A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
levyhuba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: levyhuba »

Szia!

Köszi szépen. Az elkerülte a figyelmem valszeg. Ha megjön az új mikrofonom, mert azt kiszereléskor sikeresen elrontottam, akkor ezt is visszahelyezem.
Ha nem megy, akkor írok.
Amúgy bekapcsoláskor a billentyűzeten van fény, aztán elmegy. csak a slide vezérlői világítanak.
Köszi még egyszer.
kovacs_imike
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: kovacs_imike »

Azért nem villágit mert ugy érzékeli mintamikor be van zárva a slide
laceee91
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Noki C7
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: laceee91 »

Hello!

Kb. fél éve, véletlenül vízbe ejtettem a telefonom, de csak éppenhogy. Az aksija ezek után elkezdettt tönkremenni, egyre többször kapcsolt ki stb stb, mivel tayloros volt, vettem egy új aksit hátha. A telefon tökéletesen működött, nagyon örültem neki. Történt most márciusban hogy elkezdett recsegni a hangszóró. Gyári szoftver fel, el a szervízbe. Közölték hogy be van ázva, garancia ugrott. Elég érdekesnek tartom, hogy a szervíz előtt a telefon TÖKÉLETESEN működött! Egyébként, mindegy milyen akkumulátor van most benne, bekapcsolnám, rezeg mintha bekapcsolna de semmi. Ha töltőre teszem villog a töltésjelző. Lehet vele kezdeni valamit?

Köszönöm!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

laceee91 írta:Hello!

Kb. fél éve, véletlenül vízbe ejtettem a telefonom, de csak éppenhogy. Az aksija ezek után elkezdettt tönkremenni, egyre többször kapcsolt ki stb stb, mivel tayloros volt, vettem egy új aksit hátha. A telefon tökéletesen működött, nagyon örültem neki. Történt most márciusban hogy elkezdett recsegni a hangszóró. Gyári szoftver fel, el a szervízbe. Közölték hogy be van ázva, garancia ugrott. Elég érdekesnek tartom, hogy a szervíz előtt a telefon TÖKÉLETESEN működött! Egyébként, mindegy milyen akkumulátor van most benne, bekapcsolnám, rezeg mintha bekapcsolna de semmi. Ha töltőre teszem villog a töltésjelző. Lehet vele kezdeni valamit?

Köszönöm!
Nem mondod??? Beázott - írod - aztán meg fel vagy háborodva, ha azt mondják, hogy beázott és a garinak annyi???

Szerintem ne legyél felháborodva. Beázás esetén a garanciát megvonják. Van egy nedvességjelző indikátor benne, ha az bejelzett, akkor a garanciának annyi. PONT.

Furcsán írsz, azt írod, hogy elkezdett recsegni a hangszóró, utána meg azt, hogy tökéletesen működött?
Akkor miért vitted szervizbe???

Szóval viselni kell a következményeket. Ha az akksi tönkrement beázás miatt, akkor az nem kicsit ázott be, hidd el, általában az akksik bírják legjobban a nedvességet.
Amúgy meg nincs kicsit vagy nagyon beázott teló, csak beázott vagy nem beázott. Ahogyan kicsit terhes nő sincsen. :)

Írtam korábban már sokszor (itt is a topicban), hogy a beázás után szakszerűen nem kitisztított készülék elmehet még heteket, hónapokat, de a belekerült víz, sók, klór, hasonlók miatt előbb-utóbb tönkre fog menni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
levyhuba
Újonc
Újonc

kovacs_imike írta:Azért nem villágit mert ugy érzékeli mintamikor be van zárva a slide
Köszönöm a segítséget. Amint megcsinálom, visszajelzek, hogy meggyógyult e:D
levyhuba
Újonc
Újonc

levyhuba írta:
kovacs_imike írta:Azért nem villágit mert ugy érzékeli mintamikor be van zárva a slide
Köszönöm a segítséget. Amint megcsinálom, visszajelzek, hogy meggyógyult e:D
Köszönöm a tanácsot. A telefon nagyon szokatlanul lassan talált először jelet, de azóta remekül működik.
Köszi szépen!
Zirkone
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95-1 RM-159

N95 - GPS antenna

Hozzászólás Szerző: Zirkone »

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem. Van egy használtan vásárolt N95 a birtokomban, aminek meg akartam tuningolni a GPS-ét.
Már az előttem lévő tulaja úgy láttam próbálkozott ezzel, hogy a panelon lévő réz érintőre forraszt egy hosszabb rézhuzalt. Ez gyakorlatban egy bevált módszer, de nekem sajnos ez a panelon lévő réz érintőfelület egyszerűen levált. Így most nincs hova csatlakozzon a GPS-em antennája. Keresgélem a sematikáját a telefonnak hátha van egy másik pont a lapkán ahonnan ismét antennát csinálhatok neki ... Ha valaki tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném.

Zirkone
:(
lacko89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: lacko89 »

Üdv mindenkinek! Lenne egy olyan problémám hogy van egy N97 em! Csináltam rajta egy gyári vissza állítást minden rendben ment de mikor újra indult a Nokia logó után kikapcsol :( Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond ? :///
kmisi99
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2

Hozzászólás Szerző: kmisi99 »

Hello! Haveromnak elromlott a nokia 5800 asa. A történet úgy volt hogy egyszer még pár hete rádugta usb re és kiírta hogy töltés. Na de az 5800 nem is onnan kapja az áramot így valami elég nagy gond történhetett. Aztán azt hiszem lemerült a teló és azóta nem lehet bekapcsolni. Se töltésre nem reagál se hard reset gombjaira semmilyen módon nem kapcsol be új akksival se. Mi lehet a gond és mennyiért javítható kb?
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

kmisi99 írta:Hello! Haveromnak elromlott a nokia 5800 asa. A történet úgy volt hogy egyszer még pár hete rádugta usb re és kiírta hogy töltés. Na de az 5800 nem is onnan kapja az áramot így valami elég nagy gond történhetett. Aztán azt hiszem lemerült a teló és azóta nem lehet bekapcsolni. Se töltésre nem reagál se hard reset gombjaira semmilyen módon nem kapcsol be új akksival se. Mi lehet a gond és mennyiért javítható kb?
Erre választ itt sosem fogsz kapni, ehhez kézbe kell venni, látni kell.
De 2-3e Ft az alja, a teteje meg az esetleges alkatrész-csere árával növelt munkadíj, ami elérheti akár a rentábilisség határát.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”