális n8-as kijelzőt. Minden esetre visszaküldtem szervízre amire azt mondták csak annyit érek el vele hogy egy hétig nem lesz telefonom, a kijelzővel úgysem csinálnak semmit. :angry: íme egy kép a kijelzőről Kép
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

sadboy írta:update: Ma bevittem az n8-t a győri nokia szervízbe. Ahol érdekes módon nem látták azt hibát amit csak egy színvak nem lát hogy a főképernyőn minden aminek szürkés színűnek kéne lennie lila. Azt mondták nincs semmi baja. A csávó végül úgy bizonygatta az igazát hogy egy ugyan olyan fos kijelzős telefonnal hasonlítgatta össze. Aztán mikor megmutattam neki a tesztképet ahol a szürke részben feltünően lila csík látszik. Az volt a válasza hogy egy kijelző sem tudja normálisan megjeleníteni a feketét. Na ekkor majdnem elküldtem melegebb éghajlatra. Azon se lepődnék meg ha még életében nem látott volna normális n8-as kijelzőt. Minden esetre visszaküldtem szervízre amire azt mondták csak annyit érek el vele hogy egy hétig nem lesz telefonom, a kijelzővel úgysem csinálnak semmit. :angry: íme egy kép a kijelzőről Kép
Én láttam már lilulós kijelzőt,de ez viszi a pálmát. Ne hagyd magad ez nagyon durva.
hali
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 Nokia E52
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hali »

Sziasztok.

Szeretnék kérdezni a hozzáértőktől. Vettem egy ilyen telefont használtam. Az a gondom vele, hogy ahol vettem telefonboltban, a Belle szoftvert rakták fel rá, tehát egy lenullázott, új szoftveres telefont hoztam el. A gondom az, hogy olyan, mintha az érintőkijelző szinte érzéketlen lenne.
Felraktam rá az SPB Shellt, annál jól müködik a kijelző. Viszont magával a gyári Bellével totál érzékelten. Pl be akarok állitani rajta valamit. Végig kell nyomkodnom szinte az egész kijelzőt a megfelelő beállitást kiválasztva, tehát azon a csikon, ami mondjuk a kijelző. Egy ponton hirtelen hajlandó átváltani, de sokáig kell különböző helyeken nyomkodni. Reagál, mert időnként ahogy hozzáérek, megváltozik, meg kijelölődik, csak nem lép át a megfelelő beállitásra.
Visszafelé ugyanez, a bal alsó sarokban lévő vissza nyilat van hogy tizensokszor meg kell nyomnom, mindig reagál, de vissza nem hajlandó lépni, csak néha.
Fényképezni akarok, ahhoz hogy a fényképező módban a beállitásokat elő tudjam csalni, nyomkodnom kell folyamatosan a megfelelő helyet és egyszer csak hajlandó átlépni. De többnyire csak mutatja hogy reagál az érintésre, tehát megváltozik az érintett sáv, dolog szine, de nem csinálja amit kéne neki.

És minden gyári dologgal ezt csinálja. Már lassan megőrülök tőle, minden tizszer annyi időbe kerül, mint kellene, mert minden érintésre csak felébe, harmadába reagál a képernyő. Érdekes módon az SPB Shell dolgai tökéletesen müködnek, mint a villám.

Mit tudok ezzel csinálni, mert már úgy vagyok, hogy a falhoz fogom csapkodni a telefont.

Előre is köszönöm az ötleteket.
Samsung Galaxy SII PDA:XWLP7
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

hali írta:Sziasztok.

Szeretnék kérdezni a hozzáértőktől. Vettem egy ilyen telefont használtam. Az a gondom vele, hogy ahol vettem telefonboltban...

Mit tudok ezzel csinálni, mert már úgy vagyok, hogy a falhoz fogom csapkodni a telefont.

Előre is köszönöm az ötleteket.
Szia! Én nem vacakolnék a helyedben. Visszavinném a boltba!!!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sadboy »

janek69 írta:
sadboy írta:update: Ma bevittem az n8-t a győri nokia szervízbe. Ahol érdekes módon nem látták azt hibát amit csak egy színvak nem lát hogy a főképernyőn minden aminek szürkés színűnek kéne lennie lila. Azt mondták nincs semmi baja. A csávó végül úgy bizonygatta az igazát hogy egy ugyan olyan fos kijelzős telefonnal hasonlítgatta össze. Aztán mikor megmutattam neki a tesztképet ahol a szürke részben feltünően lila csík látszik. Az volt a válasza hogy egy kijelző sem tudja normálisan megjeleníteni a feketét. Na ekkor majdnem elküldtem melegebb éghajlatra. Azon se lepődnék meg ha még életében nem látott volna normális n8-as kijelzőt. Minden esetre visszaküldtem szervízre amire azt mondták csak annyit érek el vele hogy egy hétig nem lesz telefonom, a kijelzővel úgysem csinálnak semmit. :angry: íme egy kép a kijelzőről Kép
Én láttam már lilulós kijelzőt,de ez viszi a pálmát. Ne hagyd magad ez nagyon durva.
Minimális fényerővel sötétben képes ilyen lilát produkálni. Persze a javítási jegyzőkönyvbe nincs beleírva a kijelzőcsere. Aztán ezt hangoztatják hogy mivel nincs beleírva biztos hogy nem lett kicserélve a kijelző de akkor kíváncsi lennék mitől lett ennyire lila az a kijelző ami szervíz előtt abszolút hibátlan volt. :?2: nekem nincs ötletem. Ja és azt probálták bemagyarázni hogy a belle miatt ilyen a kijelző.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”