N8 CFW/MOD
- LaLi_87
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 20 times
Re: N8 CFW/MOD
Sziasztok valaki tudna nekem linkelni N9-es icon packot amit majd a Icon changer programmal majd át tudok változtatni a jelenlegi helyet. A méret nem tudom egyezik e az N9 es az N8 iconok kozot. Koszi

- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Delight 5.0-át raktam fel előtte persze tárolóhely módban mindent töröltem amit kell és tanusitvány hibát ir ki ha telepiteni akarok valamit.Beállitásoknál KI van állitva a tanusitványra.Dátum jó!Van valakinek ötlete?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 11 times
Hali!
A Rompacherben aktiváld az Install Server RP+ v1.7-et, utána OK lesz!!
- Rating: 2.63%
- feroooo
- 3. szint
padlkizan írta:Hali!
Á,köszi ez volt de ezt nem irták le de most,akkor jó!
- kiss110
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung s3
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
Heló.A Delight 5.0 ban a videólejátszó nem megy vagy csak nekem nemjó?Csak villan egyet inditáskor és kilép.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 DG
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az is jo megoldás hogy a C/DATA bol az installserver exet átrakod a C/Sys/Bin be és tökéletes lesz nem kell a Rompacher+!feroooo írta:Delight 5.0-át raktam fel előtte persze tárolóhely módban mindent töröltem amit kell és tanusitvány hibát ir ki ha telepiteni akarok valamit.Beállitásoknál KI van állitva a tanusitványra.Dátum jó!Van valakinek ötlete?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 DG
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Igen nekem sem volt jo aztán Nokia Cookerrel A Rofs2 böl töröltem az Anna lejátszot és beleraktam az eredeti Bellét persze magyar nyelvel aztán flash és tökéletes lett!amugy mellékelve is vannak a fájlok de csak angol le van irva mit kell törölni és honnan és hova kell berakni a belle fáljait!kiss110 írta:Heló.A Delight 5.0 ban a videólejátszó nem megy vagy csak nekem nemjó?Csak villan egyet inditáskor és kilép.
- feroooo
- 3. szint
Nálam se jó!Akkor most mit lehet tenni?Vannak ezek a needed fájlok van benne Belle video palyer könyvtár,benne fájlok ha azokkal felülirom telón lévőket,akkor jó lesz?flambipetya írta:Igen nekem sem volt jo aztán Nokia Cookerrel A Rofs2 böl töröltem az Anna lejátszot és beleraktam az eredeti Bellét persze magyar nyelvel aztán flash és tökéletes lett!amugy mellékelve is vannak a fájlok de csak angol le van irva mit kell törölni és honnan és hova kell berakni a belle fáljait!kiss110 írta:Heló.A Delight 5.0 ban a videólejátszó nem megy vagy csak nekem nemjó?Csak villan egyet inditáskor és kilép.
Nem lett jó

-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
Persze hogy nem jó, mivel ha azt raktad bele ami a CFW-hez volt. Abban csak angol nyelv van. És az előző azért nem indult mert hiányzott a magyar nyelv.feroooo írta:
Nálam se jó!Akkor most mit lehet tenni?Vannak ezek a needed fájlok van benne Belle video palyer könyvtár,benne fájlok ha azokkal felülirom telón lévőket,akkor jó lesz?
Nem lett jóMOst mit tegyek?
Megoldás: ki kell szedni ezeket egy magyar nyelvet tartalmazó CFW-ből.
Egyébként a törlendő dolgokat kitörölted? Mert 2 mappa van. Amit törölni kell, és amit bemásolni.
- feroooo
- 3. szint
Nem értek a szerkesztéshez de ha leirod,hogyan csináljam akkor meg tudom csinálni.Remélem nem hosszú!denon írta:Persze hogy nem jó, mivel ha azt raktad bele ami a CFW-hez volt. Abban csak angol nyelv van. És az előző azért nem indult mert hiányzott a magyar nyelv.feroooo írta:
Nálam se jó!Akkor most mit lehet tenni?Vannak ezek a needed fájlok van benne Belle video palyer könyvtár,benne fájlok ha azokkal felülirom telón lévőket,akkor jó lesz?
Nem lett jóMOst mit tegyek?
Megoldás: ki kell szedni ezeket egy magyar nyelvet tartalmazó CFW-ből.
Egyébként a törlendő dolgokat kitörölted? Mert 2 mappa van. Amit törölni kell, és amit bemásolni.
Szerintem elég ha elmondod mit töröljek gondolom a többi fájlt meg csak bemásolom a Belle-s playerét.