Sony Ericsson Xperia Mini (ST15i) / Mini Pro (SK17i)
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Sony Ericsson Xperia Mini (ST15i) / Mini Pro (SK17i)
Sziasztok!
Én nem igazán értek ehhez a sok számhoz, meg teljesítményhez, amiket leírtatok, de szeretném kifejteni nőként a véleményem erről a telefonról Nekem nagyon tetszik, mindene, külsőleg és belsőleg is Megfelelően gyors, ahogy már írtátok is, könnyen kezelhető, NAGYON jó minőségű képeket készít. Nem játszik le avi-t, de ez nem olyan nagy hátrány. Annyi minden extra van rajta, hogy ez már igazán semmi.Persze fehérben jobban tetszik Az aksijáról mit tudtok mondani? Mennyire tartós?
Én nem igazán értek ehhez a sok számhoz, meg teljesítményhez, amiket leírtatok, de szeretném kifejteni nőként a véleményem erről a telefonról Nekem nagyon tetszik, mindene, külsőleg és belsőleg is Megfelelően gyors, ahogy már írtátok is, könnyen kezelhető, NAGYON jó minőségű képeket készít. Nem játszik le avi-t, de ez nem olyan nagy hátrány. Annyi minden extra van rajta, hogy ez már igazán semmi.Persze fehérben jobban tetszik Az aksijáról mit tudtok mondani? Mennyire tartós?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
4 napja használom Nokia E52 után... van mit megszokni rajta, de eddig nagyon tetszik
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
- tibusz
- 2. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Has thanked: 5 times
Hellósztok.. látom ez a toppic nem túl aktív én ma rendeltem egy "sima" minit Tré' mobiltól..elvileg holnapra itt lesz. Sosem volt még androidos telóval kapcsolatom (b.nőmnek lesz) de 37ropiért talán nem sok..
Hallottam bizonyos rémhíreket a telóval, igazak ezek?:
1; a mostani gyártmányú készülékekben videó felvételnél, nem lehet már hallani a processzor "küszködését" ?
2; tapasztaltok olyat h indokolatlanul elmegy a térerő v irreálisan leesik a hálózat?
3; olyan tapasztalat, hogy recseg a hangszóró v nem lehet hallani a másik felet avagy fordítva?
4; egy idő után használhatatlanul belassul a teló
5; az alsó gombok közül néha meghülyül és nem érzékeli a nyomáspontot (nem is rezzen)
addig is okulok az androidos GYIK-ból...
________
más:
egyedi rom, feltörés, hack könnyen kivitelezhető\megoldott dolog?
1; a mostani gyártmányú készülékekben videó felvételnél, nem lehet már hallani a processzor "küszködését" ?
2; tapasztaltok olyat h indokolatlanul elmegy a térerő v irreálisan leesik a hálózat?
3; olyan tapasztalat, hogy recseg a hangszóró v nem lehet hallani a másik felet avagy fordítva?
5; az alsó gombok közül néha meghülyül és nem érzékeli a nyomáspontot (nem is rezzen)
________
más:
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
szia. ez a videó felvételnél hallatszódó ciripelés csak a xperi mini-nél fordult elő de úgy tudom hogy a legújabb romnál már orvosolták.tibusz írta:Hellósztok.. látom ez a toppic nem túl aktív én ma rendeltem egy "sima" minit Tré' mobiltól..elvileg holnapra itt lesz. Sosem volt még androidos telóval kapcsolatom (b.nőmnek lesz) de 37ropiért talán nem sok..
________
más:
amiket leírtál hibáka azok előfordulhatnak de mivel garanciás ezért vissza kell vinni ha valami gond van. a belassulás viszont nem igazán tapasztalható. nekem egyik se fordult elő, igaz én függetlenül vettem. amiket leírtál hibákat, szolgáltatós telefonokkal fordult elő de elég ritkán!
itt utánna tudsz olvasni pár dolognak:
http://www.seria.hu/forum/index.php?f=352
http://www.seria.hu/forum/index.php?f=384
romok (vigyázni kell hogy xperi mini st15i / xperia mini pro sk17i-re is külön rom való):
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1239
forum (ha valamilyen gondod van itt nyugodtan kérdezősködhetsz):
http://prohardver.hu/tema/re_sony_erics ... _1-50.html
az egyedi romokhoz bootloader nyitás kell amihez független telefon kell, rootolni viszont tudod a belinkelt oldalon meg is találod hogy hogyan kell!!!
