bobvosgy írta:Lehet hogy visszamegy az eredeti euro3-as belle,hiányzik a videolejátszás tv-n
érdekes azért hogy 10-ből 1-2 embernek nem megy, mindenki másnak meg igen. azt mondanám hogy vmi hw / kábel kontakt hiba van nálatok, de akkor a régi fw-el is ezt kellene csinálnia. fura, lehet hogy a ti telótokban valami alkatrész különbözik (pl az altalában használt alkatrész ideiglenes beszerzési gondja miatt) a többségében használttól
kalmitibi írta:Feltettem a V7-et. Tetszik, jó, lehet tényleg placebó, de gyorsabbnak tűnik (minden használt dolgot visszatettem). Egy probléma: se a V5-nél, se most a v7-nél nem működik az értesítések widget. A hívást, sms-t kiírja, de ha rábökök, nem történik semmi. A v5-nél csak a sys, sistem, ... mappákat töröltem, de a v7-nél teljes gyalu volt, mégsem jó.?
a widget ezen funkciója sosem működött egyik belle-n sem, mint ahogy az előnézet sem. sőt ha lapozáskor mindig újra betölti a widgetet és lassul a lapozás tőle. sajna úgy tűnik ennyit lehetett áthozni az annából, de én pont ezért nem is használom.
Nem? Miníg is működött nálam a widget ugyan úgy mint Annán! Üzenet előnézet minden van, nem akasztja a főképernyőt stb. Most is megnéztem, hibátlan az értesítések widget. Hagy ne csináljak már róla videót külön. Udába kell tenni, mert rofsba téve vannak a leírt hibák. Nem értem sokaknál mi tud történni ami nálam nem.
kalmitibi írta:Feltettem a V7-et. Tetszik, jó, lehet tényleg placebó, de gyorsabbnak tűnik (minden használt dolgot visszatettem). Egy probléma: se a V5-nél, se most a v7-nél nem működik az értesítések widget. A hívást, sms-t kiírja, de ha rábökök, nem történik semmi. A v5-nél csak a sys, sistem, ... mappákat töröltem, de a v7-nél teljes gyalu volt, mégsem jó.?
a widget ezen funkciója sosem működött egyik belle-n sem, mint ahogy az előnézet sem. sőt ha lapozáskor mindig újra betölti a widgetet és lassul a lapozás tőle. sajna úgy tűnik ennyit lehetett áthozni az annából, de én pont ezért nem is használom.
Nem? Miníg is működött nálam a widget ugyan úgy mint Annán! Üzenet előnézet minden van, nem akasztja a főképernyőt stb. Most is megnéztem, hibátlan az értesítések widget. Hagy ne csináljak már róla videót külön. Udába kell tenni, mert rofsba téve vannak a leírt hibák. Nem értem sokaknál mi tud történni ami nálam nem.
Kedves Taylor!
Be tudnád külön a video lejátszót linkelni? mert én próbaképp egy régit tettem fel amit találtam hátha azzal megy de azzal sem.
Előre is köszi
bobvosgy írta:Vissza akarnám rakni a sima euro3-at akkor elég a Taylor féle: Nokia_N8_Downgrade pakkot felrakni és utána mehet rá az euro3 vagy ezt kell követni: http://www.smartnews.hu/2011/08/nokia-n ... ade-elese/
Csak ennyi: "Vissza akarnám rakni a sima euro3-at akkor elég a Taylor féle: Nokia_N8_Downgrade pakkot felrakni és utána mehet rá az euro3"
These users thanked the author Taylor for the post:
A videólejátszás 3.5-ös kimeneten nekem sem jó, pedig más CFW-kel jó volt!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!