érdkes dolog tűnt fel: coming next widget, "naptár köv. esemény" és az spb saját naptár widgetje sem mutatja a mai napot. mindegyikben a 17. nap az első. pedig van mára névnap ugyanugy mint holnapra. az érdekesség hogy a "naptár, napirend" nagy widget normálisan a mai hétfői napot mutatja. ha átállítom a dátumot 17-re akkor meg a 18. az első nap a fenti három widgetben. amugy az óra/dátum jól van beállítva, sőt átraktam auto frissítésre is, semmi változás. exchange-ről szinkronizál mint ahogy mindig.
mondjuk ezért lenne jó a gyári fw-en nézni mert így nem merném 100%-ra azt mondani hogy ez egy alap fw bug és nem a cfw miatt van, de mondjuk 98% az előbbi javára.
amugy nemtudom, szerintem semmivel sem gyorsabb a teló miután rákerülnek ugyanazok az appok amik a 111.030-on is voltak (nem, nincs visszaállítva semmi mentés csak az sms-ek meg a névjegyzék az is a teló saját mentésével). szerintem sok emberben erősen dolgozik a placebo, vagy csak nem nagyon raknak fel dolgokat. de üresen a 111.030 is gyors
a böngészőt sem érzem gyorsabbnak, ez a fórum vagy a np főoldal sajna ugyanúgy megfekteti. kevés a cpu meg a gpu ehez, ezen nem nagyon lehet már sw-esen segíteni, ahogy pl egy win7-et se lehetne úgy optimalizálni hogy normálisan fusson egy pentium I-esen. valahol láttam vki írta hogy huuu a youtube most már frankó minőséggel megy. hát nem tudom kinek mi a frankó, de a 320*240 az nekem nem. de mitól is lenne más mikor az nem is a böngészőtől függ hanem attól hogy a youtube nem támogatja a nokiát, így tök8 milyen verziójú a browser, akkor is a legalapabb 320*240-es videót nyomja rá. a különbség ott látszik amikor felrakom a wp7-es user agentet amivel rögtön eleve a fekete menüs mobile youtube jön be a sima
http://www.youtube.com címre is, és ugyanazt a videót rögtön 640*360-ban lehet nézni.
na ennyi, Taylor te meg ne vedd zokon (hacsak nem a nokiának melózol és védeni kell a mundért

) ez most nem a cfw-ról szól -mert ezeken a hibákon egykét cenrep fájlal nemlehet segíteni - hanem a nokia fw-éről.