- tibusz
- 2. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Has thanked: 5 times
Köszönöm szépen a válaszaidat! Utána olvasok itt akkor a dolgoknak..aztán rootolom..gondolom egy gyári visszaállítással az is vissza áll az eredeti állapotba. De ROM-oknál nem úgy működik, hogy a helyi "phonix-xel" feltolom akár a másik régióra szánt oprendszert.. aztán max ha a szolgáltatóhoz megyek vissza állítom gyárira..és mindenki boldog? akkor ez itt nem így működik?dilajoska írta: romok (vigyázni kell hogy xperi mini st15i / xperia mini pro sk17i-re is külön rom való):
az egyedi romokhoz bootloader nyitás kell amihez független telefon kell, rootolni viszont tudod ..
Látom neked st15-öd van. Az ennek az elődje az-az X10? csak azért kérdezem ebayen vennék rá egy tokot,de st15i-re alig van tok.. vagy pl a pro-val mennyire kompatibilis vajon a hátlap..
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
az oldalon vannak hozzá gyári romok plussz az xda-s linken is találsz, amit a flashtool nevű programmal tudsz flashelni az oldalon leírtak szerint. újra kell rakni a flashtoollal romot és a root akkor eltűnik, de lehet másképpen is el lehet tüntetni ezt nem tudom. gyári visszaállításnál ugyanúgy megmarad a root. de ha valami gáz van mindenképp a szolgáltatós romot flasheld vissza és ne a függetlent. a hátlap sajnos sehogy mert a hangszóró máshol helyezkedik el és méretben is kisebb mint a pro.tibusz írta:Köszönöm szépen a válaszaidat! Utána olvasok itt akkor a dolgoknak..aztán rootolom..gondolom egy gyári visszaállítással az is vissza áll az eredeti állapotba. De ROM-oknál nem úgy működik, hogy a helyi "phonix-xel" feltolom akár a másik régióra szánt oprendszert.. aztán max ha a szolgáltatóhoz megyek vissza állítom gyárira..és mindenki boldog? akkor ez itt nem így működik?dilajoska írta: romok (vigyázni kell hogy xperi mini st15i / xperia mini pro sk17i-re is külön rom való):
az egyedi romokhoz bootloader nyitás kell amihez független telefon kell, rootolni viszont tudod ..
Látom neked st15-öd van. Az ennek az elődje az-az X10? csak azért kérdezem ebayen vennék rá egy tokot,de st15i-re alig van tok.. vagy pl a pro-val mennyire kompatibilis vajon a hátlap..
ilyet próbálj nézni az ebayen:
http://www.argep.hu/trend/XPER/Xperia-m ... i-tok.html
- qkac111
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
SEGÍTSÉG!!!
Egy kissé láma kérdés: hogy lehet a gyorshívást beállítani ebben a csoda ((CSODA HOGY NEM VÁGOM A FALHOZ)) telefonban??
Egy kissé láma kérdés: hogy lehet a gyorshívást beállítani ebben a csoda ((CSODA HOGY NEM VÁGOM A FALHOZ)) telefonban??
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
-
- Újonc
- Készüléktípus: xperia mini pro 2
- Has thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
sziasztok
Xperia mini pro2 telót használok 2.3 android rendszerrel
Próbáltam tájékozódni de nem találtam választ arra a kérdésemre,az újabb szoftver 4.0 most ezt lehet hivatalosan frissíteni??
Garanciás a készülék telenoros(főzött romot) nem akarok rávrázsolni csak hivatalosat!!
Több helyen olvastam hogy lehet frissíteni,de a szoftver frissítésre rányomva azt írja hogy ez a legfrissebb verzió
Világosítson fel valaki legyen szíves ,most akkor lehet vagy nem?!
Minden segítőkész választ előre is köszönók!!:):)
Próbáltam tájékozódni de nem találtam választ arra a kérdésemre,az újabb szoftver 4.0 most ezt lehet hivatalosan frissíteni??
Garanciás a készülék telenoros(főzött romot) nem akarok rávrázsolni csak hivatalosat!!
Több helyen olvastam hogy lehet frissíteni,de a szoftver frissítésre rányomva azt írja hogy ez a legfrissebb verzió
- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Re: Hasznos Android programok!
antal75 írta:sziasztok
igen lehet.semmilyen garanciavesztéssel nem jár.elméletileg elérhető rá az ICS.csak mielött frissitesz ajánlott gyári visszaállitást csinálni a jó müködés érdekében