Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 71
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
egy E72 nokiára szeretném feltelepíteni ezt a fájlt
Nokia_Podcasting_1.00.3.SIS
az E71 -n működik de a 72 -re nem megy fel
vagy tudtok ajánlani egy olyan alkalmazást ami hasonlóan kezeli a podcasteket?
léci segítsetek!
köszi
han_solo
Nokia_Podcasting_1.00.3.SIS
az E71 -n működik de a 72 -re nem megy fel
vagy tudtok ajánlani egy olyan alkalmazást ami hasonlóan kezeli a podcasteket?
léci segítsetek!
köszi
han_solo
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
- Been thanked: 1 time
Sziasztok,
ha visszhangosan hallják magukat a beszélgető partnerek, azzal mit lehet tenni? Manapság egyre többen panaszkodnak. Ez hardveres hiba lehet?
thx
ha visszhangosan hallják magukat a beszélgető partnerek, azzal mit lehet tenni? Manapság egyre többen panaszkodnak. Ez hardveres hiba lehet?
thx
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 1 time
Sziasztok profik.
Van egy nokia e72 Navi m. Körülbelül kicsit több mint fél éves.
Olyan bajom, olyan hiba jelenségem lett rajta,hogy ha föl megyek Netre böngészek minden rendben van,de ha ki akarok lépni akkor ki lép készenlétig
és ki dob egy hiba ablakot,hogy Rendszerhiba amit le lehet OK zni, de a telefon csak ezt az ablakot dobálja és csippant Rendszerhiba. A telefonnal
nem lehet tovább semmit el érni. Csak az akkumlátor kivételével lehet ujjra indítani. Ha újra indult semmi gond vele,amíg nem netezek ismét.
Wifivel netezés eseté szokott legtöbbször elő fordulni. Most próbáltam szolgáltató által akkor nem dobja ki a hibát. Ha a wifit Ki akarom kapcsolni
akkor főleg jelentkezik a hiba üzenet,bekapcsolása esetén Nem. A telefont ma frissítettem szoftvert Nokia Pc Suiti al ami a Noki oldalról frissíti meg a telót, mert azt gondoltam az rendbe hozza a problémát,de nem hozta.Tehát frissítés sem hozta helyre a problémát pedig másik újabb szoftverre frissült. Mióta fél éve nálam van nem fordult elő vele ilyen hiba. Most kezdte egy két napja.
Nagyon szépen kérek bárkit aki tud segíteni,vagy meg oldást rá mi okozhassa ezt a Rendszerhibát.
A választ előre is köszönöm.
Üdv. Nándikusz.
Van egy nokia e72 Navi m. Körülbelül kicsit több mint fél éves.
Olyan bajom, olyan hiba jelenségem lett rajta,hogy ha föl megyek Netre böngészek minden rendben van,de ha ki akarok lépni akkor ki lép készenlétig
és ki dob egy hiba ablakot,hogy Rendszerhiba amit le lehet OK zni, de a telefon csak ezt az ablakot dobálja és csippant Rendszerhiba. A telefonnal
nem lehet tovább semmit el érni. Csak az akkumlátor kivételével lehet ujjra indítani. Ha újra indult semmi gond vele,amíg nem netezek ismét.
Wifivel netezés eseté szokott legtöbbször elő fordulni. Most próbáltam szolgáltató által akkor nem dobja ki a hibát. Ha a wifit Ki akarom kapcsolni
akkor főleg jelentkezik a hiba üzenet,bekapcsolása esetén Nem. A telefont ma frissítettem szoftvert Nokia Pc Suiti al ami a Noki oldalról frissíti meg a telót, mert azt gondoltam az rendbe hozza a problémát,de nem hozta.Tehát frissítés sem hozta helyre a problémát pedig másik újabb szoftverre frissült. Mióta fél éve nálam van nem fordult elő vele ilyen hiba. Most kezdte egy két napja.

Nagyon szépen kérek bárkit aki tud segíteni,vagy meg oldást rá mi okozhassa ezt a Rendszerhibát.
A választ előre is köszönöm.
Üdv. Nándikusz.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!
Phoenix topic első oldalán le van írva, hogy hogyan lehet újratelepíteni a szoftvert, csináld meg azt. Biztonsági mentést készíts, de a beállításokról és programokról NE, csak a névjegy, üzenetek, naptár és jegyzetek legyenek benne.
Phoenix topic első oldalán le van írva, hogy hogyan lehet újratelepíteni a szoftvert, csináld meg azt. Biztonsági mentést készíts, de a beállításokról és programokról NE, csak a névjegy, üzenetek, naptár és jegyzetek legyenek benne.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Szerinted meg fog tudni csinálni egy Phoenix-es frissítést az, aki 6-8 helyesírási, nyelvhelyességi és mondattani hibát vét minden mondatban? Ugyan!Damir írta:Szia!
A helyes válasz a kérdésére: "Kérd meg apukádat, hogy vigye be a telefonodat egy szervizbe!"

