Nokia N8-00
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Re: Nokia N8-00
Bocsánat..egy pillanatra off.
Van egy db.N8 előlap érintő "plexivel" ezüst-fehér* (gyári,használt,karc mentes,illetve a kereten van egy kis kopás ,ki van fényesedve)
Ha kell e-mailben küldök róla képet,az árat püben megbeszéljük.
ilyenről van szó
Van egy db.N8 előlap érintő "plexivel" ezüst-fehér* (gyári,használt,karc mentes,illetve a kereten van egy kis kopás ,ki van fényesedve)
Ha kell e-mailben küldök róla képet,az árat püben megbeszéljük.
ilyenről van szó
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
- zsolez
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Letöltöttem és meg is vetten a Kinoni remote desktop-ot. Wifi-n megy is a saját hálózatomon de ha már 3g-próbálok csatlakozni nem megy! Használja ezt valaki n8-al és Dlink-es routerrel? THX!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia N8-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Átneveztem![/quote]feroooo írta:A C:\private\10003a16 mappában lévő "lfonts" könyvtárat átnevezted vagy kitörölted?joseph21 írta: Régebben is csináltam ezzel a módszerrel de akkor se működött!Ugyanaz a betűtipst kaptam ami a képen van!Rompatcherbe bepipáltam mindent és nem lehet akkor se törölni egy benne marad a mappába az S60ZDIGI.ttf.
Én sem tudtam törölni a S60ZDIGI.ttf-et aztán az "lfonts" mappát vissza állitottam, restart és igy már ki tudtam törölni!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
szia!zsolez írta:Letöltöttem és meg is vetten a Kinoni remote desktop-ot. Wifi-n megy is a saját hálózatomon de ha már 3g-próbálok csatlakozni nem megy! Használja ezt valaki n8-al és Dlink-es routerrel? THX!
ha jól olvastam, akkor a routerben a forwardingban adni kell neki egy portot, ami nem más, mint TCP 5051
a PC kliens kiírja a szolgáltatói IP címedet, azt kell megadni még neki (ez nem a "belső" ip kiosztás!)
gondolom így működnie kellene
t65a
- zsolez
- 1. szint
Igen próbálom de sehogy nem sikerül..Pedig így csinálom de nem jó! Na mindegy. Néztem videót dlink routerről hogy hogyan kell portot hozzáadni de nekem már valamivel újabb a menüje és nem egyértelmű!t65a írta:szia!zsolez írta:Letöltöttem és meg is vetten a Kinoni remote desktop-ot. Wifi-n megy is a saját hálózatomon de ha már 3g-próbálok csatlakozni nem megy! Használja ezt valaki n8-al és Dlink-es routerrel? THX!
ha jól olvastam, akkor a routerben a forwardingban adni kell neki egy portot, ami nem más, mint TCP 5051
a PC kliens kiírja a szolgáltatói IP címedet, azt kell megadni még neki (ez nem a "belső" ip kiosztás!)
t65a

- zsolez
- 1. szint
Na végre sikerült!zsolez írta:t65a írta:szia!zsolez írta:Letöltöttem és meg is vetten a Kinoni remote desktop-ot. Wifi-n megy is a saját hálózatomon de ha már 3g-próbálok csatlakozni nem megy! Használja ezt valaki n8-al és Dlink-es routerrel? THX!
t65a

-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA N8
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy pár napja a a készülékem másfél napot bír ki azelőtt pedig 3-4 napot. Nem használom másképp viszont legutóbb a térkép csomag frissítést és a battery monitor 3 at tettem fel ami előtt
eltávolitottam a v2.2 es verziót. Nem tudom ez befolyásolhatja e az akksi működését. Visszatettem a v.2.2 es battery monitort de nem változott. A készülék novemberbe lessz 2 éves nem lett módosítva soha a szoftver az akksi ennyi idő
után lehet gyenge vagy valami más gond lehet ? Ebbe kérném a segítségeteket.
Olyan problémám van hogy pár napja a a készülékem másfél napot bír ki azelőtt pedig 3-4 napot. Nem használom másképp viszont legutóbb a térkép csomag frissítést és a battery monitor 3 at tettem fel ami előtt
eltávolitottam a v2.2 es verziót. Nem tudom ez befolyásolhatja e az akksi működését. Visszatettem a v.2.2 es battery monitort de nem változott. A készülék novemberbe lessz 2 éves nem lett módosítva soha a szoftver az akksi ennyi idő
után lehet gyenge vagy valami más gond lehet ? Ebbe kérném a segítségeteket.
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Hát nem tudom,nekem alapból 2 napot bír,és csak telefonálásra használom. 1év és 4 hónapos.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Sziasztok egy olyan kérdésben kérném a segítségeteket, hogy szeretnék venni egy ilyen védő fóliát az N8-asomra: http://www.invisibleshield-hungary.hu/i ... rt&Itemid=1 Ha esetleg van ilyen valakinek, vagy valaki jobban ért hozzá mi a véleményetek róla? Mennyire védi a telefon egész felületét (oldalait és sarkait is szeretném)? Szóval mennyire hasznos ez? Mégis csak 10e-be kerül...
Köszi a segítségeket !
Köszi a segítségeket !
- aneurismo
- Újonc
- Készüléktípus: nokia N8-00
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 5 times
Kinoni Remote desk
Üdv! Nekem se működik csak saját hálón belül!
Én connectify-routeren keresztül használom,sajna nem jöttem rá hogy 3g-ről vagy más wifiről hogyan lehet összehozni a távirányítást!
Kérlek segítsetek! Szerintemjó a progi,de igazán úgy lenne jó ha bárhol hozzá tudnék férni a gépemhez!
Üdv! Nekem se működik csak saját hálón belül!
Én connectify-routeren keresztül használom,sajna nem jöttem rá hogy 3g-ről vagy más wifiről hogyan lehet összehozni a távirányítást!
Kérlek segítsetek! Szerintemjó a progi,de igazán úgy lenne jó ha bárhol hozzá tudnék férni a gépemhez!