Samsung GT-i9100 Galaxy S II
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
Emberek! Programok megbeszélésére ott a hasznos android programok topik! A hozzászólások áthelyezve ide:
viewtopic.php?f=141&t=2534
viewtopic.php?f=141&t=2534
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Nem mondod? Mitől lenne hamis, tök hivatalos üzletben veszem. Nem kicsi www.rufusz.hu. Először Samsung-ot akartam rendelni, de azt állítólag már nem szállítanak, vagy nem gyártják, és ezért ajánlották fel hogy akkor Kingston-t adnak. Előzőt simán visszacserélték, de ez is gázos... Másodikra már visszakérhetem az árát, vagy kérhetek egy ettől különböző terméket, ugye?Macika írta:Valószínűleg a második hamis kártyát próbálod.ACE- írta:Szuper, amint az SD kártyára installálok dolgokat, pár órára rá fogja magát és újraindul a teló, majd egy ideig nem látszanak az SD kártyán lévő alkalmazások, majd a legtöbb visszajön, de egy-kettőnél csak szürke ikon jelenik meg... Király, fingom nincs mi lehet vele, de ez már a második ugyanolyan Kingston 16 Gigás Class10-es microSD, valakinek ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata? Valaki ajánljon már egy SD kártya típust, amivel tutira működik és nem csinál ilyen hibákat... Köszi.
Hivatalos helyen vásárolt SanDisk vagy Samsung lehet a megoldás.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Jó.ACE- írta:Nem mondod? Mitől lenne hamis, tök hivatalos üzletben veszem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 2. szint
Most mi ez hogy jó? Tudsz valamit amit én nem? Mitől lesz valami hivatalos és hamis? Attól félek hogy ráfogják hogy a telefon cseszi el a memkártyát és nem cserélik ki...Macika írta:Jó.ACE- írta:Nem mondod? Mitől lenne hamis, tök hivatalos üzletben veszem.
- Macika
- 6. szint
Olyan Kingstonnal és Kingmax-szal, ami sz.r volt, már találkoztam tucatnyival.ACE- írta:Most mi ez hogy jó? Tudsz valamit amit én nem? Mitől lesz valami hivatalos és hamis? Attól félek hogy ráfogják hogy a telefon cseszi el a memkártyát és nem cserélik ki...Macika írta:Jó.ACE- írta:Nem mondod? Mitől lenne hamis, tök hivatalos üzletben veszem.
Olyan telefonnal, ami elcseszte a µSD kártyát, olyannal eddig nem találkoztam.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Talán ha le lehetne tesztelni a telót más kártyával,és viszont, a kártyát más telóval.Egyből kiderülne.
De én a kártyahibát gondolnám.....
Vagy vidd be a telót szervízbe,hogy tönkreteszi a kártyáid........kíváncsi leszek mit mondanak.
Vagy vidd be a telót szervízbe,hogy tönkreteszi a kártyáid........kíváncsi leszek mit mondanak.
OnePlus3
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
A 4gb-os Kingstonokból elég sok volt, ami egy idő után megpurcant. Akár hivatalos bolt, akár nem.Macika írta:Olyan Kingstonnal és Kingmax-szal, ami sz.r volt, már találkoztam tucatnyival.ACE- írta:Most mi ez hogy jó? Tudsz valamit amit én nem? Mitől lesz valami hivatalos és hamis? Attól félek hogy ráfogják hogy a telefon cseszi el a memkártyát és nem cserélik ki...
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 2. szint
Na, átraktam a 16G-s memkártyát a feleségem Sony Arc -jába. Az Ő 8 Gigás gyári, nemtudom milyen márkájú, gondolom Sony memkártyáját pedig átraktam az enyémbe. Programok rámásolnak, alvás. Reggelre megint azt látom hogy kéri a PIN kódot, tehát újraindult, és két játék, ami a memkártyán volt, csak a szürke ikon látszik, és azt mondja nincs telepítve, pedig ha megnézem a memkártyát ott van rajta... Tehát másik memkártya, és csinálja... Pedig ez Class2-es kártya lehet, mert egy kis karikába van egy 2-es, gondolom az azt jelenti. De a Sony meg gond nélkül működik a 16-s Kingstonnal, pedig azon szinte csak a kártyára lehet programot másolni olyan kicsi a belső memóriája. Vélemény? Lehetséges hogy valamilyen progi okozza a hibát? Amit rámásolok? Ugye nem? Az App 2 SD Pro 2.43 (0958) verziójával másolgatom át a progikat, de gondolom ennek semmi jelentősége, mivel csak a properties ablakokat hozza be egymás után, és nekem kell rányomnom hogy másolás a kártyára...robrobzon írta:Talán ha le lehetne tesztelni a telót más kártyával,és viszont, a kártyát más telóval.Egyből kiderülne.
- Macika
- 6. szint
Nekem 2 db 16 GB-os Kingston nyekkent meg. Majd egy KingMax is. Mindet az Aquában vettem, egyébként teljesen korrekt hely. Amikor a harmadik is megnyekkent az LG 2x-ben, akkor meguntam, ráfizettem egy SanDiskre. Onnantól nem volt gondom vele.moco írta:A 4gb-os Kingstonokból elég sok volt, ami egy idő után megpurcant. Akár hivatalos bolt, akár nem.Macika írta:Olyan Kingstonnal és Kingmax-szal, ami sz.r volt, már találkoztam tucatnyival.ACE- írta:Most mi ez hogy jó? Tudsz valamit amit én nem? Mitől lesz valami hivatalos és hamis? Attól félek hogy ráfogják hogy a telefon cseszi el a memkártyát és nem cserélik ki...
A korrekt, hivatalos helyet meg azért írtam, mert SanDiskben is van hamis, Vaterán szép számmal találni olyat occóért.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill