Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
rukh
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: rukh »

Végül is sikerült megoldani: a Nokia Suite 3.3.86 helyett a Nokia PC Suite (7.1.180.46), a Nokia Software Updater (3.0.655) és a Nokia Map Loader 3.0 segítségével sikerült letölteni a térképeket, annak ellenére, hogy utóbbi hivatalosan már nem támogatott...
Egy érdekesség: a PC alaplapi USB csatlakozójára kötöttem a telefont (az eredeti, alig arasznyi Nokia USB kábellel), visított a program, hogy nem ajánlott USB HUB-on keresztül frissíteni ... amikor átkötöttem a telót egy PCI-s USB bővítőkártyára, minden OK lett ...

Üdv és kösz a tanácsokat,
Rukh
Nrg
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Nrg »

Sziasztok! 5800 navi edition telóm van,melyik navi programot ajánljátok hozzá? Én régen a Garmin XT-t használtam,de látom van más is. Nem kell nekem mostanában sok mindenre,de biztonsági őr vagyok,van hogy néha számomra ismeretlen helyre kell mennem őrizni,ehhez keresnék "normális" gps cuccot. Szóval mit javasoltok? (Garmint XT,Sygic,...?) Csak a beépített gps-t tudom használni,nincs net a telómon.
Egész pontosan olyat keresnék,aminek pontos (persze ez relatív,de hallottam,hogy van symbianra pontosabb,és kevésbé pontos navi),és részletes térképet használ. Csak MO-ra kellene.. Kelet magyarországon tartózkodom,elvileg itt is használnám,ide "elég" a Tele Atlas? Jaajjj,jut eszembe,az androidra kellett. Akkor erre milyen kell? Ja,és minél frissebb térképet keresnék.
Nrg
Újonc
Újonc

Na látom magamnak kell kitalálnom mit akarok. Elkezdtem a 1 hsz-ban leírtakat,én a telepítős változatot csinálom,de amikor a basemap-ot kellene leszedni,meghal a dolog,mert ugye már nincs megaupload :( Akkor most honnan lesz basemap-om??? Valaki??
Gondoltam megpróbálom a bemásolós verziót,de egyszerűen nem értem,a bemásolós verzióban is ott a telepítési útmutató. Akkor most mit kell csinálnom? Mert ugye az sincs leírva,hova kell másolni a bemásolós verziót. Meg akkor hogyan tovább??
lilalur
1. szint
1. szint
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lilalur »

viewforum.php?f=92 ebben a fórumban nézz körül. Régen próbálkoztam egy laikus összehasonlító gyűjteménnyel (viewtopic.php?f=92&t=2586) nem jutottam vele messzire :).

Azóta is a garminra esküszöm 5800on. Nem hagyott cserben még soha. Hollandiában az Ndriveot használtam (ahhoz volt holland térképem a másikhoz meg lusta voltam leszedni) nem volt rosz az sem. Ahová kellett oda előbb-utóbb elvezetett. A térképekből pedig nem mindig azok a legújabbak amiket itt találsz (bár ezt nem tudom és nem szeretnék megsérteni senkit. Ha még van mindig, aki foglalkozik vele, hogy frissítse az első oldal linkjeit). Keress rá a térképre magára. Biztosan megtalálod. Én legalább is így szedtem össze az enyémeket most.

A nokia térképével egyszerű a dolgod mert leszedi magának ami kell a Nokia Suite (és ez az egyetlen jó amit el tudok róla mondani :D nem az évek alatt nem tudta megszerettetni magát velem. A netes ba... izé szexualizálást (igen kikapcsoltam mindent ami hozzá fűzhetné de csakazért is) még elviselném de hogy keresni benne még mindig ugyan olyan vacak, azt már kevésbé. De ha ezeket elnézed neki szerintem pont olyan pontos mint a többiek.

Engem az érdekelne hogy ki lehet e kapcsolni a fantasztikus képernyőzárat (iPhonos bohóckodás egy készüléken, ami logikusabban megoldotta a problémát mint az Apple. Gratulálok. Ki lehet kapcsolni?) Illetve az új szoftver óta a hangerőszabályzó kikapcsolt állapotban nem működik. Ezt vissza lehet állítani hogy (Boborjánosan fogalmazva) de?
Szerencsére van hozzá már feltört rom :) így egész jól belakható ismét Orange Tsunamival, Smart Settingsel és a jó öreg Zsolti magyarította Dayhand keyboarddal ;) .
lilalur
Nrg
Újonc
Újonc

lilalur írta:viewforum.php?f=92 ebben a fórumban nézz körül. Régen próbálkoztam egy laikus összehasonlító gyűjteménnyel (viewtopic.php?f=92&t=2586) nem jutottam vele messzire :).