-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
- Been thanked: 1 time
Sziasztok,juha írta:Sziasztok,
thx
tudjátok ezt véleményezni? Google alapján nem találtam semmi tapasztalatot.
köszi előre is!
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
Jó ideje nem jártam erre, így örülök, hogy rátaláltam az aláírásodban erre a lehetőségre.potter55 írta:Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Mielőtt kipróbálnám, szeretnék egy hard resetet (*#7370#) a telefonomon, hogy aztán már csak a nekem szükséges dolgokat pakoljam vissza. Viszont ehhez szeretném lementeni a névj./sms/naptár/jegyzetek mellett az ún. iránypontokat is. De, ahogy nézem ezt csak akkor lehet megtenni a Nokia Suite-tal (3.3.89), ha a biztonsági mentésben kiválasztom a "készülékbeállítások és alkalmazások" lehetőséget. Ez nem jó, mert a cél meg éppen az, hogy úgymond szűz telefont kapjak vissza.

Az elég, hogy kijelölöm és átküldöm őket (mármint az iránypontokat) a sz.gépemre? +Hogyan tudom visszatölteni, az Iránypontok.lmx nevű fájlba lementett adatokat?
Segítségeteket köszönöm!
-
- Újonc
Sziasztok!
Kicsit morcos vagyok. A nokia megszüntette pár hónapja az on-line naptárat. A jó kis okostelefon így már a legegyszerűbb androidos telefonnál is butább
.
A google naptárjával két módon tudok szinkronizálni: megveszem a googasync prg-t majd 6000 Ft-ért (nem), vagy a Telenornál (én ott vagyok) telepítem a Nokia Exchange utódját (mert azt az E72-re már nem lehet telepíteni) ekkor viszont KÖTELEZŐEN frissíti a gmail leveleimet is (jó, a megjelenítést ki tudom kapcsolni, de hangjelzést ad) amit nem akarok, mert ez a céges telefonom, és már idegesít az állandó csiripelés - ugyanakkor a céges (saját domain-es) levelek jelzése szükséges, és be is van állítva. Szóval, egyáltalán nem testreszabható az alkalmazás, minden vagy semmi alapon működik.
Ki mit használ? Szeretném szinkronizálni mindenképpen egy internetes naptárral is. VÁrtam, hogy a nagy Microsoft-os összeborulás után majd elérhető lesz a Live Calendar pl, de nagy túrót.
Ha nem találok valami épkézláb megoldás, akkor lesz egy eladó telefonom, mert a tököm kivan a Nokia hozzáállásával a "régi" telefonjaihoz...
Kicsit morcos vagyok. A nokia megszüntette pár hónapja az on-line naptárat. A jó kis okostelefon így már a legegyszerűbb androidos telefonnál is butább

A google naptárjával két módon tudok szinkronizálni: megveszem a googasync prg-t majd 6000 Ft-ért (nem), vagy a Telenornál (én ott vagyok) telepítem a Nokia Exchange utódját (mert azt az E72-re már nem lehet telepíteni) ekkor viszont KÖTELEZŐEN frissíti a gmail leveleimet is (jó, a megjelenítést ki tudom kapcsolni, de hangjelzést ad) amit nem akarok, mert ez a céges telefonom, és már idegesít az állandó csiripelés - ugyanakkor a céges (saját domain-es) levelek jelzése szükséges, és be is van állítva. Szóval, egyáltalán nem testreszabható az alkalmazás, minden vagy semmi alapon működik.
Ki mit használ? Szeretném szinkronizálni mindenképpen egy internetes naptárral is. VÁrtam, hogy a nagy Microsoft-os összeborulás után majd elérhető lesz a Live Calendar pl, de nagy túrót.
Ha nem találok valami épkézláb megoldás, akkor lesz egy eladó telefonom, mert a tököm kivan a Nokia hozzáállásával a "régi" telefonjaihoz...
-
- Újonc
Kicsi reménysugár a Nokia help-től:
Ki fogom próbálni.Az Ovi Calendar szolgáltatás helyett használhatja a Google vagy Hotmail fiókok naptáraival való szinkronizációt. A Hotmail fiókot Exchange levelezőként konfigurálva készülékén, lehetősége van a naptár online szinkronizálásához.
Ennnek érdekében hozzon létre egy Hotmail fiókot a http://www.hotmail.com weboldalon, majd ezt a fiókot konfigurálja a készülékén is Exchange levelezőként. A Hotmail szerver címe résznél adja meg a m.hotmail.com címet, a tartományt pedig hagyja üresen.
piettro írta:Sziasztok!
Kicsit morcos vagyok. A nokia megszüntette pár hónapja az on-line naptárat. A jó kis okostelefon így már a legegyszerűbb androidos telefonnál is butább.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e lehetőség valahogy több RAMot varázsolni a telefonra? Mert elvileg 128 mega van benne, de ebből csak 30 szabad készenléti állapotban. A térképeknél mintha lenne egy hasonló beállítás, hogy a memóriakártyáról vesz le ramot, de vajon van lehetőség ezt megoldani készenléti állapotban is, mert például egy nagyobb weboldallal már küzd szegénykém?.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e lehetőség valahogy több RAMot varázsolni a telefonra? Mert elvileg 128 mega van benne, de ebből csak 30 szabad készenléti állapotban. A térképeknél mintha lenne egy hasonló beállítás, hogy a memóriakártyáról vesz le ramot, de vajon van lehetőség ezt megoldani készenléti állapotban is, mert például egy nagyobb weboldallal már küzd szegénykém?.