Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Hurrá! Szervizfigyelő!!

N8
Állapot Átvételre kész
Készülékét átveheti a szervizközpontban. Ha küldeményként juttatta el hozzánk készülékét, akkor azt hamarosan visszaküldjük Önnek.
hjocco
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Has thanked: 57 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hjocco »

bobvosgy írta:
Todo írta:
bobvosgy írta:Na most halt meg az N8-am :o :duhos2: Vissza akartam rakni rá az Euro3-as bellét,letöltöttem a taylor féle dovngrade fájlt phoenix-el,telepítés után beindult de hibaüzivel leált és ujraindult,megpróbáltam ujra de semmi,aztán próbáltam halott módba is de arra sem reagál,csak a fehér képernyő van és a nokia felirat.Ilyenkor mit lehet vele most már kezdeni?Nyomtam már 8mp ig is akkor rezzent 3-at de semmi.mindig ugyan az.Valakinek ötlet mit lehet vele kezdeni?
Ha rezzen akkor annak dead módban még fel kellene ébrednie! Amikor próbáltad akkor a software downgrade-t kipipáltad?
Dél óta kínódok vele már nem emlékszem :no:[/quote Kicsit elkésve.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

hjocco írta:SW rezetet próbáld meg.Azt újra downgredet kipipálva.Nekem bejött.Ezek elött és után *#7370#
már rajta van a 11.7 skani de onnan nem akar menni sehova,a szoftverfrissítés phoenixel-es topicba leírtam mi a baj
solyom69
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 18 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: solyom69 »

sziasztok!
nokia áruház feltelepítéséhez melyik QT-t ajánljátok? (persze amin el is indul a telepítő)
köszönöm!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

solyom69 írta:sziasztok!
nokia áruház feltelepítéséhez melyik QT-t ajánljátok? (persze amin el is indul a telepítő)
köszönöm!
minden FW-ben benne van a szükséges QT. ha nem csinálsz fw felrakás után hard reset-et akkor meg is marad. amugy a 4.7.4 az utolsó stabil verzió, ez van a belle-ben is. de amugy ha felrakod egy bármilyen QT-s app smartinstalleres verzióját, a smartinstaller azzal kezdi hogy letölti a telefonról esetleg hiányzó QT komponenseket és akkor nem kell azzal kínlódnod hogy esetleg egy s60v5-ös QT-t teszel fel aztán megint hard resetelheted a telót hogy azt levakard róla :)
nandi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8gb
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: nandi »

Mi a pélótól van az, hogy állandóan elfelejti az otthoni wifim kódját???
Annánál is szívatott már ezzel, sokáig ok volt minden , aztán egyszer csak minden egyes wifi használatkor be kell írnom a kódot... Aztán a Bellén megint jó volt minden, de már megint kezdi...
A wifi listán meg ismeretlenként látja az otthoni wifi-m azután is hogy már beírtam a kódot...

Volt ilyen valakinél? hogy tudom elmenti a kódot, hogy ne kelljen mindig beírni?
Az adatkapcsolat is szarakszik, nem dobja fel lehetőségként a VF internetet, mint régen...

Még egy jelenség ami eddig nem volt, hogy állandóan kint van a szaggatott 3,5G jel a kijelző tetején...
köszi
nephilim1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nephilim1 »

Elsőre Köszönöm az előző kérdésemre a válaszokat.

Úgy gondoltam én naiv mielőtt downgradelem a telót csinálok egy vissza állítást gyári alapra. A nokia oldalról kinéztem a kódot hozzá.

(Hogyan formázhatom Nokia készülékemet? - Nokia GYIK
Átlagos értékelés
Készülékét készenléti módban a *#7370# beütésével formázhatja. Mielőtt a készülék alaphelyzetbe állna, előfordulhat, hogy meg kell adnia a zárolási kódot. Az alapértelmezett zárolási kód az 12345.)

Na itt jón a torkos borz. kéri a lezáró kódot és az alapértelmezett zárolási kód nem jó. Ilyenkor mi a retket lehet csinálni.
Első tulaj vagyok és én nem írtam át az tuti. Eddig egyszer csináltam még a belle előtt egy hard resetet az innen elleset gomb kombinációkkal. :hmm2:
solyom69
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 18 times

Hozzászólás Szerző: solyom69 »

bladehu2 írta: minden FW-ben benne van a szükséges QT. ha nem csinálsz fw felrakás után hard reset-et akkor meg is marad. amugy a 4.7.4 az utolsó stabil verzió, ez van a belle-ben is. de amugy ha felrakod egy bármilyen QT-s app smartinstalleres verzióját, a smartinstaller azzal kezdi hogy letölti a telefonról esetleg hiányzó QT komponenseket és akkor nem kell azzal kínlódnod hogy esetleg egy s60v5-ös QT-t teszel fel aztán megint hard resetelheted a telót hogy azt levakard róla :)

megcsináltam a smartinstalleres dolgot.. és mikor telepíteném az áruházat akkor a végén azt írja h nem telepíthető...
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

nephilim1 írta:
Úgy gondoltam én naiv mielőtt downgradelem a telót csinálok egy vissza állítást gyári alapra...
A négygombos formázást csináld!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Régebben lehoztam a Nokia térkép programcsomag 2.0 béta változatát, és most hogy megjelent a hivatalos, letöltöttem az áruházból és frissítettem. A bétát nem szedtem le elötte. Végig is ment minden, de a verzióknál maradt a béta, az áruház meg állandóan közli hogy frissítés van. Lefutattam még egyszer, de hiába.
Ötlet?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”