Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Re: Nokia Térképek

Hozzászólás Szerző: nsee »

adamk07 írta:Sziasztok!
Olyan problémám lenne. Van egy Nokia E52 81.003 szoftverrel, hogy a Nokia Ovi maps hangnavigációja a hangutasítás végét elharapja, tehát 300m után fordulj jobbra helyett annyit mond hogy 300m után fordulj jo :lol: , sajna a végét elnyeli.
Látott már valaki ilyen hibát, természetesen ugyan ez van amikor balra megyek. A térképek és a hangok a Nokia programmal lettek letöltve. Lehet egyáltalán vele valamit csinálni? A programverzió 3.04.

Előre is köszönöm! :Notworty:
Üdv, adamk07
Szia! Szedd le és rakd újra a hang utasításokat (ez után telefon újra indítás), ha így sem jó akkor az egész map törlését majd, újra telepítését javaslom.(teló restart :) )
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

A magyar férfi hanggal nekem is ezt csinálja. Állítsd női hangra. Bár szerintem annak annyira irritáló hangja van, hogy én inkább az angol nőt használom. (mármint a hangot) :D
mj620
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 6210
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mj620 »

Sziasztok!
Hogy tudnám frissíteni a nokia mapsomat neten keresztül?
3d s re meg lehet csinálni?Vagy az csak on,line módban van?

Meg még annyi van hogy ma először mikor használtam akkor hiába hogy ki volt kapcsolva a földút mégis rá akart vinni!
Ez miért van?Meg ki írta hogy közúton nem tud haza vinni!Aztán még is talált műutat!
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Ha már itt tartunk:
Nekem olyat csinált, hogy autópályán kivitt a kijáraton, majd a párhuzamos sávon tovább egyenesen, aztán vissza tovább az autópályára!
M3-M0 csomópontban volt befelé Bp felé!
Azt hittem kivágom: húsvét hétfő délutáni csúcs, alig bírtam visszasorolni! Sajnos, mivel nem tudtam, hol kell lejönni az M3-ról ahhoz a címhez, ahova mentem, ezért hittem neki!
De ilyen ökörséget!
Más:
A Nokia Suite-al nem tudok a térképszolgáltatóhoz csatlakozni. Másnak is van ilyen gondja? Lehet, hogy épp frissítés előtt vannak, azért nem érhető el?
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

papzi írta:Ha már itt tartunk:
Nekem olyat csinált, hogy autópályán kivitt a kijáraton, majd a párhuzamos sávon tovább egyenesen, aztán vissza tovább az autópályára!
Azt hittem kivágom: húsvét hétfő délutáni csúcs, alig bírtam visszasorolni! Sajnos, mivel nem tudtam, hol kell lejönni az M3-ról ahhoz a címhez, ahova mentem, ezért hittem neki!
De ilyen ökörséget!
Más:
A Nokia Suite-al nem tudok a térképszolgáltatóhoz csatlakozni. Másnak is van ilyen gondja? Lehet, hogy épp frissítés előtt vannak, azért nem érhető el?
A Nokia suit os problémára, teló lecsatlakozása, PC újraindítása, majd újra próbálkozás nekem is kiírta néha, de segített ez a módszer segített! ;)

Az autópályás dologra, lehet rosszul vette a gps jelet és át ment a fő útra a navigálás ilyenek vannak, még akkor is ha látszólag nincs le fel hajtó. :D ;)
papzi
2. szint
2. szint

nokiae668 írta:
papzi írta:Ha már itt tartunk:
De ilyen ökörséget!
Más:
A Nokia suit os problémára, teló lecsatlakozása, PC újraindítása, majd újra próbálkozás nekem is kiírta néha, de segített ez a módszer segített! ;)

Az autópályás dologra, lehet rosszul vette a gps jelet és át ment a fő útra a navigálás ilyenek vannak, még akkor is ha látszólag nincs le fel hajtó. :D ;)
Sajnos nem segített az újraindítás: sem a térképszolgáltatáshoz nem csatlakozik a Nokia Suite, sem az áruházhoz. De korábban a Nokia fiókomhoz sem csatlakozott. A Betalabs fórumán olvastam, hogy le kell szedni ilyenkor a teljes telepítést, kipucolni a registryt, újra telepíteni. Ezt meg is csináltam, a fiókomba már be tudok lépni, de a fentiekbe nem.
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

papzi írta:Nekem olyat csinált, hogy autópályán kivitt a kijáraton, majd a párhuzamos sávon tovább egyenesen, aztán vissza tovább az autópályára!
Lehet hogy a letérés miatt megspóroltál 1m utat (2000m helyett 1999m), így arra rövedebb volt, így arra vitt. Érdemes előre áttekinteni az utat, vagy kizoomolni.
De végülis oda vitt ahova akartál menni, a csúcsforgalomról nem ő tehet.. :P
papzi
2. szint
2. szint

Hát akkor és ott nem volt kedvem nevetni.
Egyébként ezt a bugot mintha már más is említette volna.
Egyébként a multkor felajánlotta a Nokia Suite a Térképek alapszoftver frissítést, le is töltötte, de nem installált semmit és azóta is a korábbi verziót jelzi ki verziószámban, és nem kínál fel frissítést...
tcshooker
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5630 XpressMusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tcshooker »

Sziasztok!
Olvastam a fórumban, hogy másnak is van hasonló problémája, mint nekem. A válaszból, hogy az első oldalon minden le van írva, nem lettem okosabb, pedig próbálkoztam, csak a választ nem találtam. Szóval kb. fél perc után a hangos navigáció megvásárlására biztat, hogy lépjek be az üzletbe, és megszakad a navigálás. A program menürendszerében eljutok oda, ahol egy licence kódot kéne beírni, de nincs ilyen kódom. A készülékem 5630 XpressMusic, és a legújabb térkép és hangos navigáció van fenn rajta az OVISuite-en keresztül.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. Az első oldalon sajnos nem találtam erre választ.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

tcshooker írta:Sziasztok!
Olvastam a fórumban, hogy másnak is van hasonló problémája, mint nekem. A válaszból, hogy az első oldalon minden le van írva, nem lettem okosabb, pedig próbálkoztam, csak a választ nem találtam. Szóval kb. fél perc után a hangos navigáció megvásárlására biztat, hogy lépjek be az üzletbe, és megszakad a navigálás. A program menürendszerében eljutok oda, ahol egy licence kódot kéne beírni, de nincs ilyen kódom. A készülékem 5630 XpressMusic, és a legújabb térkép és hangos navigáció van fenn rajta az OVISuite-en keresztül.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. Az első oldalon sajnos nem találtam erre választ.
Szia!
A gond az, hogy a te készülékedre, még nem vonatkozik a Nokia által meghirdetett ingyenes navigáció. Neked fizetni kéne érte, hogy működjön. Az ára tudtommal évi pár ezer FT.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”