Van egy Autolock nevű rejtett alkalmazás,azt kell kilőni és nem zár le autómatikusan.Kell hozzá egy task man amivel le lehet állítani.Ruff92 írta:A bilenytűzárat kilehet valahogy kapcsolni? hogy ha a maze clock ot felteszem csak azt használja?
Nokia N8-00
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Re: Nokia N8-00
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
de azlenne a lényeg hogy legyen, csak ne a gyárit haszálja, hanem amit ráteszekbobvosgy írta:Van egy Autolock nevű rejtett alkalmazás,azt kell kilőni és nem zár le autómatikusan.Kell hozzá egy task man amivel le lehet állítani.Ruff92 írta:A bilenytűzárat kilehet valahogy kapcsolni? hogy ha a maze clock ot felteszem csak azt használja?

Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
hali! n8 ra nincs firefox meg flash player? nem tudok kb videókat nézni youtube on a telefonnal mert vagy ilyen torz hangokat ad vagy késik a hang/kép vagy egyáltalán meg se jeleníti a videót! a gyári böngészővel példának most mondom a (david guetta - where them girls at(offical) videóját amit lehet nézni hd ben is na ott kb méteres kockákat mutat, a kép fordított szal bal-jobb oldalt megcseréli, és a hang is torz! ugyan ez a videó opera mobile al és opera minivel meg se jelenik! amúgy ha én másolok filmet a telefonra simán viszi.. és hogyan lehet kivenni (meghekkelni) azt a böngésző(k)ből h ne tegye elé az m.*.* betűt és ne a mobil verziót nyissa meg? köszi előre is

- bobvosgy
- 2. szint
Most nem értem,ha az Autolock-ot kilövöd akkor nem zár le magától (az a gyári automata billentyűzár).Gondolom a maze lock-ba meg van valami beállítás hogy hogyan zárjon!Ruff92 írta:de azlenne a lényeg hogy legyen, csak ne a gyárit haszálja, hanem amit ráteszekmagyarul zárjon magátol, csak a rátettel és csakazt keljen huzogatni a simát ne

- bobvosgy
- 2. szint
Nekem visz mindent simán,full képernyőbe is a gyári böngészővel.fudejovagy írta:hali! n8 ra nincs firefox meg flash player? nem tudok kb videókat nézni youtube on a telefonnal mert vagy ilyen torz hangokat ad vagy késik a hang/kép vagy egyáltalán meg se jeleníti a videót! a gyári böngészővel példának most mondom a (david guetta - where them girls at(offical) videóját amit lehet nézni hd ben is na ott kb méteres kockákat mutat, a kép fordított szal bal-jobb oldalt megcseréli, és a hang is torz! ugyan ez a videó opera mobile al és opera minivel meg se jelenik! amúgy ha én másolok filmet a telefonra simán viszi.. és hogyan lehet kivenni (meghekkelni) azt a böngésző(k)ből h ne tegye elé az m.*.* betűt és ne a mobil verziót nyissa meg? köszi előre is![]()
- bobvosgy
- 2. szint
Van neki topic-ja hogy hogyan megy a szoftverfrissítés.És milliószor le volt már írva is.csocso73 írta:Üdv. Következő lenne a kérdésem, hogyan lehetne Belle-röl vissza annára .

De ha jól tudom először skandináv softot kell downgradelni phoenix segítségével,aztán mehet rá a (normál) anna (ha jól tudom)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
fudejovagy írta:hali! n8 ra nincs firefox meg flash player? nem tudok kb videókat nézni youtube on a telefonnal mert vagy ilyen torz hangokat ad vagy késik a hang/kép vagy egyáltalán meg se jeleníti a videót! a gyári böngészővel példának most mondom a (david guetta - where them girls at(offical) videóját amit lehet nézni hd ben is na ott kb méteres kockákat mutat, a kép fordított szal bal-jobb oldalt megcseréli, és a hang is torz! ugyan ez a videó opera mobile al és opera minivel meg se jelenik! amúgy ha én másolok filmet a telefonra simán viszi.. és hogyan lehet kivenni (meghekkelni) azt a böngésző(k)ből h ne tegye elé az m.*.* betűt és ne a mobil verziót nyissa meg? köszi előre is![]()
Hello nekem a youtube downloader vált be az áruházból ingyenes és tökéletes minőségben lehet nézni vele a youtube-os videókat és akár le is tudod őket tölteni a telefonra. Akár full hd-be.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920 White T-Mobile
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
hello
képzeljétek múlt héten olyan party volt hogy sajnos reggelre láttam hogy berepedt az N8kijelzője... alul a mikrofon lyuktól a kijelző közepéig keresztbe... :S
a kezelhetőséget nem befolyásolja, működik, de azért csúnya.
a Nokiában azt mondták hogy az új kijelző"üveg" 19 ezer, a bontott meg 10... a 10 be még ki is egyeznék ha új lenne...
de basszus nem az lcd repedt meg csak az üveg...
lehet ezt máshonnan beszerezni olcsóbban?! vagy törődjek bele?!
köszi
képzeljétek múlt héten olyan party volt hogy sajnos reggelre láttam hogy berepedt az N8kijelzője... alul a mikrofon lyuktól a kijelző közepéig keresztbe... :S
a kezelhetőséget nem befolyásolja, működik, de azért csúnya.
a Nokiában azt mondták hogy az új kijelző"üveg" 19 ezer, a bontott meg 10... a 10 be még ki is egyeznék ha új lenne...
de basszus nem az lcd repedt meg csak az üveg...
lehet ezt máshonnan beszerezni olcsóbban?! vagy törődjek bele?!
köszi
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
igen az meg van nekem is.. csak kicsit idegesítő h megveszed drága pénzért ezt a hulladékot és ha meg akarok nézni 1 k*va videót akkor nem tudok.. el is adom és veszek galaxy s2 t az internet kezelése 1 rakat FOS!