Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Bandika0927
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: Bandika0927 »

DonZorro írta:Srácok, az SMS-hez is lehet valahogy saját hangot varázsolni? Az ébresztéshez és a csngetéshez már sikerült...
Szia,

Leírod légyszi hogy az ébresztőt hogyan csináltad meg?

köszi, üdv,
DonZorro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LUMIA 800
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: DonZorro »

sst17 írta:Ez a szingapúri update ugyanaz, amit mi is meg fogunk kapni. az Egyesült királysásgban már elérhető, abban is benne van a hangerő bug: http://discussions.europe.nokia.com/t5/ ... -p/1353045
Az akku időnek pedig növekednie kellett volna (nekem jobb és már 2 hete fent van) Csinálj egy hard resetet az lehet megoldja!
Hard reset? Hogy kell? Nem töröl az ki mindent a telcsiről???
sst17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sst17 »

Így működis a hard reset: http://www.ukmobilereview.com/manufactu ... lumia-800/
És sajnos de, minden törlődik a telefonról
nagygabornet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 800 Black
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: nagygabornet »

sst17 írta:Ez a szingapúri update ugyanaz, amit mi is meg fogunk kapni. az Egyesült királysásgban már elérhető, abban is benne van a hangerő bug: http://discussions.europe.nokia.com/t5/ ... -p/1353045
Az akku időnek pedig növekednie kellett volna (nekem jobb és már 2 hete fent van) Csinálj egy hard resetet az lehet megoldja!
Jaja, az lesz szerintem. Ha hard resetet csinálok, és utána restartolom a telefont factory defaulttal, akkor elmegy az összes kontektom, meg minden?
Hogy tudok olyan backupot csinálni, amiben elmenti az összes adatot? Nekem pl nagyon fontosak a telefonkönyvemben párosított nevek a különböző accountokkal, meg ilyenek. Valahogy én ezt a Zune progit nem szeretem, és nem is bízom benne. Jó kis pc suite volt az igazi.
These users thanked the author nagygabornet for the post:
DonZorro (2012-03-23 pén. 14:14:13)
Rating: 2.63%
DonZorro
Újonc
Újonc

Bandika0927 írta:
DonZorro írta:Srácok, az SMS-hez is lehet valahogy saját hangot varázsolni? Az ébresztéshez és a csngetéshez már sikerült...
Szia,

köszi, üdv,
Ugyan úgy kell mint a csengőhangot. 40mp max, inkább 39mp; "ringtone" műfaj.
Aztán ott lesz az ébresztőben ahol kiválasztod a hangokat...
These users thanked the author DonZorro for the post:
Bandika0927 (2012-03-23 pén. 17:14:32)
Rating: 2.63%
sst17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7

Hozzászólás Szerző: sst17 »

nagygabornet írta:
Jaja, az lesz szerintem. Ha hard resetet csinálok, és utána restartolom a telefont factory defaulttal, akkor elmegy az összes kontektom, meg minden?
Hogy tudok olyan backupot csinálni, amiben elmenti az összes adatot? Nekem pl nagyon fontosak a telefonkönyvemben párosított nevek a különböző accountokkal, meg ilyenek. Valahogy én ezt a Zune progit nem szeretem, és nem is bízom benne. Jó kis pc suite volt az igazi.
Hard reset után nem kell resetelni, a hard reset mindent visszaállít gyári beállításokra. A kontaktok is elszállnak, de a windows live fiókodban mindegyik fent kell, hogy legyen, ott tudod szerkesztgetni is őket a reset után pedig szinkronizálni kell és vissza állítja a kontakokat. Zune progival nem lehet backup file-t csinálni csak ha frissítesz
DonZorro
Újonc
Újonc

Névjegyeket hogyan tudom szinkronizálni a Live rendszerrel???
nagygabornet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 800 Black
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: nagygabornet »

sst17 írta:
nagygabornet írta:
Hard reset után nem kell resetelni, a hard reset mindent visszaállít gyári beállításokra. A kontaktok is elszállnak, de a windows live fiókodban mindegyik fent kell, hogy legyen, ott tudod szerkesztgetni is őket a reset után pedig szinkronizálni kell és vissza állítja a kontakokat. Zune progival nem lehet backup file-t csinálni csak ha frissítesz
Ez tiszta, de nekem van 800 kontaktom, amiből közel 350 össze van párosítva google, céges és facebook accounttal., ami nem kis meló volt, jegyzem meg. Egy ilyen szarság miatt nincs kedvem újra párosítani őket, mert ez a retek zune nem tud backupot készíteni....
jany17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: jany17 »

pedit76 írta:Szia! http://nokiagadgets.com/2012/03/08/forc ... our-phone/ itt találod a leírást! A 24. oldalon Bandika0927 osztotta ezt meg velünk és nálam működik igaz angolul van :(

köszi a segítséget sikerült. remélem tényleg működni fog.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

DonZorro írta:
Bandika0927 írta:
Szia,

köszi, üdv,
Ugyan úgy kell mint a csengőhangot. 40mp max, inkább 39mp; "ringtone" műfaj.
Aztán ott lesz az ébresztőben ahol kiválasztod a hangokat...
A Piactéren van egy Free Ringtones nevű ingyenes alkalmazás. Mióta megtaláltam nem kell csengőhangokat vagdalnom, szinte minden fent van...
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”