sludgeboy írta:blaze
azt elfelejtettem mondani (bár nem tudom milyen stáduimban vagy a frissitéssel) kinél h alakult a frissités után nekem a bizt mentés visszatöltése után gondok voltak a telefonnal.Pár hsz feljebb megtalálod igy valószinűsitem a régi hackelt teló mentés ütközött a frissités utánival.Ezért a telószámokat a telóról ajánlatos a sim kártyára is kimásolni,mivel az új számok a telóra kerülnek csak igy legalább azok megmaradnak.De javitson ki v.ki ha tévedek jómagam nem vagyok a téma doktora.Frissités után ugye az egész teló szűz lesz és a telószámok is eltűnnek.Csak azért emlitem meg mert én már jártam igy.
Igen sajnos már többszor hallottam hogy nem tökéletes a PCsuiteos biztonsági mentés (szerencsére a ti hozzászólásaitok miatt a PCsuitos mentést nem használtam 1x se).
SIMről visszamásolva a nevek elég "hülye" formában jönnek vissza ezért javaslom (a SIMre mentésen kívül) a ContactsTransfer programot. (illetve ha van Phoenixed ami rendelkezik fájlkezelővel ott a private mappából kimásolhatod a következőket:
C:\Private\100012a5\DBS_100065FF_Contacts.cdb - Névjegyzék adatok.
C:\Private\1000484b\Mail2 - Üzenetek.
C:\Private\10003a5b\ - Naptár
C:\Private\100012a5\DBS_101F8878_Notepad.dat - Jegyzetek
C:\Private\101F4CD2\Applications.dat - Mappák és ikonok elhelyezkedése a menüben.
C:\private\20007b39\200al kezdődő - Ngage mentések
C:\Private\10000850\ - Operátor logo.
C:\Private\100012a5\DBS_100069CC_btregistry - Bluetooth eszközök listája.
C:\sys\data\mmcstore - Memóriakártya jelszava.

ez nem minden telefonon jön létre a visszajelzés szerint
)
Ha hackelt a telefon a fenti dolgokat is kimásolhatod a memkártyára kivéve a névjegyzéket, mert azt vmiért nem engedi. Biztonsági mentéskor több lábon kell állni mert sok adat elveszhet amiket sok idő pótolni. A leírt módszerekkel akár 4-5 féleképp lementheted a névjegyzéked.