Billentyűzetek melyiket?
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Re: Billentyűzetek melyiket?
Végül a Perfect Keyboard free mellett döntöttem. Az tudja az említett dolgot. A többit nem próbáltam még.
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung galaxy SII
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
A Smart Keyboard Pro-t használom, vagyis használtam eddig. Most felraktam az icecreamsunday2-öt és az istenért nem bírom működésre bírni a smart keyboardot. Hiába jelölöm be, tovább használja az icecreamsandwich keyboardot, ami nem igazán tetszik. Próbáltam, hogy Titanium Backuppal lejegeltem, így viszont semmiféle billentyűzetem nem volt.
Tudna erre valaki valami megoldást? Köszi!
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
nyervi írta:A Smart Keyboard Pro-t használom, vagyis használtam eddig. Most felraktam az icecreamsunday2-öt és az istenért nem bírom működésre bírni a smart keyboardot. Hiába jelölöm be, tovább használja az icecreamsandwich keyboardot, ami nem igazán tetszik. Próbáltam, hogy Titanium Backuppal lejegeltem, így viszont semmiféle billentyűzetem nem volt.
és ha leszeded?
Samsung galaxy s7 edge
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
A beviteli mód kiválasztásánál is bejelölted, vagy csak a szövegbeállításnál tettél mellé pipát?nyervi írta:A Smart Keyboard Pro-t használom, vagyis használtam eddig. Most felraktam az icecreamsunday2-öt és az istenért nem bírom működésre bírni a smart keyboardot. Hiába jelölöm be, tovább használja az icecreamsandwich keyboardot, ami nem igazán tetszik. Próbáltam, hogy Titanium Backuppal lejegeltem, így viszont semmiféle billentyűzetem nem volt.
-
- Újonc
No ez a legnagyobb gubanc, hogy a beviteli mód kiválasztását nem is mutatjaferret írta:A beviteli mód kiválasztásánál is bejelölted, vagy csak a szövegbeállításnál tettél mellé pipát?nyervi írta:A Smart Keyboard Pro-t használom, vagyis használtam eddig. Most felraktam az icecreamsunday2-öt és az istenért nem bírom működésre bírni a smart keyboardot. Hiába jelölöm be, tovább használja az icecreamsandwich keyboardot, ami nem igazán tetszik. Próbáltam, hogy Titanium Backuppal lejegeltem, így viszont semmiféle billentyűzetem nem volt.
-
- Újonc
Mivel lefagyasztásnál eltűnt, leszedni nem is próbáltam, mert azt gondoltam akkor ugyanúgy eltűnik. Azért végső esetben kipróbálom.
-
- Újonc
Kiolvasztottam. A icecream billentyűzet működik is most már, csak lecserélni nem tudom.
- maniac86
- 1. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy+
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 11 times
állapotsorban nem jelenik meg egy kis billentyűzet ikon amikor használod?..ha igen akkor csak rányomsz és kiválasztod a saját billentyűzeted...cm9 ben így működöttnyervi írta:Kiolvasztottam. A icecream billentyűzet működik is most már, csak lecserélni nem tudom.
- Rating: 2.63%
Defy+ -> CyanMobile eXperience [2.3.8] -> 1.2 GHz