Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
fekunci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: fekunci »

Mit kellene tennem, hogy ne akadozzon a mobilon felvett video? Már felvétel közben látszik, hogy a kép "lépeget", periodikusan arrébb ugrik a kép.
Annával nem volt ilyen gond, most a bellével mi változott?
Képstabilizátor, GPS helyhatározó bekapcsolva, legjobb minőségre állítva stb
PC-re másolt video is a felvételnél látott jelenséget produkálja.

Tippeket előre is köszönöm!
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Zenelejátszó moddolásáról senki sem tud? (beolvasás E: vagy F: drive music mappájából)
Főzött ROMOKban megtalálható, de én nem akarok ezért teljes szoftver cserét.
gyula2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: gyula2 »

valaki használja ezt a Nokia C7 RM-675 BELLE EURO3 Roach EDITION 111.030.0609 by M4C35 ( http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=68800.0 )
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

papzi írta:Zenelejátszó moddolásáról senki sem tud? (beolvasás E: vagy F: drive music mappájából)
Főzött ROMOKban megtalálható, de én nem akarok ezért teljes szoftver cserét.
http://www.mediafire.com/?cslpyq7i97t7nuk
C meghajtó private mappájába másold, majd újraindítás.
These users thanked the author miller0214 for the post:
papzi (2012-04-11 szer. 21:38:39)
Rating: 2.63%
pccase
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pccase »

Sziasztok!
Belle frissítésből kimaradt az az opció, hogy egy kis ablakocskában lehetett látni, hogy kitől volt nem fogadott hívás, és az smsbe is be lehetett tekinteni anélkül (első 1-2 szó), hogy megnyitottam volna. Tud valaki olyan programot, vagy alkalmazást ami ezt helyettesíti, vagy a belle-be is benne van csak én nem találom??

Üdv:
papzi
2. szint
2. szint

A Belle-hez kijött ez a Microsoft Apps 2.0 frissítés. Megjelent a Nokia Suite-ben is és jelzi a telefon szoftver frissítője is.
A következő a helyzet: a telefonon elkezdtem a frissítést, de egyszercsak megszakadt a telepítés, azt mondta, próbáljam meg később (!). Most akárhányszor próbálom, belépek a szoftverfrissítésbe, ott van az alkalmazás, hogy letöltötte, telepítsem. A telepítő elindul, majd megszakad, azt mondja, hogy hiba történt a letöltés közben, miközben nem is töltött semmit (hálózatra nem is kapcsolódik.
A Nokia Suite-ban ha csatlakoztatom a telefont azt mondja, hogy le van töltve egy frissítés (MS Apps 2.0), akarom-e telepíteni. Mondom igen, elindul, aztán egyszer csak megáll, nagy piros stop tábla és a felirat: telepítsem újra a Nokia Suite-ot (!), mert emiatt nem lehet telepíteni a frissítést. Ez egy baromság.
Mit lehet tenni? hogyan lehet rávenni akár a telefont, akár a Nokia Suite-et, hogy töltse le újra és próbálja meg a telepítést.
Ja és még egy: az áruházból letöltöttem egy MS Apps nevű alkalmazást, telepítettem, de az csak a Lync-et telepítette, miközben ez az új csomag elvileg teljes Office csomagot tartalmazza. Ezért szeretném valahogy telepíteni...
Kicsit hosszú lett, de segítség kéne, nem bírok kikecmeregni ebből a problémából!
ordas23
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: ordas23 »

hy. nekem akkor szokott ilyen lenne, ha elérhetö ujabb nokia suite. felteszem, és utána simán megy fel a frissités. hátha nálad is.
papzi
2. szint
2. szint

A fennt lévőnél nincsen újabb..
Közben megtaláltam a letölthető telepítőjét, ráadásul E: drive-ra telepít...
Most van más: a OneNote jegyzet alkalmazást megnyitva szinkronizálni próbálnám a SkyDrive-al (ami a korábbi - első - verzióval simán sikerült is), most, amikor beírom az azonosítót, jelszót, vagy azt mondja, hogy nem érvényes (ami nem igaz, mert PC-ről be tudok jelentkezni), vagy örökké vissza adja az azonosító, jelszó bekérő oldalt és nem szinkronizál...
Tele van a hócipőm: ha már egyszer csinálnak valamit miért nem csinálják meg rendesen!
Mellesleg: a telepített alkalmazások között van olyan, hogy Microsoft Apps - Nokia Store és olyan, hogy Microsoft Apps - Nokia Store Installer. Ez most mit jelent? A MS csinálja már az Áruház alkalmazást is, vagy a Windows Phone Marketplace jelent meg a Symbianos telefonon is?
WeghA
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: WeghA »

Én is telepítő fájlal telepítettem, mert a Nokia Suite-n nem sikerült. Az E-re telepítettem lehet ez a baj, mert kapcsolódva mindig kiírja, hogy frissítés elérhető - telepítem 5mp alatt sikeresen, de befejezve megint frissítést ír ki. Telefonon keresztül nem talál frissítést.
Mit csináljak? Töröljem és tegyem fel a C-re? Alig maradna 200mb szabadon nekem.
Herold.g16
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Nokia c7-00
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Herold.g16 »

Nekem is ez volt egy ideig én is szórakoztam vele. A telefonról le kell törölni az összes Microsoft alkalmazást és úgy megpróbálni nekem ez oldotta meg a problémát!
Remélem tudtam segíteni

papzi írta:A Belle-hez kijött ez a Microsoft Apps 2.0 frissítés. Megjelent a Nokia Suite-ben is és jelzi a telefon szoftver frissítője is.
A következő a helyzet: a telefonon elkezdtem a frissítést, de egyszercsak megszakadt a telepítés, azt mondta, próbáljam meg később (!). Most akárhányszor próbálom, belépek a szoftverfrissítésbe, ott van az alkalmazás, hogy letöltötte, telepítsem. A telepítő elindul, majd megszakad, azt mondja, hogy hiba történt a letöltés közben, miközben nem is töltött semmit (hálózatra nem is kapcsolódik.
A Nokia Suite-ban ha csatlakoztatom a telefont azt mondja, hogy le van töltve egy frissítés (MS Apps 2.0), akarom-e telepíteni. Mondom igen, elindul, aztán egyszer csak megáll, nagy piros stop tábla és a felirat: telepítsem újra a Nokia Suite-ot (!), mert emiatt nem lehet telepíteni a frissítést. Ez egy baromság.
Mit lehet tenni? hogyan lehet rávenni akár a telefont, akár a Nokia Suite-et, hogy töltse le újra és próbálja meg a telepítést.
Ja és még egy: az áruházból letöltöttem egy MS Apps nevű alkalmazást, telepítettem, de az csak a Lync-et telepítette, miközben ez az új csomag elvileg teljes Office csomagot tartalmazza. Ezért szeretném valahogy telepíteni...
Kicsit hosszú lett, de segítség kéne, nem bírok kikecmeregni ebből a problémából!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”