Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
blaze
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E71
Has thanked: 7 times
Been thanked: 23 times
Kapcsolat:

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: blaze »

urak.... eleg sok oldalt elolvastam de egy gyors kerdes.

mi a legegyszerubb modja a telo hackelesenek ?
ami fontos lenne, hogy tudjak telepiteni proggykat konnyeden + temakat.

per pill az xplore sem megy fel es a temak 95%-a sem, certificate hibat dob fel....

eleg sok verziot olvastam mar, mi a leggyorsabb-legegyszerubb ?
koszonom elore is :whaaa:
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

blaze írta:urak.... eleg sok oldalt elolvastam de egy gyors kerdes.

mi a legegyszerubb modja a telo hackelesenek ?
ami fontos lenne, hogy tudjak telepiteni proggykat konnyeden + temakat.

per pill az xplore sem megy fel es a temak 95%-a sem, certificate hibat dob fel....

eleg sok verziot olvastam mar, mi a leggyorsabb-legegyszerubb ?
koszonom elore is :whaaa:
HelloOx a legegyszerűbb :!: csak leszignózod a sajat cer és key fájlal és feltelepíted :!:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

Először is be kell szerezni a cer és key fájlokat az opda fórumról így: http://www.smartnews.hu/2009/03/opda-s- ... gnozashoz/
Ha ez megvan akkor szignózni kell a HeloOx 1.03-at és feltenni így: http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox ... es-fp2-re/
Csubakka456
2. szint
2. szint

Azért tűnik ilyen nehéznek, mert amikor végeztél vele nagyon elégedetten hátradőlhetsz, hogy Te ezt is megtudod csinálni :cool3:
sludgeboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 24 times
Been thanked: 5 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sludgeboy »

blaze

azt elfelejtettem mondani (bár nem tudom milyen stáduimban vagy a frissitéssel) kinél h alakult a frissités után nekem a bizt mentés visszatöltése után gondok voltak a telefonnal.Pár hsz feljebb megtalálod igy valószinűsitem a régi hackelt teló mentés ütközött a frissités utánival.Ezért a telószámokat a telóról ajánlatos a sim kártyára is kimásolni,mivel az új számok a telóra kerülnek csak igy legalább azok megmaradnak.De javitson ki v.ki ha tévedek jómagam nem vagyok a téma doktora.Frissités után ugye az egész teló szűz lesz és a telószámok is eltűnnek.Csak azért emlitem meg mert én már jártam igy.
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

sludgeboy írta:blaze

azt elfelejtettem mondani (bár nem tudom milyen stáduimban vagy a frissitéssel) kinél h alakult a frissités után nekem a bizt mentés visszatöltése után gondok voltak a telefonnal.Pár hsz feljebb megtalálod igy valószinűsitem a régi hackelt teló mentés ütközött a frissités utánival.Ezért a telószámokat a telóról ajánlatos a sim kártyára is kimásolni,mivel az új számok a telóra kerülnek csak igy legalább azok megmaradnak.De javitson ki v.ki ha tévedek jómagam nem vagyok a téma doktora.Frissités után ugye az egész teló szűz lesz és a telószámok is eltűnnek.Csak azért emlitem meg mert én már jártam igy.
Igen sajnos már többszor hallottam hogy nem tökéletes a PCsuiteos biztonsági mentés (szerencsére a ti hozzászólásaitok miatt a PCsuitos mentést nem használtam 1x se).
SIMről visszamásolva a nevek elég "hülye" formában jönnek vissza ezért javaslom (a SIMre mentésen kívül) a ContactsTransfer programot. (illetve ha van Phoenixed ami rendelkezik fájlkezelővel ott a private mappából kimásolhatod a következőket:
C:\Private\100012a5\DBS_100065FF_Contacts.cdb - Névjegyzék adatok.
C:\Private\1000484b\Mail2 - Üzenetek.
C:\Private\10003a5b\ - Naptár
C:\Private\100012a5\DBS_101F8878_Notepad.dat - Jegyzetek
C:\Private\101F4CD2\Applications.dat - Mappák és ikonok elhelyezkedése a menüben.
C:\private\20007b39\200al kezdődő - Ngage mentések
C:\Private\10000850\ - Operátor logo.
C:\Private\100012a5\DBS_100069CC_btregistry - Bluetooth eszközök listája.
C:\sys\data\mmcstore - Memóriakártya jelszava. :balra: ez nem minden telefonon jön létre a visszajelzés szerint
)
Ha hackelt a telefon a fenti dolgokat is kimásolhatod a memkártyára kivéve a névjegyzéket, mert azt vmiért nem engedi. Biztonsági mentéskor több lábon kell állni mert sok adat elveszhet amiket sok idő pótolni. A leírt módszerekkel akár 4-5 féleképp lementheted a névjegyzéked.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
grunf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Been thanked: 0

E71 - Vodafonos SW frissítés

Hozzászólás Szerző: grunf »

Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy sikerült-e valakinek, azaz egyáltalán lehetséges-e a Vodafonos E71-es, 100-as firmware fissítése 220-asra?

Hivatalosan még nem jött ki rá a frissítés ( termék-kódom: 0572436 ), de olvastam valahol, hogy ha ezt a kódot átirjuk egyfrissíthető kódosra, akkor lehetséges az upgrade.
Csubakka456
2. szint
2. szint

Pontosan ahogy mondod. Át kell írni a PC-t. Ez alapján http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... ?f=64&t=26 de így a gari ugrik ha ezt észreveszik a szervízben. Másik megoldás, hogy beviszed egy nokiaboltba és ott felteszik rá Neked ingyen a legújabb független szoftot.
grunf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: grunf »

Csubakka456 írta:Pontosan ahogy mondod. Át kell írni a PC-t. Ez alapján http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... ?f=64&t=26 de így a gari ugrik ha ezt észreveszik a szervízben. Másik megoldás, hogy beviszed egy nokiaboltba és ott felteszik rá Neked ingyen a legújabb független szoftot.
Szia,
Lehet nekikezdek egymagam, a PC frissités már megtörtént, a NSU ajánlott is rá frissitést ( 220.xxxx) , már csak a NEXT gomb megnyomása maradt hátra :)
Amennyiben frissítem erre a független SW-re, nem vesznek el a vodás sms, mms, internet gyári beállitások?

Üdv, Grunf
Csubakka456
2. szint
2. szint

Szerintem nem. Mert azt automatikusan beállítja a sim kártyához. De ezt is beállíthatod magadtól később. Viszont a személyes adatok, tel számok, jegyzetek, napátri bejegyzések, sms-k, nem gyári programok elvesznek. Ezeket érdemes lementeni előtte.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”