Azóta is a garminra esküszöm 5800on. Nem hagyott cserben még soha. Hollandiában az Ndriveot használtam (ahhoz volt holland térképem a másikhoz meg lusta voltam leszedni) nem volt rosz az sem. Ahová kellett oda előbb-utóbb elvezetett. A térképekből pedig nem mindig azok a legújabbak amiket itt találsz (bár ezt nem tudom és nem szeretnék megsérteni senkit. Ha még van mindig, aki foglalkozik vele, hogy frissítse az első oldal linkjeit). Keress rá a térképre magára. Biztosan megtalálod. Én legalább is így szedtem össze az enyémeket most.

A nokia térképével egyszerű a dolgod mert leszedi magának ami kell a Nokia Suite (és ez az egyetlen jó amit el tudok róla mondani :D nem az évek alatt nem tudta megszerettetni magát velem. A netes ba... izé szexualizálást (igen kikapcsoltam mindent ami hozzá fűzhetné de csakazért is) még elviselném de hogy keresni benne még mindig ugyan olyan vacak, azt már kevésbé. De ha ezeket elnézed neki szerintem pont olyan pontos mint a többiek.

Engem az érdekelne hogy ki lehet e kapcsolni a fantasztikus képernyőzárat (iPhonos bohóckodás egy készüléken, ami logikusabban megoldotta a problémát mint az Apple. Gratulálok. Ki lehet kapcsolni?) Illetve az új szoftver óta a hangerőszabályzó kikapcsolt állapotban nem működik. Ezt vissza lehet állítani hogy (Boborjánosan fogalmazva) de?
Szerencsére van hozzá már feltört rom :) így egész jól belakható ismét Orange Tsunamival, Smart Settingsel és a jó öreg Zsolti magyarította Dayhand keyboarddal ;) .
Az az igazság,hogy muszáj voltam ma reggel leszedni a garmint,mert mióta tegnap felraktam(főzött ROM),azóta nem tudtam bekapcsolni a telót. Leszedtem,most jó a teló. Nem értem,régen ilyen gondom nem volt más 5800-val. Átolvastam az összehasonlításod,lehet teszek egy próbát az Ndrive-al. :) Köszönöm a hozzászólásod!
csika1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: csika1 »

Láttam a letöltésekben, hogy többen használják a zdclock-ot 5800-án. Nekem nem megy. Települ, de mikor elindítom, csak egy kép bukkan fel, aztán semmi. Tud valaki segíteni? C6-s rom van a telón.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

csika1 írta:Láttam a letöltésekben, hogy többen használják a zdclock-ot 5800-án. Nekem nem megy. Települ, de mikor elindítom, csak egy kép bukkan fel, aztán semmi. Tud valaki segíteni? C6-s rom van a telón.
Az igazság az, hogy nem érdemes telepíteni. Ha felteszed, a legújabb, 60-as hivatalos szoftot, lezárt billentyűzet mellett, Ha megnyomod a menü gombot, szép nagy betükkel kiírja a dátumot és az időt. Azonkívül simítással (Hasonlóan mint a hívás fogadáskor) feloldható a lezárás.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
csika1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: csika1 »

A zdclock egy naptár alkalmazás, mely -ha jól olvasom- erősen integrálja magában a határidő és eml´keztető, feljegyzések, stb funkciókat... Szóval elég sokrétű proginak tűnik, és valami ilyet keresek régóta.
VeBB
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XM

Hozzászólás Szerző: VeBB »

Sziasztok!

Nos, adott ugye egy 5800 ami eddig T-mobile függő volt. Már gyógyult és telenorosként használom. Van 100 megás netcsomagom hozzá. Tökéletesen működik minden 1 dolgot kivéve. A Nokia Suite-tal eddig tudtam csatlakozni a netre a telón keresztül. Fölajánlotta, hogy csatlakozás az internethez: T-mobile. Most viszont nem ajánlja föl a Telenort és csatlakozni sem akar ha a menüből rámegyek, pedig beállítottam a suiteba az új szolgáltatót a telefon pedig egy a telenortól kapott konfigurációs üzenettel lett beállítva. Mit kellene átállítanom még?
Előre is köszönöm.
Gyongyosi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: x8

Hozzászólás Szerző: Gyongyosi »

sziasztok tudnatok segiteni a 5800 somra memreg lefrisitettem a legujab szoftra a 60.0.003 ra es nem tudom sehogy heckelni tudnatok segiteni hogy kell?mar probaltam cer es key fajlokat beszerezni de nemkapom meg oket ha valaki tud segitsen elore is koszonom a segitseget.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”