lpq?lllacko írta:Onnan szedtem és nem megy
mert nálam megy,nem értem,mindenütt csak olvasom,ics ez sem megy meg az sem,nálam amit idáig probáltam ,minden megy.
http://www.youtube.com/watch?v=sKVAgoy0 ... e=youtu.be
lpq?lllacko írta:Onnan szedtem és nem megy
nálam is fent van ez az apk, délután megnézemCKPeter írta:Sziasztok!
Ötletre, segítségre volna szükségem.
SGSII-n használom az endomondo pro elnevezésü progit, tulajdonképpen egy sporttracker (időt távot stb mér..)
Namármost mindeddig nagyon pöpecül és gyorsan talált a telo GPS-t, azt sosem dobta el és pontosan mért. Tegnap KIES-en keresztül frissítettem ice cream sandwichre a telo szoftverét. Azóta nehézkesen talál gps-re és amint lezárom a képernyőt (korábban is ezt tettem futás közben) akkor elveszíti eldobja a GPS jelet. Semmi helyzet meghatározási dolgot nem módosítottam (alapból minden engedélyezve van).
Lehet hogy a képernyő lezárása nem tetszik a telónak? Ötletek?!?
Előre is köszi!
erre rövid visszajelzés vkitől, aki használja?doongoo írta:Én vagyok a béna vagy Nova launcherben tényleg nem lehet létrehozni mappákat az alkalmazásfiókban (csak a homescreeneken)?
Őszintén bevallom, nekem még egyetlen ilyen program sem mutatta pontosan a helyes irányt. Azért ez mégsem egy iránytű...eclipse írta:Sziasztok! A Smart compass iránytűt használom, de sokszor nem pontos a mutatott irány, aztán helyreáll. Kb 90 fokkal arrébb mutatja északot. Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet? Előre is köszönöm az ötleteket!
Igen kezeli az albumborítót.juha írta:Sziasztok,
a poweramp-ot akarom megvenni, de előtte jó lenne tudni hogy hogy kezeli az albumborítókat. Ugyebár az eredeti lejátszó nem kezeli külön, ha egy könyvtárban van a zenével akkor felismeri, de külön nem tudok hozzárendelni képet. Ez azért lenne fontos, mert egy könyvtárban akarom tartani a Cover-eket, hogy a képnézegetőben ne legyen kismillió könyvtár....
Tehát lehet az albumokhoz bárhonnan covert rendelni?
köszi