Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
free93
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Nem: Férfi
Has thanked: 20 times
Been thanked: 6 times

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: free93 »

bladehu2, a wp7-es useragentről tudnál dobni egy linket? :)
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

free93 írta:bladehu2, a wp7-es useragentről tudnál dobni egy linket? :)
http://www.mediafire.com/?tkorpbu6rb78eo4
csak egyiket kell kiválasztani, a wp7 a legjobb. androidnál nagyobbra méretezi a weboldalt.
whatismyuseragent.org -on lehet ellenőrizni, nem kell restart sem. hátránya hogy a böngészőben megnyitott nokia store linkekre nem indítja el a store klienst mert ugye nem symbian-nak látja a telót az ovi. de mondjuk engem ez nemigazán zavar.
These users thanked the author bladehu2 for the post (total 3):
free93 (2012-04-17 kedd 00:23:55) • Salmi (2012-04-17 kedd 11:15:21) • kokesz82 (2012-05-07 hétf. 17:46:21)
Rating: 7.89%
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

sziaszrok , erről az új verzióról annyi,hogy szerintem jól optimalizálták,gyorsabban tőlti a flasheket,szerintem gyorsabb böngésző. Már csak azt kellene kitalálni,hogyannlehet a teló orajelétmegemelni.
Nem tjdom hogy csinálták a 701-ES és a 700-as esetében.
De emeltek rajta tehát lehetséges.
bladehu2
5. szint
5. szint

szabojoe82 írta:sziaszrok , erről az új verzióról annyi,hogy szerintem jól optimalizálták,gyorsabban tőlti a flasheket,szerintem gyorsabb böngésző. Már csak azt kellene kitalálni,hogyannlehet a teló orajelétmegemelni.
Nem tjdom hogy csinálták a 701-ES és a 700-as esetében.
De emeltek rajta tehát lehetséges.
persze, a nokia meg tudná csinálni. de más senki. az a része a fw-nek ahol a hw elemeket inicializálja a teló olyan helyen van a fw-ben amihez nem lehet hozzáférni. legalábbis a sok sok év alatt még senki se tudta visszafejteni a bootloadert, valszeg azért mert nem is lehet (kb mint az nvg fájlok a témákban vagy az spb shell rle képei, forrásból készülnek és visszafelé nem lehet konvertálni). szóval ha a nokia valamiért nem szándékozik megcsinálni (márpedig nem úgy tűnik) akkor felejtsd el, még akkor is ha 1-2 havonta feldobja valaki ezt az ötletet. valószínűleg amugy kipróbálták -hiszen volt ilyen pletyka ami valszeg a nokiától eredt- mennyire lehet húzni és az mennyit hoz pluszba minuszba. ezt a kőkorszaki chipet (és itt magáról a SOC-ról van szó nem arról hogy armv6-os utasításkészletű) nem nagyon lehetne biztoságosan annyival magasabb órajelen ketyegtetni ami meg is látszana a teljesítményen, szerintem ezért is dobta el a nokia is az ötletet.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Nem tudom hogy másnak hogy van de nekem nem játsza le a videókat a jack kimeneten,kép van de ha videót akarok elindítani akkor sötét a kép és csak a kezelő gombok látszanak meg felül a szöveg hogy Betöltés folyamatban :hmm2: De viszont ha a videószerkesztőben indítom el a vágni való videót akkor meg megy a videó a tv-n :sly: Most akkor mi van?A gyári videolejátszóban van valami gebac?
sagit73
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: sagit73 »

Hmm nekem nincs fenn a videó szerkesztő. viszont más videólejátszók is befagytak (UC player)
bobvosgy
2. szint
2. szint

sagit73 írta:Hmm nekem nincs fenn a videó szerkesztő
Taylor oldaláról le lehet tölteni,onnan van nekem is.
kalmitibi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 28 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: kalmitibi »

Feltettem a V7-et. Tetszik, jó, lehet tényleg placebó, de gyorsabbnak tűnik (minden használt dolgot visszatettem). Egy probléma: se a V5-nél, se most a v7-nél nem működik az értesítések widget. A hívást, sms-t kiírja, de ha rábökök, nem történik semmi. A v5-nél csak a sys, sistem, ... mappákat töröltem, de a v7-nél teljes gyalu volt, mégsem jó.? :hmm2:
bobvosgy
2. szint
2. szint

Lehet hogy visszamegy az eredeti euro3-as belle,hiányzik a videolejátszás tv-n :weep:
bladehu2
5. szint
5. szint

kalmitibi írta:Feltettem a V7-et. Tetszik, jó, lehet tényleg placebó, de gyorsabbnak tűnik (minden használt dolgot visszatettem). Egy probléma: se a V5-nél, se most a v7-nél nem működik az értesítések widget. A hívást, sms-t kiírja, de ha rábökök, nem történik semmi. A v5-nél csak a sys, sistem, ... mappákat töröltem, de a v7-nél teljes gyalu volt, mégsem jó.? :hmm2:
a widget ezen funkciója sosem működött egyik belle-n sem, mint ahogy az előnézet sem. sőt ha lapozáskor mindig újra betölti a widgetet és lassul a lapozás tőle. sajna úgy tűnik ennyit lehetett áthozni az annából, de én pont ezért nem is használom.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”